Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Xθες πήρα στολίδια (το Jumbo έχει πολύ ωραία), αλλά δεν πήρα δέντρο γιατί ήταν χάλια αυτά που 'χε! Θα πάρω μάλλον αύριο, να στολίσω το σ/κ!

Καλημέρα, καλό μήνα

Με γειές, ωραίο δέντρο ειχα πάρει πριν αρκετά χρόνια από το Praktiker σχετικά οικονομικό αλλά ήταν απίστευτη η ποιότητα και η πυκνότητα του, ήταν αμερικάνικο με εγγύηση 10 ετών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με γειές, ωραίο δέντρο ειχα πάρει πριν αρκετά χρόνια από το Praktiker σχετικά οικονομικό αλλά ήταν απίστευτη η ποιότητα και η πυκνότητα του, ήταν αμερικάνικο με εγγύηση 10 ετών

Ναι σκεφτήκαμε για Πράκτικερ χθες, γιατί είναι δίπλα το Τζάμπο, αλλά δεν είχαμε αντοχές.

Καλέ ευχαρίστως να στολίσω όσο θέλετε!!! :D

christmasTree.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα οικονομικα χειροτερος μηνας απο αυτον και τον επομενο δεν παιζει..

ειλικρινα απορω να δω αν την ανοιξη που δεν θα χουμε πλεον το γραφειο του ανδρα μου θα μαστε καλυτερα..

βεβαια εννοειται οτι οι καρτες ειναι στο φουλ αφου και η κουνιαδα μου αναγκαστηκε να ενεργοποιησει μια δικη της για να ανταπεξελθουμε στις υποχρεωσεις των εξοδων απο λογαριασμους και ειδικα για τη δουλεια του ανδρα μου..

πρεπει να χουμε πιασει τα 14000 χρεος μεχρι το τελος της χρονιας αφου και σουπερ μαρκετ απο εκει θα πανε.. :lol::roll:

περαστικα μας..

Καλημέρα, καλό μήνα

εγω απο makro το χα παρει 45 ευρω..συμπαθητικο ειναι αλλα μεγαλο. Θελει πολλα στολιδια

φετος θα στολισουμε και στο εξοχικο και πηρα και λιγα στολιδια να βαλω και στο σπιτακι της λεσχης ετσι για το καλο..οχι οτι θα το δει και κανενας..

περαστικα μας..

Mακάρι να περάσει γρήγορα κοριτσάκι, τι να σου πω; Σου είπα κι εμείς φοβηθήκαμε να βάλουμε δόσεις, ότι κόψεις καλό είναι. :rolleyes:

Έλα ν' ανεβαίνουμε! :D

christmas-icon-ndesign.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλα αλλα ενα τετοιο χρεος δεν ξεχρεωνεται ετσι απλα..

και προκειται να το κανουμε κλειστο μπας και αποπληρωθει ποτε εστω και σε βαθος χρονου γιατι αλλιως δεν παιζει..

αν βρει και καμια δουλεια εστω χαζοδουλεια για 400-500 ευρω μια χαρα θα ναι..

και βασικο να μην παει κατα διαολου η δικη μου δουλεια..

ουφ..

ας σκεφτουμε τα χριστουγεννα..

εγω λεω στις 11/12 να κανω τα πρωτα μου γλυκα για φετος και αλλη μια δοση προς τα Χριστουγεννα. Κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες και ισως μπισκοτα..

εγω λεω στις 11/12 να κανω τα πρωτα μου γλυκα για φετος και αλλη μια δοση προς τα Χριστουγεννα. Κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες και ισως μπισκοτα..

Κι εγώ θέλω, επιτέλους, να κάνω εκείνα τα μπισκότα που έλεγε η Βικη και κανένα σοκολατογλυκό εκεί κοντά στις γιορτές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ θέλω, επιτέλους, να κάνω εκείνα τα μπισκότα που έλεγε η Βικη και κανένα σοκολατογλυκό εκεί κοντά στις γιορτές.

ναι βρε μαεστρω, μπισκοιτα θελω κιεγω , υπαρχει καμια προκομενη να μας δωσει καμια ωραια και ΕΥΚΟΛΗ συνταγη?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εσυ ψαχνεις απλα αφορμη να φας γλυκα ανενοχλητα και χωρις τυψεις..χεχε!;):tongue:

α! και ξεχασα να σας πω διαβασα καπου οτι τα παιδακια που εχουνα ρκετη βιταμινη D εχουν ισχυρο ανοσοποιητικο και καλο ειναι να τα βλεπει κανα 20λεπτο την ημερα ο ηλιος...

bgx2ye5lc.png

ναι βρε μαεστρω, μπισκοιτα θελω κιεγω , υπαρχει καμια προκομενη να μας δωσει καμια ωραια και ΕΥΚΟΛΗ συνταγη?

η Viki , masterchef και η miamama βοηθος ως top chef

για πειτε μας κοριτσια παλι τη συνταγη να δοκιμασουμε και εμεις

α! και ξεχασα να σας πω διαβασα καπου οτι τα παιδακια που εχουνα ρκετη βιταμινη D εχουν ισχυρο ανοσοποιητικο και καλο ειναι να τα βλεπει κανα 20λεπτο την ημερα ο ηλιος...

σωστο και αληθες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...