Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι βέβαια...

όλες οι εγγελίες είναι εώς ετών 25,αλλά να έχουν και προϋπηρεσία 5-10 χρόνια...δλδ από το δημοτικό να δουλεύεις και να μην κάνεις παιδιά εννοείται!!

Nαι, πάλι καλά που δεν μας στειρώνουν κιόλας. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maestria Απολυθηκες??? Εκ παραδρομης το εμαθα δεν εχω χρονο να διαβασω τι λετε..

Βασικα το ξερες κιολας οτι εκει πηγαινε το θεμα..ετσι δεν ειναι?

Θα παρεις αποζημιωση η τα αρχ.... τους?

Οσο για τις αγγελιες μην την ψαχνεις..

εγω στη θεση σου θα εστελνα και σε αυτες που εχουν περιορισμους διοτι αν καταληξουν να σε καλεσουν μπορει να εισαι η "τυχερη".. ποτε δεν ξερεις..

Να σου ρθουν το δυνατοτερο βολικα ελπιζω..

και εμεις μισο μισθο περνουμε αυτο μηνα μεχρι νεωτερας (σιγουρα θα μας τα δωσουν αλλα με καθυστερηση) και τρεχω σα το Βεγγο παραδοξως.. :|

υπομονη..

Σκέψου ότι αν δεν έβρισκε η γραμματέας το χαρτάκι, θα το μαθαίναμε ΕΝΤΕΛΩΣ τελευταία ώρα!

Α, και οι δυο που φεύγουμε, έχουμε παιδί. Οι άλλες δυο, που δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνουνε, είναι ελαφρώς νεότερες και χωρίς παιδί. :rolleyes:

Θα πάω να πάρω τα λεφτά μου, θα ηρεμήσω, θα οργανωθώ, θα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ και βλέπω.

Λέω να προσπαθήσω πάλι από νέα χρονιά για 2ο. Τώρα που δε δουλεύω. Ή να περιμένω να βρω δουλειά; Κι αν αργήσω; Ούτε ξέρω.

εντωμεταξυ ειναι και μαλακ... καθως η παντρεμενη εχει μεγαλυτερη αναγκη για να κρατηση τη δουλεια της αρα και να ειναι συνεπης..

οτι να ναι..

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ ειναι και μαλακ... καθως η παντρεμενη εχει μεγαλυτερη αναγκη για να κρατηση τη δουλεια της αρα και να ειναι συνεπης..

οτι να ναι..

To ίδιο έκαναν και εδώ, απέλυσαν μια κυρία που είχαν 13χρόνια με 2 παιδιά και μεγάλη ανάγκη να δουλεψει αφού ο μισθός του άντρα της πάει σε δάνειο και κράτησαν μια στην ηλικία μου ανύπαντρη που παραιτήθηκε κιόλας λίγο αργότερα

σχετικα με τις τουμπες, νομιζα οτι ειμαι η μονη γαιδουρα(εγω και μια κολλητη μου δηλάδη) εχω τρελο θεμα αμα δω καποιον να σκαει κατω....παθαινω ανακοπη απο τα γελια

bgx2ye5lc.png

σχετικα με τις τουμπες, νομιζα οτι ειμαι η μονη γαιδουρα(εγω και μια κολλητη μου δηλάδη) εχω τρελο θεμα αμα δω καποιον να σκαει κατω....παθαινω ανακοπη απο τα γελια

και εγω το κανω και μαλιστα και με το παιδι μου..

ειμαι γαιδουρα επισης ε????

στις 16/12 θα παω Πρωτοδικειο.. αν σε βγαζει ο δρομος να βρεθουμε.. παω κατα τις 9.00

Διαφημίσεις

χθες πήγα να αλλάξω ένα μπλουζάκι από τα orchestra...είχε πάει ο άντρας μου και είχε φέρει ένα χάλια πάλι...

17Ε ένα μπλουζάκια,έλεος!!

τεσπα το θέμα είναι ότι θυμάμαι ότι είχε δώσει 5Ε διαφορά,και χθες πήρα ένα φόρεμα πλεκτό ριγέ,κοντομάνικο,32Ε,ένα κολάν και δώρο για την ανηψιά...

για την αλλαγή δεν μου είπε ότι είναι 17.5Ε,αλλά 15Ε,ήθελε να μου φάει 2.5Ε

την απόδειξη την είχα βάλει μέσα στη τσάντα,αλλά "εξαφανίστηκε"

εννοείται δεν το άφησα έτσι...

δικαιολογίες ότι είχε έκπτωση και βλακείες!!

τα πήρα,πρέπει να προσέχουμε στις αλλαγές,τρώνε λεφτά

εγώ στο μαγαζί δεν το έκανα ποτέ,ενώ θα μπορούσα!!!

ναι βρε κορίτσια,τι έγινε?πέσαμε!!

γύρισα από το κομμωτήριο ανανεωμένη!!καλλωπίστηκα!!!

μα να είμαι ίδια η παπαρίζου????

http://2.bp.blogspot.com/_NdccA_XXOyk/TH4KtELZuiI/AAAAAAAALqg/VxkNWbeYXIg/s1600/paparizou.jpg

αυτό σε ίσιο τελειώς!!!!

33627qz0kw47zut.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...