Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Maestria Απολυθηκες??? Εκ παραδρομης το εμαθα δεν εχω χρονο να διαβασω τι λετε..

Γιεπ.

Τα πήρα όλα, μισθούς κι αποζημίωση, έμεινε το δώρο.

Ναι, το περίμενα, αλλά δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουμε μια κουβέντα, να μας προειδοποιήσουν για τους σκοπούς τους, να μας δώσουν την ευκαιρια να πούμε μαι κουβέντα.

Απλά απέλυσαν τις δυο.

ναι βρε κορίτσια,τι έγινε?πέσαμε!!

γύρισα από το κομμωτήριο ανανεωμένη!!καλλωπίστηκα!!!

Με γεια σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

merci!!

τουλάχιστον πήρες τα λεφτάκια σου,για φαντάσου να στα χρωστούσαν κι αυτά...

κοιμάται το ζουζούνι σου??

η δική μου πήγε παιδότοπο με τον μπαμπά της και πέρασε σούπερ!!

όταν είδε τα μαλλιά μου έκανε "ουυυυ",όπως ο μπαμπάς της!!

merci!!

τουλάχιστον πήρες τα λεφτάκια σου,για φαντάσου να στα χρωστούσαν κι αυτά...

κοιμάται το ζουζούνι σου??

η δική μου πήγε παιδότοπο με τον μπαμπά της και πέρασε σούπερ!!

όταν είδε τα μαλλιά μου έκανε "ουυυυ",όπως ο μπαμπάς της!!

XαΧαΧα η σκατούλα!

Ο δικός μου ήταν ΤΟΣΟ γλύκας σήμερα που μ' έφτιαξε. Βέβαια σε κάποια φάση (με μια ηλίθια αφορμή βέβαια) έβαλα τα κλάματα μπροστά του. Ήρθε ο χάζμπαντ και με παρηγόρησε, τον έλεγε να μ' αγκαλιάσει κι αυτός ερχόταν με χάιδευε κι έλεγε "καλό, καλό". :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Miamama οτι και να κανεις εισαι κουκλα!!!! Μεγεια..

Αχ Μαεστρια μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου..Ειναι τοσο γλυκα τα σκατουλακια μας..Κι εγω μερικες φωναζω και μετα νιωθω απαισια..

Εμενα σημερα καναμε μπανιο, φτιαξαμε τα μαλλακια μας και πιναμε το γαλα μας..Και πραγματικα την χαζευα..Δεν ξερω αν μπορω να αγαπησω αλλο παιδακι τοσο πολυ ρε κοριτσια..Σιγουρα γινεται,αλλα μου φαινεται οτι ποτε δεν θα ειναι το ιδιο.

Ελπιζω να εχουμε ενα καλο ΣΚ γιατι ολοι το εχουμε αναγκη..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

υπομονη βρε κοριτσακια..για ολους ειναι και θα ειναι δυσκολα και σιγουρα περισσοτερο για οσες και οσους δεν εχετε δουλειες..αλλα εχει ο Θεος..

κανει κυκλο το ρημαδι.. μεγαλο κυκλο αλλα τον κανει..και αν κατεβαζει η κουτρα και δουλευουν τα χερια και τα ποδια ολοι τα καταφερνουμε..απλα θελει νομιζω και συμβιβασμους (τα λεω και στον εαυτο μου για να τα πιστεψει δηλαδη..)

καλο σκ σε ολες και maestria αν θες να κλαψεις καντο..ενα ξεσπασμα δεν ειναι κακο αλλωστε περαν της αδικιας δεν παυει να αποχωριζεσαι κατι που αναγκαστικα οικειοποιηθηκες για διαφορους λογους και αυτο ηταν η δουλεια σου..δηλαδη αποχωριζεσαι ενα ας το πουμε κομματι σου.. και αυτο δεν ειναι και το πλεον ευχαριστο ειδικα με τετοια συμπεριφορα..

καθε εμποδιο για καλο λεω εγω..

καληνυχτα

να'μαι και εγώ. Στολίσαμε και εμείς σήμερα. η Γεωργίτσα σαν ρομποτάκι λέει όχι δέντρο και κουνάει το δαχτυλάκι της. εννοεί δεν πειράζουμε το δέντρο:tongue:

Μιαμαμα με γεία το κούρεμα. Πάρα πολύ ωραίο. Και εγώ θέλω να κάνω κάτι σε έντονες μύτες μπροστά αλλά όχι έντονο φυλλάρισμα απο πίσω. δύσκολα το πετυχαίνουν αυτό οι κομμώτριες.

