Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

εγω μπηκα να πω ενα γεια κι ενα χρονια πολλα στον νικολα της οτις!

η οποια μπορει να εχει εξαφανιστει,αλλα δεν εχει σημασια!ειναι παιδι ιανουαριου κι αυτο και το αγαπαμε και το σκεφτομαστε!

χρονια πολλα λοιπον,Νικολακι!να το χαιρεσαι οτις μου,και να το δεις οπως ποθεις!!!

συνεχιστε εσεις την κουβεντα με τα γαλατα,να δω κι εγω τι θα πινουν τα παιδακια μας επιτελους!εμεις φαγαμε κροκο αυγου σημερα και της αρεσε κι αυτο πολυ!τελικα ποικιλια θελουν τα παιδακια μας γτ κι αυτα βαριουνται τα ιδια και τα ιδια!

φιλιααααα!!!

ποικιλια θελουν τα υπολοιπα παιδια..οχι το δικο μου..παλι καλα που τρωει και το μεσημεριανο φαγητο αλλιως τι θα καναμε δεν ξερω..

ΑΑΑΑ!! Εντωμεταξυ η Otis πρεπει να εχει και εκεινη γενεθλια σημερα..στο fcb δεν ειναι η Panatha ole? γραφει πως σημερα εχει γενεθλια (εκτος αν δεν θυμαμαι εγω καλα)

παρολα αυτα εχει δικιο η elenada..να χαιρεται το παιδακι της και τον εαυτο της!!

χρονια πολλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω στις μπομπονιέρες των ενηλίκων να κρεμάσω ένα καρτελάκι που να λέει "ευχαριστώ" αλλά δεν ξέρω τί να λέει ακριβώς επειδή ειναι κ μικρό "σας ευχαριστούμε";;;

"ευχαριστώ";;;;

Σας ευχαριστώ Ανδρεινα-Μαρια αν δεν χωραει να βαλεις μονο το σας ευχαριστώ σαν να το λεει η μπουμπου

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ...με το καλο η βαπτιση τσεσικα που εισαι αλλο δεν μας στελνεις μυν στο facebook μας ξεχασες αντε συγχωρεμενη ...ελεναδα συμπεθερα που εισαι τι κανει η ζουζουνα σου,,,,, εμεις αρχισαμε και στεκομαστε τα γενεθλια μας κοντεουν και ετοιμαζομαι για γενεθλια τα οποια θα κανω μαζι με τον μεγαλο που λογω της βΑΠΤΙΣΗς ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ τον ξεχασαμε ...λεω να τακανω στον παιδικο του μεγαλου μια και εδω που ειμαστε δεν εχουμε παιδακια ενω εκει θα το ευχαριστηθουν τι να παρω να μοιρασω τα παιδακια θελω ιδεες μπαλονια και εκτος απο την τουρτα σκεφτομαι να κανω ροξακια και μαφινσ λουκανοπιτακια μηπως ειναι πολλα θελω τα φωτα σας....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

γεια σας κοριτσια ...με το καλο η βαπτιση τσεσικα που εισαι αλλο δεν μας στελνεις μυν στο facebook μας ξεχασες αντε συγχωρεμενη
κοπελίτσα έχεις δίκιο :(
λεω να τακανω στον παιδικο του μεγαλου μια και εδω που ειμαστε δεν εχουμε παιδακια ενω εκει θα το ευχαριστηθουν τι να παρω να μοιρασω τα παιδακια θελω ιδεες μπαλονια και εκτος απο την τουρτα σκεφτομαι να κανω ροξακια και μαφινσ λουκανοπιτακια μηπως ειναι πολλα θελω τα φωτα σας....
Ωραία η ιδέα σου, πέρσυ που γεννηθηκε η κούκλα ήθελα να κάνω γιορτή στο Θοδωρή την ονομαστική του κ έτσι ζήτησα από το νηπιο αν μπορώ να πάω πραγματα εκεί, άρα πρέπει κ εσύ να ρωτήσεις τί επιτρέπουν.Εγώ ειχα πάει τυροπιτάκια κουρού & λουκανοπιτάκια, πατατάκια κ πορτοκαλάδες χωρίς ανθρακικό, τραπεζομάντηλα

γεια σου μπουμπουρλιθρα μαζι εχουμε τα γενεθλια μας αν θυμάμαι καλά στις 20 ετσι δεν ειναι?

Αυτα θα τα κάνεις για το σπίτι ή για το σταθμό?Μπορεις να φτιαξεις και καμια πιτσα.

