Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

εγω μπηκα να πω ενα γεια κι ενα χρονια πολλα στον νικολα της οτις!

η οποια μπορει να εχει εξαφανιστει,αλλα δεν εχει σημασια!ειναι παιδι ιανουαριου κι αυτο και το αγαπαμε και το σκεφτομαστε!

χρονια πολλα λοιπον,Νικολακι!να το χαιρεσαι οτις μου,και να το δεις οπως ποθεις!!!

συνεχιστε εσεις την κουβεντα με τα γαλατα,να δω κι εγω τι θα πινουν τα παιδακια μας επιτελους!εμεις φαγαμε κροκο αυγου σημερα και της αρεσε κι αυτο πολυ!τελικα ποικιλια θελουν τα παιδακια μας γτ κι αυτα βαριουνται τα ιδια και τα ιδια!

φιλιααααα!!!

Γεια σου ρε φιλεναδα με το μνημονικο.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω επειδη στα γενεθλια ειχα λιγα παιδακια αλλα διαφορετικες ηλικιες πηρα κανονικα διαφορετικα δωρακια ανα ηλικια οικονομικα..

αλλα εγω ειχα το αλλοθι οτι τα γενεθλια συμπιπτουν με την Πρωτοχρονια..τωρα τι μοδα ειναι αυτη να δινουμε δωρα στους καλεσμενους στα γενεθλια του παιδιου μας (με το συμπαθειο ΕΥΑ..αναφερομαι γενικα και οχι συγκεκριμενα σε εσεν η σε καποιον αλλο διοτι πολλοι το κανουν χρονια τωρα) δεν το χω καταλαβει..αφηστε που στα ΒΠ (βορεια προαστια) παιζει πολυ αυτο το ρουχο και προσφατα τα παιδια μιας φιλης συνηθισμενα σε αυτη τη τακτικη (φευγοντας παιρναν και ενα δωρακι στα περισσοτερα παρτυ) πηγαν σε γενεθλια που δεν τους εδωσαν δωρο και ειχαν μουτρα μετα και δεν ηταν ευχαριστημενα..

δηλαδη αν του χρονου δεν μπορω απο οικονομικη αποψη να ξαναδωσω δωρακια θα πρεπει να σκεφτομαι οτι τα πιτσιρικια θα μου το κρατανε μανιατικο?

οσον αφορα τα δε γλυκα αφησα μονο τα μεγαλα να ξεκρεμασουν απο το δενδρο σοκολατες στολιδια που ειχα για τα πιο μικρα δεν θα το κανα γιατι οι γονεις μπορει να χαν θεμα λογω οτι ειναι γλυκα..

πωπωω ξενερωτο το περιβαλλο μου..

παω σπιτι και μετα βουρ για εξοχικο..αν δεν τα πουμε καλο σκ κοριτσια..καλη ξεκουραση..καλα παρτυ γενεθλιων και εορτων (Αντωνης και Αθανασιος) και καλες προετοιμασιες για τη βαπτιση jesgk!!!

θα κανετε αποτοξινωση απο τη λογοδιαρροια μου at last!!!!!!

φιλια!

Βρε κοριτσια και η Λενα με την σουρλουλου που ειχαν στις 12/1!!!!!

Που ειναι αυτο το κοριτσακι;;;;;

Τη θυμαμαι γιατι ειναι μια μερα μετα απο μας..

Να ζησει παντως!!!

Αχ μπηκα για λιγο να σας διαβασω αλλα η Ναταλιτσα λερωθηκε και περασε η ωρα,

παω παλι για μαθημα...Αχ ατιμη κοινωνια!!!

Το βραδυ που ολες θα κοιμαστε..Πολλα φιλακια..

Προσπ εχεις γινει εξπερ στα γαλατα παιδι μου εσυ..Εγω παντως Ολυμπος δεν θα επαιρνα γιατι τους ειχε βγαλει ο ευαγγελατος 2 γιαρς εγκοου..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια και η Λενα με την σουρλουλου που ειχαν στις 12/1!!!!!

Που ειναι αυτο το κοριτσακι;;;;;

Τη θυμαμαι γιατι ειναι μια μερα μετα απο μας..

Να ζησει παντως!!!

Αχ μπηκα για λιγο να σας διαβασω αλλα η Ναταλιτσα λερωθηκε και περασε η ωρα,

παω παλι για μαθημα...Αχ ατιμη κοινωνια!!!

Το βραδυ που ολες θα κοιμαστε..Πολλα φιλακια..

Προσπ εχεις γινει εξπερ στα γαλατα παιδι μου εσυ..Εγω παντως Ολυμπος δεν θα επαιρνα γιατι τους ειχε βγαλει ο ευαγγελατος 2 γιαρς εγκοου..

Ο ου!!!!

ειδες?? συζηταμε ενα θεμα και παντα σε καθε περιπτωση εμφανιζεται και καποιος που λεει κατι και αναιρει αυτο που λεμε και προκυπτει κατι νεο..μαλλον δεν θα δωσω καθολου γαλα μου φαινεται..ασβεστιο σε καψουλες αρκει?????!!!! απαπαπα τι παθαμε οι γυναικες..

