Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

Εμβρυολαμπ είμαι 

αχ δεν το καλαταβα νόμιζα γένεσις ήσουν. εγώ μπερδεύτηκα!αν κανονίσετε ραντεβού ψήνομαι και εγώ!έτσι να δίνουμε δύναμη η μια στην άλλη😉

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

εγώ είμαι έτσι κοπέλα μου πριν αδιαθετήσω ζαλάδα και αναγούλες!οι ορμονολογικές μου που έκανα πριν 10 μέρες πάντως ήταν φυδιολογικες.Εγω έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους κύκλους μου είμαι καλά δεν έχω τίποτα πέρα από λίγο πόνο στη μέση και σε άλλους δε μπορώ να ηρεμήσω από ζαλάδα και αναγούλα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κλασικα της λεω και της ξαναλεω τι ειναι αυτο που κανει και τι ειναι αυτο που της λεω να κανει και μετα απο ωρα το επαναλαμβανει μονη της..

σημερα μου λεγε οτι χαλασε τα φωτακια και για αυτο δεν εχουμε βαλει το δενδρο..

Διαφημίσεις

εχουν πλακα τα ατιμα..

εμενα οταν βγαινει στην αυλη της ορμαει η Μερεντα και αρχιζει να της λεει "οκι, οκι και κανει και τα χερια της μπροστα δηθεν πως δεν θελει και μολις φευγει η σκυλιτσα κανει και τη φωναζει παλι και την κυνηγαει..

εγω ολο την φιλαω και την αγκαλιαζω αλλα η σκατουλα τελευταια ολο δεν θελει να την ακουμπαμε.. μονο οταν θελει εκεινη...απο τοσο νωρις αρχισαμε!!

τζεσικα να τους χαιρεσαι ολους, αυτα τα γλυκα ειναι τα απιστευτα canolli ε? τρελαινομαι...

σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Ναι αυτά ειναι ... τα ατιμα ειναι νοστμότατα

Γεια σας κοριτσακια .. Πολυχρονη η Ανδρεινα!! Να την χαιρομαστε..

Ευχαριστώ κ από εδώ Μαράκι

καταρχήν σκέψου αν βολεύει εσένα και μετά τους καλεσμένους σου. πχ αν δουλεύουν μέχρι αργά ή αν έχουν παιδιά με υποχρεώσεις (φροντιστήρια κλπ)

Σιγουρα δεν βολευει οσο το Σκ αλλα οποιος θελει να ερθει,θα ερθει..

300 ευρω για μπαλονια?πως γινεται αυτο?

Ειχαμε πολλα μπαλονια και εννοω ολο τον στολισμο του σπιτιου που ηταν με το ιδιο θεμα και η κυρια που μου τα εφτιαξε ειναι λιγο πανακριβη αλλα ηταν ειδικα για τα πρωτα γενεθλια και μου αρεσε παρα πολυ και ενεδωσα..Και δεν το εχω μετανιωσει..

Πόσες φορές να 'ξερες το σκέφτομαι αυτό. Κι εκείνη τη στιγμή κάθομαι και τον χαζεύω, έτσι να το φχαριστηθώ. :D

Και γω ακριβως το ιδιο κανω,προσπαθω να φυλακισω καποιες στιγμες στο μυαλο μου..Αλλα ποιος ξερει τι θα θυμομαστε αργοτερα..Οταν την τραβαω βιντεο ποτε δεν κανει αυτα που θελω!! Ολο θελει να μου παρει την βιντεοκαμερα:-P

Δεν είναι τρέλα;;!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημερα

εμεις επιτελους στολισαμε εχθες αφου πηγαμε Jumbo και αγορασαμε λαμπακια και κλασικα και πολλα αλλα..

μου χει μεινει μονο να βαλω χριστουγενιατικα τραπζεμαντηλα κλπ

η μικρη το καταχαρηκε και εμεις μαζι βεβαια!

φοβαμαι για τα λαμπακια,

φοβαμαι για τις μπαλες τις γυαλινες που εχω βαλει ψηλα

κυριως φοβαμαι μην ερθει καπελο το δενδρο

και φοβαμαι να μην πεσει κανενας απο τους ταρανδους πανω στο κεφαλι της καθως τους χω βαλει στο κουτι πανω απο το παραθυρο που εντοιχιζεται το ρολο του παραθυρου.. :mrgreen:

αλλα ειπα να φανω τολμηρη..

προς το παρον ο Χριστουλης, η Παναγιτσα και τα ζωακια πινουν καφε με τις κουκλες της..:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...