Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα θα πάω σπίτι να φάω το κοντοσούβλι μου IFrTx73gMjUj

και μετά μα ζί με τον χάζμπαντ για περιποίηση προσώπου. την προηγούμενη βδομάδα πήγε για μια βλάβη σε ένα κέντρο αισθητικής και του κάναν δώρο μια περιποίηση. Όταν πήγε για την περιποίηση έκλεισε και ραντεβού για καθαρισμό ( η αλήθεια είναι οτι έχει πόρους στο πρόσωπό του) 25 ευρώ και του κάναν δώρο μια περιποίηση για μένα:tongue::tongue: επομένως θα πάμε together σήμερα θα ''ψιλοφτιάξουμε'' τις μούρες μας:mrgreen:

Διαφημίσεις

Σήμερα θα πάω σπίτι να φάω το κοντοσούβλι μου

Αααααααααααα! Έλα και προσπαθώ να διασκεδάσω την πείνα μου μ' ένα ρημαδογιαούρτι!

Μαρή ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ;

και μετά μα ζί με τον χάζμπαντ για περιποίηση προσώπου. την προηγούμενη βδομάδα πήγε για μια βλάβη σε ένα κέντρο αισθητικής και του κάναν δώρο μια περιποίηση. Όταν πήγε για την περιποίηση έκλεισε και ραντεβού για καθαρισμό ( η αλήθεια είναι οτι έχει πόρους στο πρόσωπό του) 25 ευρώ και του κάναν δώρο μια περιποίηση για μένα:tongue::tongue: επομένως θα πάμε together σήμερα θα ''ψιλοφτιάξουμε'' τις μούρες μας:mrgreen:

Ωραία τυχερά έχει ο χάζμπαντ! Καλή διασκέδαση!

Κι εγώ θα πάω για μπικίνι (άουτς), μανικιούρ και πεντικιούρ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΒΙΚΙ έγινε ο έλεγχος; Τελειώσατε;

έγινε αλλά ο μπιπ ο σύμβουλος που μας έβγαλε το ΙSO δεν έκανε πολλά βάσικα πράγματα τα οποία και έκανα χθες επι 6 ώρες με την επιθεωρήτρια η οποία μου άφησε δουλειά να της τη στείλω με μέιλ. Ρε συ είναι πάρα πολύ δουλειά. Κανονικά θέλει έναν υπάλληλο να ασχολείται μόνομε αυτό. Πολλές οι απιτήσεις και η γραφειοκρατία. Επομένως έχω ακόμα δουλειά συν τις δουλειές που μείναν πίσω για να ασχοληθώ με αυτό. :rolleyes:

Αααααααααααα! Έλα και προσπαθώ να διασκεδάσω την πείνα μου μ' ένα ρημαδογιαούρτι!

Μαρή ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ;

Ωραία τυχερά έχει ο χάζμπαντ! Καλή διασκέδαση!

Κι εγώ θα πάω για μπικίνι (άουτς), μανικιούρ και πεντικιούρ. :D

Στον κρεοπώλη. εγώ απλώς το φούρνισα στη γάστρα. Και εγώ τις προάλλες πήγα για μπικίνι μετά απο κανένα τρίμηνο απο εκεί που πήγαινα κάθε μήνα ανελειπώς. Κόντεψα να γίνω αρκούδα:mrgreen::mrgreen: Δεν το ξαναφήνω τόσο γιατί πονάει και περισσότερο.

Στον κρεοπώλη. εγώ απλώς το φούρνισα στη γάστρα. Και εγώ τις προάλλες πήγα για μπικίνι μετά απο κανένα τρίμηνο απο εκεί που πήγαινα κάθε μήνα ανελειπώς. Κόντεψα να γίνω αρκούδα:mrgreen::mrgreen: Δεν το ξαναφήνω τόσο γιατί πονάει και περισσότερο.

Κι εμένα κοντεύει να φτάσει γόνατο!! Ωχ μη μου λες τέτοια και δεν έχω αντοχή στον πόνο! :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν σας είπα, η διατροφή που ακολουθώ έκανε δουλείτσα. Απο 62 κιλά χθες η ζυγαριά με έδειξε 59,3.

Όποτε ανεβαίνω στη ζυγαριά και ακούει η μαϊμού το μπιπ τρέχει να ζυγιστεί και αυτή. Ανεβαίνει, κοιτάει τη ζυγαριά και λέει πέντε:mrgreen:

χθές έκανε πως μιλάει στο τηλεφωνάκι της με μια φίλη της πεθεράς ονάματι Νούλα. (μάλλον ακούει τις τηλεφωνικές συνομιλίες της πεθεράς) έλεγε λοιπόν, Νούα, ναι ναι ναι ναι, Α! ναι ναι, χα χα χα χα χα χα, τίνω, γειά:tongue::rolleyes:

Διαφημίσεις

Κι εμένα κοντεύει να φτάσει γόνατο!! Ωχ μη μου λες τέτοια και δεν έχω αντοχή στον πόνο! :cry:

ταινίες χρησιμοποιεί η αισθητικός σου ή το κερί που το τραβαν και βγαίνει μόνο του? γιατί το πρώτο θέλει λίγο σφύξιμο τα δόντια, το δεύτερο ούτε που καταλαβαίνεις.

ηρθα και εγω να χυσω δηλητηριο..

πριν λιγο μου παν οτι εχω αδυνατισει πολυ :twisted::twisted:

αλλα που θα παει.. θα παρετε το αιμα σας πισω το 2011 χαχα!!

αν και με την κριση μας βλεπω να κανουμε το σκατο παξιμαδι και εκει θα γινουμε ολες στυλακια..

ταινίες χρησιμοποιεί η αισθητικός σου ή το κερί που το τραβαν και βγαίνει μόνο του? γιατί το πρώτο θέλει λίγο σφύξιμο τα δόντια, το δεύτερο ούτε που καταλαβαίνεις.

Το δεύτερο ευτυχώς!!! Αλλά αν μείνουν "λεπτομέρειες" βάζει ταινιες.

Εσύ το κάνεις όλο; Γλόμπο; :mrgreen: Εγώ μόνο το μπικίνι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και μετα λενε εμενα μαζοχα... :tongue::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...