Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

τι εγινε,εχασα επεισοδια?

μαεστρια,δεν πειραζει κοπελα μου,την υγεια σας να εχετε,και θα βρεις εσυ κατι καλυτερο να κανεις.ετσι κι αλλιως δεν σε γεμιζε αυτη η δουλεια,δεν πληρωνοσασταν κιολας.τωρα θα γινεις καθηγητρια αγγλικων!μια χαρα!

εμεις πηγαμε επισκεψεις στον πατερα μου,και σε μια φιλη μου,κι ολο και καποιος ερχεται,και περνανε οι μερες ευχαριστα,κι ας ειμαστε αφραγκοι.

σημερα γιορταζει ο αντρουλης,και μαλλον θα ντυθω εγω δωρο αφου δεν μπορω να κανω κατι αλλο:mrgreen:

μιαμαμα,εγω μολις την αλλαζω το βραδυ,και ειναι τσιτσιδη,φευγει και παει και κρυβεται κατω απο τις κουβερτες και μου λεει,κοιμαμαι τωρα εγω,ασε με.

και δεν θελει να την ντυσω!:roll:

κι ολο αλλαζει παπουτσια,και βγαζει τις καλτσες της!

εχουμε να τραβηξουμε ακομααααα...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα το μεσημερι εχω συναντηση στην Κιβωτο για να μιλησω με την κοινωνικη λειτουργο τους ωστε να ενταχθω στο δυναμικο τους καποιες ωρες τις εβδομαδος..ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και με βολευει..

ο ανδρας μου με εκραξε αλλα εγω το προσπερναω..

Πολύ καλά θα κάνεις!!!

Κι εγώ σκέφτομαι να περάσω απ' το μπαζάρ που θα 'χει η αντιρατσιστική το άλλο σ/κ και να ρωτήσω τα παιδιά εκεί για κάποιες ώρες τη βδομάδα, αν χρειάζονται, που χρειάζονται, να πηγαίνω.

Επίσης, λέω να πάω γυμναστήριο, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Θα πάω αργότερα να πάρω τον Τζόνυ και μάλλον θα περάσω να δω! :mrgreen: Ευκαιρία να κάψω καμια θερμίδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σημερα γιορταζει ο αντρουλης

Να τον χαίρεστε Ελένη!

μιαμαμα,εγω μολις την αλλαζω το βραδυ,και ειναι τσιτσιδη,φευγει και παει και κρυβεται κατω απο τις κουβερτες και μου λεει,κοιμαμαι τωρα εγω,ασε με.

και δεν θελει να την ντυσω!:roll:

κι ολο αλλαζει παπουτσια,και βγαζει τις καλτσες της!

εχουμε να τραβηξουμε ακομααααα...

Εμένα δεν γουστάρει καθόλου τις κάλτσες... και ότι και να της φορέσω μου λεει "Ζεν σέλω" "άλλο" .
να μαρτυρησω οτι τη Κυριακη συναντησα την Jesgk στη μαμαδοσυναντηση μαζι με τα κουκλια της τα οποια μεγαλωνουν και γινονται απιθανα..

:mrgreen: Ευχαριστώ..

και εσυ παιδι μου συνεχισε να τρως μπας και γεμισεις λιγο μαγουλακι..:mrgreen:..τι? μονο εμεις????

ευχαριστουμε για την παρεουλα..

κι εμείς ευχαριστούμε που ήρθατε. εγώ ότι και να φάω στα ίδια ειμαι ... έφαγα κρεπες μετά με σοκολατα -μπανάνα και ήρθα στα ίσια μου

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια!

κι εγω θελω μαμαδοσυναντηση.αλλα καλυτερα απο την αλλη που δεν μπορουμε,γιατι θα γεμισει τα χερακια των παιδιων σας,με σημαδακια-ρολογακια!

:(

παει,θα την βαλω σε καραντινα!

ευχαριστω πολυ κοριτσια!

κι εγω θελω μαμαδοσυναντηση.αλλα καλυτερα απο την αλλη που δεν μπορουμε,γιατι θα γεμισει τα χερακια των παιδιων σας,με σημαδακια-ρολογακια!

:(

παει,θα την βαλω σε καραντινα!

Ασε μας Ελένη, ας συναντιόμασταν κ ας μας δάγκωνε, προσωπικά δεν είμαι τοσο μιγιάγγιχτη, μωρά ειναι ακόμα. Αν το πάμε έτσι, η κολλητή μου που ο γιός της σχεδόν καθε φορά φεύγει με μια σπρωξια και μια σφαλιαρα στην καλύτερη περίπτωση από την Ανδρεϊνα δεν θα έπρεπε να μου ξαναμιλήσει ποτέ.

Πολύ καλά θα κάνεις!!!

Κι εγώ σκέφτομαι να περάσω απ' το μπαζάρ που θα 'χει η αντιρατσιστική το άλλο σ/κ και να ρωτήσω τα παιδιά εκεί για κάποιες ώρες τη βδομάδα, αν χρειάζονται, που χρειάζονται, να πηγαίνω.