και γυριζω σε αυτο που σοφα ειπε η VIKI..δεν το πολυψαχνει η γυναικα...και καλα κανει!!!

ειναι 40 παιδακια δεν το κοβω για δωρακι στο καθενα σκεφτομαι να κανω ροξακια τυροπιτακια λουκανοπιτακια και μαμφινς εαν μου πετυχουν εμεις στα δικα μας μερη εχουμε δωρο να φερνουν μονο τα παιδακια στον εορταζοντα οχι και το αντιστροφο οποτε δεν περιμενουμε και δεν απαιτουμε δωρακι και απο 3 ευρω να βαλω για το καθενα θα μου βγει 120 ευρω μονο τα δωρα χωρια τουρτες και ολα τα αλλα παρολαυτα θα τα παρω απο μια σοκολατα για το σπιτι οπως κανουν και αυτα μπαλονια και τετοια και βλεπουμε...να χερεστε ολε τα παιδακια σας αυτα που χρονισαν και αυτ που θα χρονισουνν..για το ολυμπους και εγω μονο θετικα εχω ακουσει ευαγγελατο δεν ειδα βεβαια αλλα εαν το σκεφτομαι ετσι θα πρεπει να θηλαζουμε μεχρι να παν φανταροι ...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

ποικιλια θελουν τα υπολοιπα παιδια..οχι το δικο μου..παλι καλα που τρωει και το μεσημεριανο φαγητο αλλιως τι θα καναμε δεν ξερω..

ΑΑΑΑ!! Εντωμεταξυ η Otis πρεπει να εχει και εκεινη γενεθλια σημερα..στο fcb δεν ειναι η Panatha ole? γραφει πως σημερα εχει γενεθλια (εκτος αν δεν θυμαμαι εγω καλα)

παρολα αυτα εχει δικιο η elenada..να χαιρεται το παιδακι της και τον εαυτο της!!

χρονια πολλα!!

ΝΑΙ.....ΝΑΙ......ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

966247mn6lidxqrb.gif

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

εγω μπηκα να πω ενα γεια κι ενα χρονια πολλα στον νικολα της οτις!

η οποια μπορει να εχει εξαφανιστει,αλλα δεν εχει σημασια!ειναι παιδι ιανουαριου κι αυτο και το αγαπαμε και το σκεφτομαστε!

χρονια πολλα λοιπον,Νικολακι!να το χαιρεσαι οτις μου,και να το δεις οπως ποθεις!!!

συνεχιστε εσεις την κουβεντα με τα γαλατα,να δω κι εγω τι θα πινουν τα παιδακια μας επιτελους!εμεις φαγαμε κροκο αυγου σημερα και της αρεσε κι αυτο πολυ!τελικα ποικιλια θελουν τα παιδακια μας γτ κι αυτα βαριουνται τα ιδια και τα ιδια!

φιλιααααα!!!

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ........συμπεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντως εχω πολυ καιρο να μπω :-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

απλα δεν προλαβαινω..............

φιλακια πολλα στην νυφη μας......

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Annina μου πως ειναι ο πιτσιρικας????

καλα ειναι Ευα μου δοξα το θεο,μια χαρα τα παμε δεν εχουμε κανει καθολου πυρετο και αυτο ειναι καλο.

Φιλια πολλα στη Μινιατουριτσα.:D

Διαφημίσεις

τελικα τι θα κάνεις σε αφήνουν να στολίσεις και μέσα και εξω? Βρήκες κάτι ωραίο?

τελικα τι θα κάνεις σε αφήνουν να στολίσεις και μέσα και εξω? Βρήκες κάτι ωραίο?

Λοιπόν μου είχαν δώσει ένα χαρτι που επέτρεπε 2 ανθοστήλες, πήγε η πεθερά μου που ειναι καλή σε αυτά κ βρήκε 2 τέλειες ανθοστήλες σε απίστευτα καλή τιμή. Για έξω ζήτησα αν μου επιτρεπουν τα φαναράκια κ μου είπαν από 1, πήγα στο Andreadis για κάτι κορνίζες κ ειδα 2 τέλεια φαναράκια , πολύ μοντέρνα κ μπαινουν κ στο σπίτι μετα, οπότε αν τα βάλουν με εκπτωση θα τα πάρω διαφορετικά θα έρθω να πάρω τα δικά σου αν μπορείς. Αυτό που μου έμεινε ακόμη να κάνω ειναι να παραγγείλω την τούρτα γενεθλίων (που θα κόψουμε μεταξύ μας στο τραπέζι) κ τα γλυκά της εκκλησίας, θα το τακτοποιήσω αυτή την εβδομάδα κ βλέπουμε

ΝΑΙ.....ΝΑΙ......ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

966247mn6lidxqrb.gif

Xronia polla kai apo mena!! kai stous 2 sas..

Filakia

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...