Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eμένα από γούστο ευτυχώς πάνε καλά, για τη γιορτή της η μαμά μου αγορασε από μια παπλωματοθήκη στον καθένα που χρειαζόμουν, η πεθερά μου από ενα πυτζαμάκι βελουτέ, η αδερφή του Στ. ενα όμορφο φόρεμα για τη μικρή και η κολλητή μου ένα παλτό πουά κοκκινο (πεθαινωωωω) και ενα παντελόνι στο Θοδωρή!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα,για να μην γραφει τους καναπεδες κι οπου βρει,πιστευω θα της αρεσει να γραφει εκει.

Σωστή σκέψη! Ο δικός μου, με ΠΟΛΥ επιμονή από μέρους μας, έμαθε να γράφει μόνο σε "τετλάδιο". :mrgreen:

εγω εχω φασολαδα.να δω αν θα φαει η μικρη.τωρα τελευταια δεν τρωει τιποτα,παρα μονο μακαρονια και πατατες.

Κι ο δικός μου τελευταία δε τρώει πολλά. Στο σπίτι δηλαδή, γιατί στο "κολείο" τρώει ότι του βάζω στο ταπεράκι.

Αχ, παίδεμα οι ιώσεις κορίτσια, αλλά μερικές φορές βλέπω ΠΟΛΛΑ καλά απ' το κολείο!

επισης τα play doh για ποιες ηλικιες ειναι?

Κι εγώ τα σκέφτηκα αυτά, αλλά μου φαίνεται είναι για πιο μεγάλα, για να μην τα τρώνε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eμένα από γούστο ευτυχώς πάνε καλά, για τη γιορτή της η μαμά μου αγορασε από μια παπλωματοθήκη στον καθένα που χρειαζόμουν, η πεθερά μου από ενα πυτζαμάκι βελουτέ, η αδερφή του Στ. ενα όμορφο φόρεμα για τη μικρή και η κολλητή μου ένα παλτό πουά κοκκινο (πεθαινωωωω) και ενα παντελόνι στο Θοδωρή!!

ωραια!με γεια σας!κουκλα θα ειναι με το κοκκινο!κι εμενα 2 μπουφαν της πηρανε και τα δυο κοκκινα.εσυ σαν πιο εμπειρη μαμα τι θα παρεις των παιδιων τα χριστουγεννα/?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Σωστή σκέψη! Ο δικός μου, με ΠΟΛΥ επιμονή από μέρους μας, έμαθε να γράφει μόνο σε "τετλάδιο". :mrgreen:

μια χαρα ο μαθητης μας!κι εμενα γραφει στο βιβιο,αλλα αν δεν ειμαι εκει,γραφει και την τηλεοραση με τις κηρομπογιες!

Κι ο δικός μου τελευταία δε τρώει πολλά. Στο σπίτι δηλαδή, γιατί στο "κολείο" τρώει ότι του βάζω στο ταπεράκι.

Αχ, παίδεμα οι ιώσεις κορίτσια, αλλά μερικές φορές βλέπω ΠΟΛΛΑ καλά απ' το κολείο!

σιγουρα!

εχει ακομα ιωση?

Κι εγώ τα σκέφτηκα αυτά, αλλά μου φαίνεται είναι για πιο μεγάλα, για να μην τα τρώνε!

ναι,μαλλον ειναι πολυ μικρα ακομα.

ωραια!με γεια σας!κουκλα θα ειναι με το κοκκινο!κι εμενα 2 μπουφαν της πηρανε και τα δυο κοκκινα.εσυ σαν πιο εμπειρη μαμα τι θα παρεις των παιδιων τα χριστουγεννα/?

Στην μικρή θέλω να της πάρω μια κουζίνα για να μαγειρευουμε, στο γιο ένα παιχνίδι για το PSP αφού δεν πολυπαίζει με τα αυτοκινητάκια τους όπως παλιά. Κάτι για κάστρο Gormiti μου έλεγε (καταραμένες διαφημίσεις) αλλά προσπαθώ να του κάνω πλύση εγκεφάλου αφού πάλι 8α παίξει 1-2 φορες και 70? που έχει τα λυπάμαι. Ισως του πάρω κανένα μεγάλο ήρωα Gormiti αλλα γενικά δεν θέλω να χαλάσω πολλά, ο Θοδωρής δλδ εχει υπεραρκετά

Διαφημίσεις

Ελένη καλά είναι ο μικρός προς το παρόν, αν και σήμερα το πρωί σαν να είχε λίγη διάρροια. :(

