Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις απέκτησα πάλι τεχνολογία...μου έκοψαν το ίντερνετ το πρωί γι'αυτό έφυγα ξαφνικά!!

τι έγινε μαεστρία?

στο είπαν?γι'αυτό έκλειναν πόρτες τα αφεντικά?

κρίμα ρε γμτ,τα λεφτά σου θα στα δώσουν άμεσα ή θα τα ζητιανεύεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα να σου γράψω και σένα, τα 'λεγα στις άλλες κοπέλες.

Αυτό είναι βιβλίο από μια σειρά που μ' αρέσει και πήρα ένα σωρό στον Τζόνυ.

T068029031-200.JPG

πόσο έχουν? ωραία φαίνονται...

Το ανακοίνωσαν στην άλλη κοπέλα ΑΦΟΥ έφυγα, αλλά ψάχνανε κι εμένα πριν και είπανε ότι είμαι κι εγώ.

Είπαν ότι θα γίνει κανονικά εκκαθάριση και θα πάρουμε ότι μας οφείλεται. Πρέπει να πάω αύριο να μαζέψω πράγματα, να πάρω λεφτά, να χαιρετήσω (μη χ*σω), κλπ.

Δεν μπορούσαν να το πουν λίγο νωρίτερα; Να ξεμπέρδευα σήμερα; Τώρα είμαι μέσα στο άγχος και την ένταση, πως θα πάω αύριο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πόσο έχουν? ωραία φαίνονται...

Εξαρτάται από που θα τα πάρεις. Από αποθήκη χαρτικών, βιβλίων που 'χω δίπλα στο γραφείο τα 'παιρνα 4-5 ευρώ. Δεν είχε μεγάλη διαφορά και στα βιβλιοπωλεία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Το ανακοίνωσαν στην άλλη κοπέλα ΑΦΟΥ έφυγα, αλλά ψάχνανε κι εμένα πριν και είπανε ότι είμαι κι εγώ.

Είπαν ότι θα γίνει κανονικά εκκαθάριση και θα πάρουμε ότι μας οφείλεται. Πρέπει να πάω αύριο να μαζέψω πράγματα, να πάρω λεφτά, να χαιρετήσω (μη χ*σω), κλπ.

Δεν μπορούσαν να το πουν λίγο νωρίτερα; Να ξεμπέρδευα σήμερα; Τώρα είμαι μέσα στο άγχος και την ένταση, πως θα πάω αύριο.

έπρεπε να στο είχαν πει νωρίτερα...το έχω περάσει και σε καταλαβαίνω,μόνο που εγώ ήμουν με σύμβαση και δεν πήρα φράγκο...

άρα θα μπεις ανεργία ε?

κάτσε τις γιορτές να ξεκουραστείς με το παιδί σου...και μετά βλέπεις...

η κουμπάρα ακόμα ψάχνει...

941316y7g29w5g3j.gif

Τί λές να κάνεις τώρα Μαράκι μου? Θα ψάξεις κάτι άλλο?

έπρεπε να στο είχαν πει νωρίτερα...το έχω περάσει και σε καταλαβαίνω,μόνο που εγώ ήμουν με σύμβαση και δεν πήρα φράγκο...

άρα θα μπεις ανεργία ε?

κάτσε τις γιορτές να ξεκουραστείς με το παιδί σου...και μετά βλέπεις...

η κουμπάρα ακόμα ψάχνει...

Σκέψου ότι αν δεν έβρισκε η γραμματέας το χαρτάκι, θα το μαθαίναμε ΕΝΤΕΛΩΣ τελευταία ώρα!

Α, και οι δυο που φεύγουμε, έχουμε παιδί. Οι άλλες δυο, που δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνουνε, είναι ελαφρώς νεότερες και χωρίς παιδί. :rolleyes:

Τί λές να κάνεις τώρα Μαράκι μου? Θα ψάξεις κάτι άλλο?

Θα πάω να πάρω τα λεφτά μου, θα ηρεμήσω, θα οργανωθώ, θα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ και βλέπω.

Λέω να προσπαθήσω πάλι από νέα χρονιά για 2ο. Τώρα που δε δουλεύω. Ή να περιμένω να βρω δουλειά; Κι αν αργήσω; Ούτε ξέρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλά τα έλεγες εσύ,πάλι καλά που δεν πήρατε και το αυτοκίνητο,καλά κάνατε.

εμείς κάνουμε ρυθμίσεις με τις τράπεζες συνέχεια, αλλά ούτε γιαύτά έχουμε,αναρωτιέμαι γιατί τα κάνουμε...

το απόγευμα κατεβήκαμε βόλτα στα μαγαζιά,να αλλάξω ένα δώρο,να πάρω δώρο της ανηψιάς...και ψάχναμε ευρώ στις τσέπες!!

Διαφημίσεις

καλά τα έλεγες εσύ,πάλι καλά που δεν πήρατε και το αυτοκίνητο,καλά κάνατε.

εμείς κάνουμε ρυθμίσεις με τις τράπεζες συνέχεια, αλλά ούτε γιαύτά έχουμε,αναρωτιέμαι γιατί τα κάνουμε...

το απόγευμα κατεβήκαμε βόλτα στα μαγαζιά,να αλλάξω ένα δώρο,να πάρω δώρο της ανηψιάς...και ψάχναμε ευρώ στις τσέπες!!

ΑΜΑΝ αυτές οι τράπεζες! Παίρνουν κι επιδοτήσεις απ' το κράτος μη χ*σω! Για ποιο λόγο; ΟΛΕΣ κερδοφόρες είναι. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν δεν ήταν εγγυητής ο πατέρας μου στα 2 δάνεια δεν θα με ένοιαζε καθόλου,τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει στη μοίρα τους!!

δεν μπορώ πλέον!!

τουλάχιστον τώρα μαεστρία θα πάρεις τα λεφτάκια σου,όχι που δεν σε πλήρωναν.

βίκυ πολύ κουτσομπόλα κόρη έχεις!!!

χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...