Επίσης, λέω να πάω γυμναστήριο, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Θα πάω αργότερα να πάρω τον Τζόνυ και μάλλον θα περάσω να δω! :mrgreen: Ευκαιρία να κάψω καμια θερμίδα!

σημερα το μεσημερι εχω συναντηση στην Κιβωτο για να μιλησω με την κοινωνικη λειτουργο τους ωστε να ενταχθω στο δυναμικο τους καποιες ωρες τις εβδομαδος..ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και με βολευει..

ο ανδρας μου με εκραξε αλλα εγω το προσπερναω..

μου τη δινει αυτη η νοοτροπια ωρες ωρες.. λες και η ζωη μας πρεπει να ειναι μαμ κακα και νανι..

μπραβο κοριτσια,πολυ καλη σκεψη!

Ασε μας Ελένη, ας συναντιόμασταν κ ας μας δάγκωνε, προσωπικά δεν είμαι τοσο μιγιάγγιχτη, μωρά ειναι ακόμα. Αν το πάμε έτσι, η κολλητή μου που ο γιός της σχεδόν καθε φορά φεύγει με μια σπρωξια και μια σφαλιαρα στην καλύτερη περίπτωση από την Ανδρεϊνα δεν θα έπρεπε να μου ξαναμιλήσει ποτέ.

:lol::lol::lol:

το ξερω οτι ειναι μικρα ακομα,αλλα αγχωνομαι,μην κοψει κανενα κομματι.

αλλο η σπρωξια κι η σφαλιαρα,κι εμενα της τραβανε συνεχεια τα μαλλια,ειναι και μπολικα και βολευουν:lol:,αλλα το δαγκωμα ειναι πολυ επικινδυνο.

μπραβο κοριτσια,πολυ καλη σκεψη!

Κάτσε να την πραγματοποιήσουμε πρώτα! :mrgreen:

Ναι ρε συ, ας βρισκόμασταν και το ξεπερνούσαμε! :tongue:

Ο δικός μου κάθε φορά με σημάδια έρχεται απ' τον παιδικό! "Θα μεγαλώσουν και θα τα ξεχάσουν". :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αλλο η σπρωξια κι η σφαλιαρα,κι εμενα της τραβανε συνεχεια τα μαλλια,ειναι και μπολικα και βολευουν:lol:,αλλα το δαγκωμα ειναι πολυ επικινδυνο.

Ε, φάση είναι και θα περάσει! Δεν σου 'πα ότι έχουνε στον παιδικό του Τζόνυ ένα παιδάκι που 'ναι επιθετικό; Θα μεγαλώσουν λίγο ακόμα και θα τα κόψουν αυτά βρε κορίτσι. Εσύ ότι μπορείς κάνεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ολα επικίνδυνα είναι, ακόμη κ μια σπρωξιά ζημιά μπορεί να κάνει, θα το κόψει με τον καιρό... να'ταν 4-5 και να μην το είχε κόψει να το καταλάβω... εμένα ο Θοδωρής άρπαξε από τα μαλλιά εχθές το παιδάκι της φίλης μου που ειναι 4χρ. τσαντίστηκα τόσο πολύ... δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοια ο μεγάλος... ούτε μικρός δεν μου τα έκανε... τον μάλωσα... δεν ήξερα τί άλλο να του πω

Ολα επικίνδυνα είναι, ακόμη κ μια σπρωξιά ζημιά μπορεί να κάνει, θα το κόψει με τον καιρό... να'ταν 4-5 και να μην το είχε κόψει να το καταλάβω... εμένα ο Θοδωρής άρπαξε από τα μαλλιά εχθές το παιδάκι της φίλης μου που ειναι 4χρ. τσαντίστηκα τόσο πολύ... δεν με έχει συνηθίσει σε τέτοια ο μεγάλος... ούτε μικρός δεν μου τα έκανε... τον μάλωσα... δεν ήξερα τί άλλο να του πω

Εκ παραδρομης θα το κανε πανω στο παιχνιδι.. μην ξεχναμε οτι τα αγορια εχουν μια αστειρευτη ενεργεια και σωματικη αναγκη εκτονωσης..αρα βγαινει και μια επιθετικοτητα η οποια δεν ειναι ντε και καλα σκοπιμη..

μην σε αγχωνει, απλα μαλωσε τον και συζητα το..μεγαλος ειναι πια..

στην Aτζελινα και στην δικια μου τι να πεις!! Στου κουφου τη πορτα..

ευχαριστω,κοριτσια,με καθησυχαζετε λιγο.

αγχος κι αυτο,οποτε παμε καπου,να ειμαι απο πανω της,μην τυχον και δαγκωσει.

αν κι εχω παρατηρησει οτι το κανει οποτε πανε να της παρουν αυτο που κραταει απο τα χερια,δηλαδη το διεκδικει,αλλα με λαθος τροπο.εγω την μια την μαλωνω,την αλλη της εξηγω,να λεει ασε με,κτλ.

δεν ξερω τι αλλο να κανω.

εσενα τζες,πως κι αυτο ο θοδωρης?και μικροτερο παιδακι,περιεργο.μαλλον ηταν πολυ πειραχτηρι το μικρο και θα του εσπασε τα νευρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...