Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Εντάξει πονοκέφαλος πριν Κ κατά την διάρκεια της περιόδου είναι συνιθισμενο . Δεν είναι κάτι τρομερό. 

Τώρα ζαλάδα τι εννοείς ? Ιλλιγγος? Ή αδυναμία ? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για δωρα λετε,ε?

κι εγω προβληματιζομαι.

ενα λαπτοπ θα της αρεσει πολυ,και μια κουκλα μωρο που μιλαει ή μια κουνια να βαζει τα μωρα της μεσα,και πανες για μωρακια!τρελαινεται!

για αγορακια ειναι ωραια τα εργαλεια του μαστορακου,που μιλανε και κανουν θορυβους.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=16577&categoryid=170&supplier=&agegroup=2&pricerange=

αυτό είναι ωραίο για τα αγοράκια σας..ένα τέτοιο πέρσυ πήρα στο βαφτηστίρι,πιο οικονομικό φυσικά...

Εγω στη μικρη θα παρω το κουκλοσπιτο που πηρε η Βικυ..

ακομη δεν καταλαβαινει και ειμαι βεβαιη οτι θα καταστρεψει ενα καλο παιχνιδι συνεπως αρκουμαι στα οικονομικα.

χθες της πηρα και παπουτσακια σε γκρι χρωμα μπαλαρινες αν και της ειναι μεγαλουτσικα με χονδρο καλσον θα της τα φορεσω με κατι ασορτι φορεματα που εχει.

Εγω σε οποιον με ρωταει λεω να παρει ρουχα για 18-24 γιατι εκει ειμαστε κολλημενες και δεν εχω casual η για μια απογευματινη βολτα..δηλαδη οχι φορεματα και τετοια αβολα.

Παιχνιδια εχουμε μπολικα και ειλικιρνα δεν θελω αλλα.

Και οπου εχω υποχρεωση θα παρω βιβλια στα παιδια τους και ρουχα με εξαιρεσεις.

Μεχρι τις 4/12 τα Sprider κανουν 20% εκπτωση με καρτα μελους που βγαζεις επι τοπου.

χθες πηγα να δω αν εχει παιδικα παπουτσια και βρηκα

α) 15 ευρω παπουτσακια για τη μικρη (τις μπαλαρινες)

β) μποτες της αρεσκειας μου με 40 ευρω

με την εκπτωση μου πηγαν 43 ευρω.

και μαλλον αν πληρωθω εγκαιρα θα παω να παρω τα δωρα (ρουχα που πρεπει να κανω) απο εκει για να εκμεταλλευθω την εκπτωση.

Διαφημίσεις

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=16577&categoryid=170&supplier=&agegroup=2&pricerange=

αυτό είναι ωραίο για τα αγοράκια σας..ένα τέτοιο πέρσυ πήρα στο βαφτηστίρι,πιο οικονομικό φυσικά...

miamama αυτο ειναι σουπερ και το χω δει και στο μαγαζι με τα ξυλινα παιχνιδια που παω.. το γουσταρει και ο αδελφος μου (γαιδαρος 17 ετων) και μου το ζητησε δωρο!! Βεβαια θα αρκεστει με ενα ομοιο στα 40 ευρω.

χθες πηγα να δω αν εχει παιδικα παπουτσια και βρηκα

α) 15 ευρω παπουτσακια για τη μικρη (τις μπαλαρινες)

ηθελα κι εγώ μπαλαρίνες για τα φορέματα, πιστευεις οτι περπατα καλά ή θα φάει τα μουτρα της, κι εγώ δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα αφού θα τις χρησιμοποιεί μονο με τα καλά ρουχα

Πανέμορφο είναι, αλλά βρε παιδιά σε διαμέρισμα μένουμε, δεν έχω τόσο χώρο! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ηθελα κι εγώ μπαλαρίνες για τα φορέματα, πιστευεις οτι περπατα καλά ή θα φάει τα μουτρα της, κι εγώ δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα αφού θα τις χρησιμοποιεί μονο με τα καλά ρουχα

λογω του μεγεθους δεν ξερω αλλα ακομη και να μην τις βαλει τωρα λογικα θα της φοραει το Πασχα

αλλωστε ειναι πολυ φθηνες και ειπα να της καβατζωσω.. αν δω οτι δεν τραβαει θα της παρω αλλες.. ειναι και μινιον η ατιμη

αααααααααα.. εχθες της πηρα σκαλοπατι για να ανεβαινει στην λεκανη της τουαλετας και εχει ξετρελαθει.. λεει απο μονη της οτι θελει να κανει τσισα και παει σκαρφαλωνει..και τα κανει κυρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...