Θέλω στις μπομπονιέρες των ενηλίκων να κρεμάσω ένα καρτελάκι που να λέει "ευχαριστώ" αλλά δεν ξέρω τί να λέει ακριβώς επειδή ειναι κ μικρό "σας ευχαριστούμε";;;

"ευχαριστώ";;;;

γραψε.. "να σας ζησω!!" η "να με χαιρεστε!!" για να γινει πιο οικειο και παιχνιδιαρικο!!

kai μας ο θανασης μου εχει γιορτη την δευτερα εδω που ειμαστε δεν εχουμε παιδακια οποτε εμαθα οτι κανουν γενεθλια στο σταθμο του γιατον σταθμο τα θελω,,, Ναι αννινα μου ΝΑ ΤΑ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ TA αγγελακια μας ποτε εγινα 1 και αυτα αχ μεγαλωνουν τα μικρα εγω γιατι αισθανομαι ακομα 18 ασχετο....το προβλημα ειναι ο μεγαλος επειδη δεν τον εκανα γενεθλια στα δικα του λογω της βαπτισης εγω λεει ποτε θα εχω γενεθλια και φυσικα δεν αποδεχετε οτι θα τα κανει μαζι με τον αδερφο του να δω τι κερακι θα βαλω...:-( πρεπει να ρωτησω φυσικα τι επιτρεπουν ακομα δεν το εκανα παντως τουρτα μακουιν εκλεισα το αγαπημενο του μεγαλου ο μικρος σε αυτα τα γενεθλια δεν εχει δικαιωμα επιλογης....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια ...με το καλο η βαπτιση τσεσικα που εισαι αλλο δεν μας στελνεις μυν στο facebook μας ξεχασες αντε συγχωρεμενη ...ελεναδα συμπεθερα που εισαι τι κανει η ζουζουνα σου,,,,, εμεις αρχισαμε και στεκομαστε τα γενεθλια μας κοντεουν και ετοιμαζομαι για γενεθλια τα οποια θα κανω μαζι με τον μεγαλο που λογω της βΑΠΤΙΣΗς ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ τον ξεχασαμε ...λεω να τακανω στον παιδικο του μεγαλου μια και εδω που ειμαστε δεν εχουμε παιδακια ενω εκει θα το ευχαριστηθουν τι να παρω να μοιρασω τα παιδακια θελω ιδεες μπαλονια και εκτος απο την τουρτα σκεφτομαι να κανω ροξακια και μαφινσ λουκανοπιτακια μηπως ειναι πολλα θελω τα φωτα σας....

Μια χαρα ειναι αυτα που θες να φτιαξεις!!Οσο για τα παιδακια εγω στα γενεθλια της μικρης στα αγορακια πηρα ενα αυτοκ/κι ,ενα ζαχαρωτο και μια σοκοφρετα και στα κοριτσακια μια τσαντουλα,ενα ζαχαρωτο και καραμελιτσες.Τα παιχνιδια τα πηρα απο το τζαμπο 3 ευρω το ενα.Βεβαια εγω ειχα 5 παιδακια ολα κι ολα και τα εκανα σπιτι.Τωρα εσυ που ειναι παιδικο και τα παιδια ειναι πολλα οτι λεει το μπατζετ σου!!!!

Τι κανετε κοπελουδες????Ειχα πολυ δουλεια σημερα και καθε φορα που εμπαινα για να γραψω εβγαινα παλι γιατι ολο κατι τυχαινε!!!

Annina μου πως ειναι ο πιτσιρικας????

Prosp μην αγχωνεσαι για τη μικρη που δεν τρωει πολλα.Καποια στιγμη βλεπω να μην τα μαζευουμε απο αυτα που θα τρωνε σε λιγα χρονια!!!

Cristin θελω κι εγω μαμονια(μακαρονια)!!!!Περισσεψαν????????:confused::confused:

Jessika εχω αλλη μια ιδεα για το καρτελακι""""Σας περιμενω και στον γαμο μου''''χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Να κάνω μια ερώτηση και να δουλέψω λίγο. Ή μάλλον να δουλέψω πολύ. Όσες έχετε τικεράκι στο lilypie αλλάζει ημερομηνία?Γιατί εγώ πρέπει να το ανανεώνω συνέχεια . Κάνω κάτι λάθος?

Γεια σου vikoula μου

Κι εμενα το τικερακι ανανεωνεται αυτοματα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...