Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ και είχα κλείσει μπωτέ σήμερα (πήγα φυσικά) και καθαρίστρια Κυριακή. Αλλά είπα, ε, θα πάρω αποζημίωση, ας κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!

Ας καθαρίσει η γυναίκα τώρα, γιατί γι' αρκετό καιρό θα τα τρώω εγώ στη μάπα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ το παθαίνω αν φάει τούμπα ο Τζόνυ, που 'ναι και ζουζούνος, γελάω ενώ αυτός μπήζει τα κλάματα!

Σκύλα μάνααααααααααααααα!

Εγώ με παιδάκια δεν το παθαίνω αλλά αν δω μεγάλο να σκάει κάτω κάτι παθαίνω.

Πήγαινα δημοτικό, το πολύ γυμνάσιο όταν η γιαγιά μου ένα απόγευμα έπλενε τη βεράντα του εξοχικού με το λάστιχο. Γλιστράει , πέφτει απο τις σκάλες σαν ντολμάς αφού έχει πολλά περιττά κιλά, σκάει με τον κώλο κάτω , τα ματομπούκαλα στραβά σαν κινούμενο σχέδιο και το λάστιχο κάτω απο τον κώλο της να τρέχει νερό. Καλά που ήταν και η μαμά μου εκείνη τη μέρα εκεί γιατί ακόμα θα καθόμουν να την κοιτάω και να μην μπορώ να πάρω ανάσα απο το γέλιο.

Για να καταλάβεις ΠΟΣΟ ακαμάτρα, εδώ και 1 ώρα είναι στημένη η σιδερώστρα, να σιδερώσω του παιδιού ρούχα που δεν έχω για το σχολείο αύριο.

ΑΚΟΜΑ περιμένει η σιδερώστρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Για να καταλάβεις ΠΟΣΟ ακαμάτρα, εδώ και 1 ώρα είναι στημένη η σιδερώστρα, να σιδερώσω του παιδιού ρούχα που δεν έχω για το σχολείο αύριο.

ΑΚΟΜΑ περιμένει η σιδερώστρα!

Λυπαμαι που σε απολυσανε κοριτσι..Οπως και να εχει ειναι δυσκολες εποχες..

Απο την αλλη εγω παρακαλαω να ειμαι σπιτι μου και δεν μπορω..

Χα μην με αντιγραφεις,,Εγω την κοιταω, την κοιταω και μετα την παραταωωωωωωωωωωωωω..:-P

Αχ βρε κοριτσακια στεναχωριεμαι πολυ..Ειμαστε ολες μεσα στην καλη χαρα..Πως μας τα εκαναν ετσι;;; Να εχουμε τα μωρα μας, την υγεια μας και να σκαμε για τα κ$$&λεφτα;;;; ΕΙναι κριμα..Κι εμενα εχουν παιξει τα νευρα μου με αυτο το θεμα γιατι εχουμε πολλα εξοδα και τα περισσοτερα ειναι ΧΑΖΑ..

ΚΑληνυχτα

yRf6p1.png

Καλημέρα κορίτσια. Ήρθα στο γραφείο να μαζέψω, να πληρωθώ, να χαιρετίσω, κλπ, κλπ.

Καλημέρα Μαρία, τώρα κατάλαβα ότι σε απέλυσαν , εχθές ειχα αρκετή δουλειά και δεν σας διάβασα. Κρίμα,παρόλα αυτά και να δουλεύεις τσάμπα ΔΕΝ λέει

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Ήρθα στο γραφείο να μαζέψω, να πληρωθώ, να χαιρετίσω, κλπ, κλπ.

καλημέρα! Μου θυμίζεις ταινία που όταν κάποιος φεύγει απο το γραφείο του μαζεύει μια κούτα και γειά σας:tongue: εγώ δεν έχω προσωπικά αντικείμενα στο γραφείο για να μαζέψω. τίποτα απολύτως...

καλημέρα κοριτσάκια!!

τον λόγο δεν θα σου πει μαεστρία που απολύει κόσμο?

προσπαθούσα να μπω στο καφέ και δεν έμπαινε,κόλλημα έφαγε.

εγώ σπίτι κλασικά...

το απόγευμα έχω επιτέλους κομμωτήριο...θα καλλωπιστώ,ελπίζω η φράτζα να είναι καλή,διαφορετικά θα κυκλοφορώ με καπέλο!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!

τον λόγο δεν θα σου πει μαεστρία που απολύει κόσμο?

Δεν έχει δουλειά κορίτσι, εδώ και καιρό.

Κρατάει δύο, τις πιο "δυνατές", άτεκνες και νεότερες όπως είπα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι βέβαια...

όλες οι εγγελίες είναι εώς ετών 25,αλλά να έχουν και προϋπηρεσία 5-10 χρόνια...δλδ από το δημοτικό να δουλεύεις και να μην κάνεις παιδιά εννοείται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...