Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα βρω;;; :confused:

Μαράκι το ευτήχημα είναι οτι ήμαστε γυναίκες και μπορούμε να συμβιβαστούμε να κάτσουμε στο σπίτι με τα παιδιά και τις κατσαρόλες μας. Θα μου πείς μείον ένας μισθός, αλλά για έναν άντρα είναι σίγουρα πιο δύσκολο....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι το ευτήχημα είναι οτι ήμαστε γυναίκες και μπορούμε να συμβιβαστούμε να κάτσουμε στο σπίτι με τα παιδιά και τις κατσαρόλες μας. Θα μου πείς μείον ένας μισθός, αλλά για έναν άντρα είναι σίγουρα πιο δύσκολο....

Aχ Βίκη μου εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!! Το σκέφτομαι από τώρα κι αγχώνομαι. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παλιά κι εγώ έτσι έλεγα,να δουλεύω,να είμαι ανεξάρτητη!!!αφού είδα τι ωραία περνάς στις κ$%%^Τδουλειές άλλαξα γνώμη!!!

Δεν είναι μόνο θέμα ανεξαρτησίας, δεν αντέχω κλεισμένη στο σπίτι!!! Βαριέμαι και παθαίνω κατάθλιψη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Στην εκδρομή που πήγε η πεθερά , η φίλη της η Νούλα που κάνει η Γεωργίτσα πως μιλάνε στο τηλέφωνο πάτησε σκατά ,έπεσε και έσπασε το χέρι της .969356n04i0j45gk.gif

και έρχεται και μου λέει η μικρή μαμά Νούα μπάμ χέγι. Και λέει και ο χάζμπαντ, ε το ρουφιανάκι, πρέπει να την προσέχουμε, ότι βλέπει ,ότι ακούει πάει και το λέει....

βρε δες εμένα τι ωραία που είμαι!!!!!

αχχχχχχχχχ

έχω σαλέψει,θέλω να ασχοληθώ με διάφορα και δεν έχω λεφτά ούτε γι'αυτό!!!!

Ασε, με τρομάζει το να ξεμείνω κλεισμένη στο σπίτι, χωρίς διέξοδο.

Το καλό είναι ότι είμαι ανήσυχο άτομο και συνεχώς βρίσκω τρόπους ν' απασχολούμαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:shock::shock:

σκατά???χαχαχα :D:D

πολύ γέλιο μιλάμε!!!!

μπράβο η μικρή!!!

Καλά εάν ήμουν μπροστά η άλλη θα ' ταν καταγής μες στο σκατό και στον πόνο της και εγώ θα ήμουν καταγής απο τα γέλια. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατηθώ. Κομματάκι δύσκολο...

1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif

Διαφημίσεις

Ασε, με τρομάζει το να ξεμείνω κλεισμένη στο σπίτι, χωρίς διέξοδο.

Το καλό είναι ότι είμαι ανήσυχο άτομο και συνεχώς βρίσκω τρόπους ν' απασχολούμαι!

Θα το ρίχνεις στους καφέδες βρε ! Άσε που στο σπίτι πάντα κάτι υπάρχει να κάνεις.....Δεν τελειώνουν ποτέ οι ρημαδοδουλειές.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...