Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω στη μικρη θα παρω το κουκλοσπιτο που πηρε η Βικυ..

ακομη δεν καταλαβαινει και ειμαι βεβαιη οτι θα καταστρεψει ενα καλο παιχνιδι συνεπως αρκουμαι στα οικονομικα.

χθες της πηρα και παπουτσακια σε γκρι χρωμα μπαλαρινες αν και της ειναι μεγαλουτσικα με χονδρο καλσον θα της τα φορεσω με κατι ασορτι φορεματα που εχει.

Εγω σε οποιον με ρωταει λεω να παρει ρουχα για 18-24 γιατι εκει ειμαστε κολλημενες και δεν εχω casual η για μια απογευματινη βολτα..δηλαδη οχι φορεματα και τετοια αβολα.

Παιχνιδια εχουμε μπολικα και ειλικιρνα δεν θελω αλλα.

Και οπου εχω υποχρεωση θα παρω βιβλια στα παιδια τους και ρουχα με εξαιρεσεις.

ωραια ιδεα και τα βιβλια,ειδικα με ζωακια θα τους αρεσουν.

το κουκλοσπιτο πηγα να το παρω κι ειχε ελλειψη και της πηρα ενα παρεμφερη,που ειναι σαν λεγκο,δηλαδη εχει και τουβλακια μεσα,και 3 ανθρωπακια πλαστικα,κι ενα αμαξι για να τα βαζει μεσα με 15ε

αλλα το επαιξε 1 φορα και μετα το παρατησε.

τα κουζινικα επισης δεν τρελαινεται,ουτε για μπαρμπι.

αυτη ασχολιεται με τις ωρες με τα παπουτσια της να προσπαθει να τα βαλει,παιζει κρυφτο,κι ολο ταιζει τα μωρα της.

κι επειδη θα της παρουν στα γενεθλια της παιχνιδια,θα της παρω εγω κατι φτηνο και ρουχα ή παπουτσια,που τρελαινεται!γαλοτσες δεν εχει,αλλα ειναι ακριβες.

τις προαλλες πηγαμε στην φιλη μου για καφε και φορουσε τις φορμες κι απο κατω τα καλα μπαλαρινε παπουτσια της βαφτισης που της ειναι μεγαλα της,αλλα δεν ηθελε να τα βγαλει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι εγώ της έχω μπαλαρίνες,αλλά της φοράμε μόνο για καλές κι όχι πολύ ώρα γιατί δεν περπατάει και τέλεια με αυτές...

φθηνές από τα mothercare...

εμείς δεν έχουμε πολλά παιχνίδια,σε σύγκριση με άλλα παιδάκια...

και ουσιαστικά μόνο τα χριστούγεννα παίρνει παιχνίδια...

σπάνια της παίρνουμε άλλες εποχές...2-3 μόνο πραγματάκια και φθηνά...

Διαφημίσεις

κι εγώ της έχω μπαλαρίνες,αλλά της φοράμε μόνο για καλές κι όχι πολύ ώρα γιατί δεν περπατάει και τέλεια με αυτές...

φθηνές από τα mothercare...

εμείς δεν έχουμε πολλά παιχνίδια,σε σύγκριση με άλλα παιδάκια...

και ουσιαστικά μόνο τα χριστούγεννα παίρνει παιχνίδια...

σπάνια της παίρνουμε άλλες εποχές...2-3 μόνο πραγματάκια και φθηνά...

στην γιορτη της,τι της πηρανε?

εμενα της πηρανε ρουχα και παπουτσια,ευτυχως με ρωτουσαν ολοι και τους το ελεγα, γιατι δεν ειχαμε,κι εναν τεραστιο κουνελο που τον ειχε τον ιδιο,και πηγα και τον αλλαξα και της πηρα το κουκλοσπιτο,μια πιτζαμα με τον αη βασιλη,κι εναν αη βασιλη που της αρεσει πολυ.

φασολάκια γιαχνί για εμένα και το παιδί και μαυρομάτικα σαλάτα για τον καλό μου,δεν του αρέσουν τα φασολάκια!!

Δες σύμπτωση. Φασολάκια τρώω κι εγώ τώρα στο γραφείο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Για πιο μικρά δεν είναι αυτό βρε Ελένη;

κοιτα,για να μην γραφει τους καναπεδες κι οπου βρει,πιστευω θα της αρεσει να γραφει εκει.

εγω εχω φασολαδα.να δω αν θα φαει η μικρη.τωρα τελευταια δεν τρωει τιποτα,παρα μονο μακαρονια και πατατες.

στην γιορτη της,τι της πηρανε?

εμενα της πηρανε ρουχα και παπουτσια,ευτυχως με ρωτουσαν ολοι και τους το ελεγα, γιατι δεν ειχαμε,κι εναν τεραστιο κουνελο που τον ειχε τον ιδιο,και πηγα και τον αλλαξα και της πηρα το κουκλοσπιτο,μια πιτζαμα με τον αη βασιλη,κι εναν αη βασιλη που της αρεσει πολυ.

μια χαρά!!

εμείς γαλότσες που ζήτησα,ένα μπλουζάκι(που θα το αλλάξω), χρήμματα,ένα παραμύθι τρισδιάστατο,κι ένα παιχνίδι για μωρά,κάτι κατσαρολάκια fisher price(αλλά ανοίχτηκε εκείνη την ώρα)...και δεν μπόρεσα να το αλλάξω...μόνο η αδερφή μου με ρώτησε,οι άλλοι πήραn ότι ήθελαν.

ρούχα σίγουρα θα μου πάρουν και πολλά οι νονοί τα χριστούγεννα...

και να σου πω δεν θέλω να μου φέρνουν ρούχα,γιατί μου φέρνουν βλακείες από μαγαζιά που δεν μπορώ να ψωνίσω τίποτα...όλο πυτζάμες παίρνω κι εσώρουχα!!

τους νονούς και την αδερφή μου εμπιστεύομαι στο γούστο!!

μια χαρά!!

εμείς γαλότσες που ζήτησα,ένα μπλουζάκι(που θα το αλλάξω), χρήμματα,ένα παραμύθι τρισδιάστατο,κι ένα παιχνίδι για μωρά,κάτι κατσαρολάκια fisher price(αλλά ανοίχτηκε εκείνη την ώρα)...και δεν μπόρεσα να το αλλάξω...μόνο η αδερφή μου με ρώτησε,οι άλλοι πήραn ότι ήθελαν.

ρούχα σίγουρα θα μου πάρουν και πολλά οι νονοί τα χριστούγεννα...

και να σου πω δεν θέλω να μου φέρνουν ρούχα,γιατί μου φέρνουν βλακείες από μαγαζιά που δεν μπορώ να ψωνίσω τίποτα...όλο πυτζάμες παίρνω κι εσώρουχα!!

τους νονούς και την αδερφή μου εμπιστεύομαι στο γούστο!!

καταλαβα.τα κατσαρολακια τα παιζει εσενα?

επισης τα play doh για ποιες ηλικιες ειναι?

έξυπνο αυτό,μια χαρά,να ζωγραφίζουν εκεί!!

πόσο να έχει εδώ αυτό?

από 18 μηνών λέει

πρεπει να εχει 20-30ε.κι αν το εχει.στο δικο μας υποκαταστημα εχει τα μισα απ'οτι στο αγγλικο σαιτ.εκτος κι αν το παραγγειλεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...