Περαστικά, εμένα ειχε παρα πολύ γκρίνια εχθές στη γιορτή της, κοιμήθηκε ήρεμα αλλά στις 3 ειχε 38,3 και της έδωσα αντιπυρετικό, σήμερα ξύπνησε 10:45 και πήγε κούνιες με τον παππού της. Αυριο έκλεισα ραντεβού για παιδίατρο και τη Δευτέρα σε ΩΡΛ

Ελένη καλά είναι ο μικρός προς το παρόν, αν και σήμερα το πρωί σαν να είχε λίγη διάρροια. :(

περαστικα,ελπιζω να μην ειναι τιποτα.τα δοντακια τα εχετε βγαλει ολα?

μπορει να ειναι απ'αυτο.

Στην μικρή θέλω να της πάρω μια κουζίνα για να μαγειρευουμε, στο γιο ένα παιχνίδι για το PSP αφού δεν πολυπαίζει με τα αυτοκινητάκια τους όπως παλιά. Κάτι για κάστρο Gormiti μου έλεγε (καταραμένες διαφημίσεις) αλλά προσπαθώ να του κάνω πλύση εγκεφάλου αφού πάλι 8α παίξει 1-2 φορες και 70? που έχει τα λυπάμαι. Ισως του πάρω κανένα μεγάλο ήρωα Gormiti αλλα γενικά δεν θέλω να χαλάσω πολλά, ο Θοδωρής δλδ εχει υπεραρκετά

εχεις καταληξει ηδη,ε?μια χαρα.

αντε με το καλο να κανουμε και τα γενεθλια τους!ανυπομονω! ελπιζω να εχω να της κανω παρτυ,προς το παρον δεν υπαρχει μια και προσπαθω να μαζεψω λεφτα στον κουμπαρα της για το παρτυ.:(

Περαστικά, εμένα ειχε παρα πολύ γκρίνια εχθές στη γιορτή της, κοιμήθηκε ήρεμα αλλά στις 3 ειχε 38,3 και της έδωσα αντιπυρετικό, σήμερα ξύπνησε 10:45 και πήγε κούνιες με τον παππού της. Αυριο έκλεισα ραντεβού για παιδίατρο και τη Δευτέρα σε ΩΡΛ

ξεχωριστα εκλεισες σε ΩΡΛ?γιατι?

Διαφημίσεις

ξεχωριστα εκλεισες σε ΩΡΛ?γιατι?

από την εμπειρία μου με τον Θοδωρή ειμαι της άποψης ότι όσο καλός και να ειναι ένας παιδίατρος για ειδικές περιπτώσεις χρειάζεται ο ειδικός.

Μου εχει πει η παιδίατρος ότι στο ένα αυτάκι της έχει μαζευτεί κερί και να της βάζω λαδάκι, είχα το ίδιο πρόβλημα όταν ήμουν μικρή και ξέρω ότι αυτό δεν ειναι αρκετό και ειναι χρονοβόρο μέχρι να βγεί μονο του, έτσι θα πάω να της το καθαρίσει για να ξεμπερδεύουμε

περαστικα,ελπιζω να μην ειναι τιποτα.τα δοντακια τα εχετε βγαλει ολα?

μπορει να ειναι απ'αυτο.

Δόντια βγάζει αλλά συνήθως συνοδευεται με διαρροια

εχεις καταληξει ηδη,ε?μια χαρα.

αντε με το καλο να κανουμε και τα γενεθλια τους!ανυπομονω! ελπιζω να εχω να της κανω παρτυ,προς το παρον δεν υπαρχει μια και προσπαθω να μαζεψω λεφτα στον κουμπαρα της για το παρτυ.:(

Τα παίρνω πάντα με το μισθό του Δεκεμβρίου αρχές του μήνα και τα κρύβω επειδή μετα μπορεί να μην έχω

Πάντως για το πάρτυ δεν θα χρειαστείς παρα πολλα χρήματα μπορεί να σου βγεί οικονομικά με φαγητό αν ετοιμασεις εσύ και να ειναι πλούσιο το μπουφε

Εγώ που δεν έχω κανονικό μισθό να δούμε τι θα κάνω φέτος.

Σας το 'χω πει ότι ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ;;; Ε; Μάλλον σας το πα!

Γμτ θέλω να πάρω μπότες μαύρες, που δεν έχω κι αν ρίξει μια βροχή θα γίνω λούτσα και θέλω να πάρω Playmobile για τον γιόκα μου! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...