Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γμτ θέλω να πάρω μπότες μαύρες, που δεν έχω κι αν ρίξει μια βροχή θα γίνω λούτσα και θέλω να πάρω Playmobile για τον γιόκα μου! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ! :(

Ακριβως το ιδιο ηθελα και εγω να παρω.. αλλα δεν εβρισκα οικονομικα μποτες μαυρες που ηθελα να παρω και συμβιβαζομουν με κατι αθλιοτητες που χα απο πριν αλλα εχθες που πηγα στα sprider και ειδα αυτες που ας πουμε μου εκαναν στο γουστο και στις αναγκες και η τιμη ηταν ας πουμε προσιτη ειχα δεν ειχα το φορτωσα στη καρτα..

και απλα γιατι μου ειναι αναγκαιες και καποια στιγμη θα πρεπε να παρω αφου μαυρο καθημερινο παπουτσι δεν εχω.

και εννοειται οτι πρωτιστως τα εξοδα μας ειναι για τα παιδια..σε βαθμο να κυκλοφορουμε σαν λετσοι καμια φορα..

εχουν οι καιροι γυρισματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

E, δεν μπορώ να πω ότι είμαι και λέτσος, όχι ακόμα τουλάχιστον!

Aλλά τα σπρίντερ δεν μ' αρέσουν καθόλου στο στυλ. Είδα ότι έχουν αρχίσει και βγάζουν 10μερα προσφορών στα μαγαζιά, μπας και κινηθεί η αγορά λίγο. Αλλά δεν έχω ρευστό (ΦΥΣΙΚΑ) όπως και χρόνο, ειδικά τον τελευταίο μήνα.

Πεινάει κανείς; Δέσποινααααααααααα, θες ένα σάντουιτς;;;

13260.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

be cool και happy mama.. καλο υπολοιπο

το λετσος ηταν μεταφορικο καρδια μου...

Kαι' γω θα συμφωνήσω με το λέτσος, πρώτα τα παιδιά μετα εγώ, δλδ βλέπω ένα παντελόνι 20ευρώ των παιδιών και τα δίνω τα λεφτά, βλεπω για' μενα και λέω αστο καλύτερα

Διαφημίσεις

από την εμπειρία μου με τον Θοδωρή ειμαι της άποψης ότι όσο καλός και να ειναι ένας παιδίατρος για ειδικές περιπτώσεις χρειάζεται ο ειδικός.

Μου εχει πει η παιδίατρος ότι στο ένα αυτάκι της έχει μαζευτεί κερί και να της βάζω λαδάκι, είχα το ίδιο πρόβλημα όταν ήμουν μικρή και ξέρω ότι αυτό δεν ειναι αρκετό και ειναι χρονοβόρο μέχρι να βγεί μονο του, έτσι θα πάω να της το καθαρίσει για να ξεμπερδεύουμε

ε,τοτε καλα θα το κανεις.

Τα παίρνω πάντα με το μισθό του Δεκεμβρίου αρχές του μήνα και τα κρύβω επειδή μετα μπορεί να μην έχω

Πάντως για το πάρτυ δεν θα χρειαστείς παρα πολλα χρήματα μπορεί να σου βγεί οικονομικά με φαγητό αν ετοιμασεις εσύ και να ειναι πλούσιο το μπουφε

εγω δεν εχω μισθο,ουτε ο αντρας μου αυτη την εποχη,ουτε δωρα χριστουγεννων θα παρουμε,οποτε φετος την κατσαμε που λενε.

ενα 200αρι το θες σιγουρα στο παρτυ,40ε η τουρτα,70ε στο σουπερ,κι 70ε στο τζαμπο ειχα δωσει περσι,και 50ε σε διακοσμηση που ειχα παρει απο το cosycorner.gr

φετος,μπαλονια για διακοσμηση,την τουρτα μπορει να την κανω εγω,αν και δεν εχω ξαναεπιχειρησει και φοβαμαι,και θα δω αν παρω δωρακια στα παιδακια.πολυτελειες θα ειναι σε λιγο και τα παρτυ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kαι' γω θα συμφωνήσω με το λέτσος, πρώτα τα παιδιά μετα εγώ, δλδ βλέπω ένα παντελόνι 20ευρώ των παιδιών και τα δίνω τα λεφτά, βλεπω για' μενα και λέω αστο καλύτερα

ετσι ακριβως jesgk..

εχθες χρεωθηκα τα παπουτσια γιατι ειλικρινα ειναι εξυπηρετικα με τα περισσοτερα ρουχα μου αρα τα χρειαζομουν..

οταν ανεβηκα απο περιεργεια να δω γυναικεια ρουχα οπου θελω κανα δυο παντελονια εβλεπα 30 η 40 ευρω και μου φαινονταν πολλα για τωρα..

εγω σπανια αγοραζω αυτα που θελω γιατι συνηθως κοστιζουν και πριν ετσι ηταν και ειδικα τωρα που ολο χαλαμε για τη μικρη.

εγω δεν εχω μισθο,ουτε ο αντρας μου αυτη την εποχη,ουτε δωρα χριστουγεννων θα παρουμε,οποτε φετος την κατσαμε που λενε.