Μαεστριάκι καθένας θα το χρειαζόταν το ξέσπασμα . Τουλάχιστον ρε συ δεν έχετε δάνεια να τρέχουν, ενοίκια κλπ. Την βγάζετε μια χαρά. Μακάρι βέβαια να βρείς κάτι πολύ καλύτεροτο συντομότερο αλλά ίσως σου αρέσει και η καινούρια σου ζωή:wink::mrgreen:

Μαεστριάκι καθένας θα το χρειαζόταν το ξέσπασμα . Τουλάχιστον ρε συ δεν έχετε δάνεια να τρέχουν, ενοίκια κλπ. Την βγάζετε μια χαρά. Μακάρι βέβαια να βρείς κάτι πολύ καλύτεροτο συντομότερο αλλά ίσως σου αρέσει και η καινούρια σου ζωή:wink::mrgreen:

Επειδή το 'χω δοκιμάσει, πίστεψέ με ΞΕΡΩ ότι ΔΕΝ είναι για μένα το κάθομαι σπίτι!

Όταν ήρθε η ώρα να γυρίσω στη δουλειά μετά το 6μηνο - και σε δουλειά που δεν μ' άρεσε - ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ! :mrgreen:

Τέλειωσες με στόλισμα, ε; Άντε, και του χρόνου!

Κι εγώ παρακαλάω να μην ρίξει το δέντρο, πήραμε χθες, 1,80 μ. απ' το Καρφούρ, 47? το είχε με έκπτωση! Καλά δεν είναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

να'μαι και εγώ. Στολίσαμε και εμείς σήμερα. η Γεωργίτσα σαν ρομποτάκι λέει όχι δέντρο και κουνάει το δαχτυλάκι της. εννοεί δεν πειράζουμε το δέντρο:tongue:

Και η δικη μου ετσι ακριβως λεει και κανει.. ΠΟΣΟ ΙΔΙΕΣ ΟΜΩΣ!!! (Ποσο τα καταπιεζουμε μαλλον :mrgreen: χαχα!!)

ΚΑι του ΧΡΟΝΟΥ!! Εμεις αυριο στολιζουμε..

Σημερα πηγαμε τελικα στο Playmobil Fun Park.. Ηταν ΤΕΛΕΙΟ!! Ειχε ειδικο χωρο για παιδακια εως 3 και η μικρη περασε υπεροχα..Επισης πρωτη φορα ηπιαμε καφε σαν ανθρωποι,χωρις να την κυνηγαμε..Ηταν ακριβως μπροστα μας, επαιζε με τα παιχνιδακια και ηταν πολυ ωραια..Δεν εχει φουσκωτα..Θελω να το καθιερωσω να πηγαινουμε καθε ΣΚ..Πηραμε και Playmobil για το σπιτι!!

Τζες τελικα δεν θα ερθω αυριο,κανονισε ο μπαμπας μου να δουμε κατι θειες μου και δεν ηθελα βεβαια αλλα θα στεναχωριοταν αν του ελεγα οχι..

Αυτα τα νεα..

yRf6p1.png

καλημέρα.

Κάθε χρόνο που στολίζουμε βάζουμε σε μια γωνία έναν μεγάλο άγιο Βασίλη. Θα'ναι 1μιση μέτρο. Η Γεωργίτσα τον πήρε απο φόβο. Χθες όλη μέρα δεν κατέβαινε απο τον καναπέ. Δεν έκανε ρούπι μόνη της. Όπου ήθελε να πάει ζητούσε κάποιον να την μεταφέρει και γαντζωνόταν στην αγκαλιά.

Σήμερα το πρωί ξυπνάει στις 8μιση και με φωνάζει. Την πάω στο κρεβάτι μας και την ξαπλώνω δίπλα στον μπαμπά της και συνεχίζει τον ύπνο της. εγώ σηκώθηκα να της κάνω γάλα. Σε λίγο την βλέπω στρίβει απο τον διάδρομο τρίβωντας τα ματάκια της. Με το που ανοίγει τα μάτια της και βλέπει τον άγιο Βασίλη κάνει στροφή 180 μοιρών και αρχίζει να φωνάζει α! α! α!μαμααααααααά!:lol::lol::lol::lol: Τελικά τον βγάλαμε έξω στο διάδρομο και ξανα κυκλοφορεί μόνη της στο σπίτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...