Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα ο Θοδωρής ήθελε ποτήρια Ben10 και επειδή εχουν 2 ευρώ τα 6 δεν τρελάθηκα ακόμα να σκασω τοσα λεφτά σε κάτι που θα πάει στα σκουπίδια.. και τύπωσα σε αυτοκόλλητο χαρτι Ben10 Θοδωρής με φωτό του Ben10 και το κολλησα σε πρασινα πλαστικα ποτηράκια, και ο Θοδωρης χαρηκε και δεν μου κοστισε τίποτα αφου τα τύπωσα στη δουλειά

τα καλα της δουλειας..

για τις προσκλησεις το σκεφτομαι..

ημερολογιο ειχα φτιαξει η ιδια με τον συζυγο.. σαν τα κλασικα τα παλια..και διακοσμηση δια χειρος Prosp.

υπαρχει περιπτωση να μας πει η φιλη σου που βρηκε το προγραμμα?

θα το βρω και θα στο στειλω προσπ.

ηθελα να σε ρωτησω,η μικρη τα κανει στην λεκανη πλεον,ολη μερα?δηλαδη σου λεει θελω να κανω κακα?εμενα δεν θελει ουτε την λεκανη,ουτε το γιογιο.οχι πως τα εχω επιχειρησει,απλως την ρωταω και μου λεει οχι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εμένα ο Θοδωρής ήθελε ποτήρια Ben10 και επειδή εχουν 2 ευρώ τα 6 δεν τρελάθηκα ακόμα να σκασω τοσα λεφτά σε κάτι που θα πάει στα σκουπίδια.. και τύπωσα σε αυτοκόλλητο χαρτι Ben10 Θοδωρής με φωτό του Ben10 και το κολλησα σε πρασινα πλαστικα ποτηράκια, και ο Θοδωρης χαρηκε και δεν μου κοστισε τίποτα αφου τα τύπωσα στη δουλειά

σωστη!εγω δεν ξερω απο αυτα.αλλα και τα μελανια και τα αυτοκολλητα παλι κοστιζουν,ειδικα αν δεν ξερεις,μεχρι να μαθεις.

με τα κατσαρολάκια της παίζει πολύ...

με την μπέμπα της,την περιποιείται, με τα τουβλάκια της,τα ξύλινα παζλ που τα φτιάχνει όλα...proud mom!!!

γενικά παίζει...

τα βαζει τα παζλ σωστα?μπραβο!εμενα ακομα στραβα τα βαζει κι αυτα που βαζουν τα σχηματα προσπαθει να τα βαλει,αλλα μονο τον κυκλο,αντε και το τετραγωνο βαζει.

Διαφημίσεις

θα το βρω και θα στο στειλω προσπ.

ηθελα να σε ρωτησω,η μικρη τα κανει στην λεκανη πλεον,ολη μερα?δηλαδη σου λεει θελω να κανω κακα?εμενε δεν θελει ουτε την λεκανη,ουτε το γιογιο.οχι πως τα εχω επιχειρησει,απλως την ρωταω και μου λεει οχι.

εμενα τα κανει ολα στη λεκανη.. ειδικα αν θελει κακα ειτε φοραει πανα ειτε οχι ερχεται και μου το λεει πριν και την παω.

Τα τσισα αν την ρωτησεις συνηθως σου λεει οχι αλλα την παμε εμεις καθε μια ωρα μιαμιση.. τελευταια εχει αρχισει και μας τα λεει απο μονη της και ελπιζω να μην ειναι παροδικο..

πανα φοραει μονο

α) οταν κοιμαται

β) και οταν ειναι να παμε μακρινες βολτες πχ στο εξοχικο και σε καφετεριες η σε σπιτια αλλων πλην της μαμας μου..αν και προκειται να αρχισω να κουβαλαω και το γιογιο μαζι για να αρχισει να μαθαινει και εκτος σπιτιου

εμενα τα κανει ολα στη λεκανη.. ειδικα αν θελει κακα ειτε φοραει πανα ειτε οχι ερχεται και μου το λεει πριν και την παω.

Τα τσισα αν την ρωτησεις συνηθως σου λεει οχι αλλα την παμε εμεις καθε μια ωρα μιαμιση.. τελευταια εχει αρχισει και μας τα λεει απο μονη της και ελπιζω να μην ειναι παροδικο..

πανα φοραει μονο

α) οταν κοιμαται

β) και οταν ειναι να παμε μακρινες βολτες πχ στο εξοχικο και σε καφετεριες η σε σπιτια αλλων πλην της μαμας μου..αν και προκειται να αρχισω να κουβαλαω και το γιογιο μαζι για να αρχισει να μαθαινει και εκτος σπιτιου

καταλαβα!μπραβο στην χριστουλα.

καταλαβα!μπραβο στην χριστουλα.

ειναι κατι που για καθε παιδι ερχεται οταν ο γονιος το προσπαθησει χωρις να το μετατρεπει σε εξαναγκασμο

και εφοσον το παιδι ειναι συνεργασιμο και ετοιμο..

προς το παρον ειμαι ικανοποιημενη απο την εξελιξη αυτη και δεν ζηταω κατι παραπανω.. του χρονου το καλοκαιρι ισως προσπαθησω να τη βοηθησω να κοψει την βραδινη πανα χωρις να θρεφω και μεγαλες ελπιδες.

Διαφημίσεις

ναι τα βάζει όλα,ζωάκια της έχω...

στο τσακ τα φτιάχνει!!

έχουν φωτογραφική μνήμη τα μικρά και τα θυμάται όλα που μπάινουν!!!

και εμενα θυμαται να φτιαχνει τα παζλ και ολα αυτα τα παιχνιδια μνημης.

και εμενα θυμαται να φτιαχνει τα παζλ και ολα αυτα τα παιχνιδια μνημης.

μωρε κι εμενα ξερει που μπαινουν,αλλα τα βαζει στραβα,δεν εχει υπομονη,οπως την μαμα της.;)

και τα παπουτσια της βαζει τωρα,τις μπαλαρινες,αλλα αναποδα.χιχι

μωρε κι εμενα ξερει που μπαινουν,αλλα τα βαζει στραβα,δεν εχει υπομονη,οπως την μαμα της.;)

και τα παπουτσια της βαζει τωρα,τις μπαλαρινες,αλλα αναποδα.χιχι

α καλα.. υπομονη δεν εχει ουτε η δικια μου..μονο πεισμα αλλα και αυτο οταν θελει κατι να γινει με τον τροπο της..με το που ζοριζεται καπου αρχιζει τις στριγκλιες και τα διαφορα..

α καλα.. υπομονη δεν εχει ουτε η δικια μου..μονο πεισμα αλλα και αυτο οταν θελει κατι να γινει με τον τροπο της..με το που ζοριζεται καπου αρχιζει τις στριγκλιες και τα διαφορα..

αυτο το κανουν ολα μα ολα τα παιδακια σ'αυτην την ηλικια,ή μου φαινεται?αν δεν κατσει το πετσετακι που σκεπαζει το μωρο της ετσι οπως το θελει,στριγγλιζει λες και χτυπησε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...