ενα 200αρι το θες σιγουρα στο παρτυ,40ε η τουρτα,70ε στο σουπερ,κι 70ε στο τζαμπο ειχα δωσει περσι,και 50ε σε διακοσμηση που ειχα παρει απο το cosycorner.gr

φετος,μπαλονια για διακοσμηση,την τουρτα μπορει να την κανω εγω,αν και δεν εχω ξαναεπιχειρησει και φοβαμαι,και θα δω αν παρω δωρακια στα παιδακια.πολυτελειες θα ειναι σε λιγο και τα παρτυ.

Εγώ λεφτά για διακόσμηση δεν δίνω, δλδ ποτηράκια, πιατάκια και πετσετούλες με παραστάσεις δεν παιρνω, προτιμώ να μονοχρωμα χρωματιστά και να παρω μπαλόνια και κάτι για την πόρτα.

Εμένα καθε χρόνο σε διακόσμηση δεν μου φευγουν πανω από 25? μαζί με τα δωράκια των παιδιών.

Τούρτα μονη μου δεν κάνω, θα πεθάνω κανέναν

εμεις εκτος απο το φαγητο και τη τουρτα τιποτε αλλο δεν θα αγορασουμε για τα γενεθλια..αναψυκτικα και αρκετα θα τα φτιαξω εγω η ιδια..μπορει και την τουρτα τωρα που εχω ηδη κανει μια.. αν με παρεξηγησουν χ....κα..

αυτο θα μου κοστισει μονο χρονο και λιγοτερα χρηματα

Εγώ λεφτά για διακόσμηση δεν δίνω, δλδ ποτηράκια, πιατάκια και πετσετούλες με παραστάσεις δεν παιρνω, προτιμώ να μονοχρωμα χρωματιστά και να παρω μπαλόνια και κάτι για την πόρτα.

Εμένα καθε χρόνο σε διακόσμηση δεν μου φευγουν πανω από 25? μαζί με τα δωράκια των παιδιών.

τα δωρακια για τα αλλα παιδια με προβληματιζουν γιατι θα θελα να κανω..

απο την μια τα κακομαθαινω ετσι απο την αλλη ομως μιας και ειμαστε αρχιμηνια ταιριαζει..

θελω να κανω και ημερολογια αλλα παει πολυ το μαλλι..ισως κανω για τους στενους συγγενεις..θα δω..και αν.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

ελα μωρε,τα παραλες!αφου πιανουν τα χερακια σου.

παντως εχεις δικιο.ετσι θα το κανω κι εγω φετος,αφου και να ηθελα,δεν μπορω.

τετοια εχω μπολικα απο τη βαπτιση και τα περσινα γενεθλια..

τα δωρακια για τα αλλα παιδια με προβληματιζουν γιατι θα θελα να κανω..

απο την μια τα κακομαθαινω ετσι απο την αλλη ομως μιας και ειμαστε αρχιμηνια ταιριαζει..

θελω να κανω και ημερολογια αλλα παει πολυ το μαλλι..ισως κανω για τους στενους συγγενεις..θα δω..και αν.

ωραια τα ημερολογια.εφτιαξε μια φιλη ενα ετησιο απο ενα προγραμμα στο ιντερνετ,με την φατσα της μικρης της,και το εκτυπωσε και το εκανε προσκληση για τα γενεθλια της.

θυμασαι που το λεγαμε και περυσι?εσυ το εκανες τελικα?εγω δεν μοιρασα προσκλησεις,αλλα φετος θελω να μοιρασω.

:lol::lol::lol:

ελα μωρε,τα παραλες!αφου πιανουν τα χερακια σου.

παντως εχεις δικιο.ετσι θα το κανω κι εγω φετος,αφου και να ηθελα,δεν μπορω.

Εμένα ο Θοδωρής ήθελε ποτήρια Ben10 και επειδή εχουν 2 ευρώ τα 6 δεν τρελάθηκα ακόμα να σκασω τοσα λεφτά σε κάτι που θα πάει στα σκουπίδια.. και τύπωσα σε αυτοκόλλητο χαρτι Ben10 Θοδωρής με φωτό του Ben10 και το κολλησα σε πρασινα πλαστικα ποτηράκια, και ο Θοδωρης χαρηκε και δεν μου κοστισε τίποτα αφου τα τύπωσα στη δουλειά

ωραια τα ημερολογια.εφτιαξε μια φιλη ενα ετησιο απο ενα προγραμμα στο ιντερνετ,με την φατσα της μικρης της,και το εκτυπωσε και το εκανε προσκληση για τα γενεθλια της.

θυμασαι που το λεγαμε και περυσι?εσυ το εκανες τελικα?εγω δεν μοιρασα προσκλησεις,αλλα φετος θελω να μοιρασω.

για τις προσκλησεις το σκεφτομαι..

ημερολογιο ειχα φτιαξει η ιδια με τον συζυγο.. σαν τα κλασικα τα παλια..και διακοσμηση δια χειρος Prosp.

υπαρχει περιπτωση να μας πει η φιλη σου που βρηκε το προγραμμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...