Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιαλμε για μεγαλο παρλαπιπα, εκει που δεν ελεγε τιποτα, χθες κιεμειε ςμε τα τουβλακια, το ιδιο σκηνικο με τη μαεστρια, εγω ταβλα κιαυτος να τα στηνει και μολις κατερρευσε φωναξε επεχιιε ο πυργος!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια .. Πολυχρονη η Ανδρεινα!! Να την χαιρομαστε..

Εγω παντως ΘΕΛΩ να φυγω..Το εχω ξαναπει πολλες φορες..Ασχετα απο την κριση κτλ..Δεν Θελω να μεγαλωσει το παιδι μου εδω..

Καλα εμεις περυσι δωσαμε 300 ευρω ΜΟΝΟ στα μπαλονια, και αλλα για τα φαγητα και τα αναψυκτικα..Αλλα ειναι κ το σπιτι σχετικα μικρο και δεν μου αρεσει να μαζευονται τοσα ατομα και παιδακια που θα το κανουν χαλια..Καλυτερα στον παιδοτοπο,να κανουν οτι θελουν..Ειναι λιγο μικρα αλλα δεν πειραζει..Θα δω βεβαια ποσο στοιχιζει και τι προσφερει..

Επισης να τα κανω Τριτη η οχι;;;;

Σημερα ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ..Και πειναω..Και δεν θελω να φαωωωωωωω!

καταρχήν σκέψου αν βολεύει εσένα και μετά τους καλεσμένους σου. πχ αν δουλεύουν μέχρι αργά ή αν έχουν παιδιά με υποχρεώσεις (φροντιστήρια κλπ)

ΠΟσο καιρο θα ειναι ακομα ετσι..Θα μεγαλωσουν και καηκαμε μετα

Πόσες φορές να 'ξερες το σκέφτομαι αυτό. Κι εκείνη τη στιγμή κάθομαι και τον χαζεύω, έτσι να το φχαριστηθώ. :D

το ιδιο σκηνικο με τη μαεστρια, εγω ταβλα κιαυτος να τα στηνει και μολις κατερρευσε φωναξε επεχιιε ο πυργος!

Δεν είναι τρέλα;;!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα καθε φορα που τον μαλωνω τελευταια ή καταλαβαινει οτι ειμαι εκνευρισμενη, με κοιταζει και μου λεει μαμα μου? και περιμενει να του χαμογελασω οτι ολα ειναι οκ και μετα γκαλιά

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εμενα καθε φορα που τον μαλωνω τελευταια ή καταλαβαινει οτι ειμαι εκνευρισμενη, με κοιταζει και μου λεει μαμα μου? και περιμενει να του χαμογελασω οτι ολα ειναι οκ και μετα γκαλιά

η δικιά μου τώρα τελευταία κολλάει σε όλα ένα μου απο πίσω. Μαμά μου, γάλα μου κλπ.χθες μου περιγράφει η κουνιάδα πώς βλέπαν τηλεόραση αυτή , ο Μάριος και η Γεωργίτσα. Κάποια στιγμή η Γεωργίτσα ζητάει νερό. Λέει η κουνιάδα στον Μάριο να πάει να της φέρει. Αυτός λέει στη Γεωργίτσα δώσε μου φιλάκι και θα σου φέρω. Πάει αυτή τον φιλάει στο ένα μάγουλο λέγοντας μα , τον φιλάει και στο άλλο. Της λέει αυτός δώσε μου και άλλα φιλάκια για να σου φέρω νερό. Τότε σηκώνεται και φεύγει η Γεωργίτσα πάει στην κουνιάδα και λέει τία μου , σκαρφαλώνει πάνω της, μα στο ένα μάγουλο, μα και στο άλλο, σαν να τη λέει άντε βρε θεία τράβα εσύ γιατί απο τον άλλον χαίρι δε βλέπω:tongue::D

egv tsantιζομαι αμα του λενε δωσε μου ενα φιλακι ή μια αγκαλια για να σου κανω αυτο ή το άλλο, δεν δινουμε φιλια σαν ανταλλαγμα ρε γμτ, και γενικα αυτο το πιεστικο δωσε ενα φιλακι στη θεια ταδε ή στον θειο ασχετο που τους εχει δει 3 φορες στην ζωη του...ΓΙΑΤΙ?

bgx2ye5lc.png

egv tsantιζομαι αμα του λενε δωσε μου ενα φιλακι ή μια αγκαλια για να σου κανω αυτο ή το άλλο, δεν δινουμε φιλια σαν ανταλλαγμα ρε γμτ, και γενικα αυτο το πιεστικο δωσε ενα φιλακι στη θεια ταδε ή στον θειο ασχετο που τους εχει δει 3 φορες στην ζωη του...ΓΙΑΤΙ?

Eγώ που του λέω δώσε μου φιλάκι για να σου κάνω αυτό είμαι κακιά δηλαδή; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προφανως κανενας δεν ειναι κακος, απλα πιστευω οτι δεν πρεπει να τα συνδυαζει με ανταποδοση και ΚΥΡΙΩΣ αυτο εχει βαση για τους ¨"ξενους" τις θειες-γειτονισσες-γειτονες κλπ να μην θεωρει δηλαδη το παιδι οτι ΠΡΕΠΕΙ να φιλαει τον καθε ασχετο

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εμενα ειναι πονηρο..

κανει κατι "κακο" και μετα αρχιζει τα φιλακια, τις αγκαλιες, τα χαζογελακια μπας και μας ριξει..

και βαζει νεες λεξεις συνεχεια..

Νιτοσε μαμα (νυχτωσε)

Παω βοτα μαμα

εχει πλακα που λεει πεντακαθαρα.. "που παμε τωρα?"

ουανος ειναι μαβος.. κοιτα βικε ατερι και εγαρι..

ασχετο αυτο με αυτο που ειπα για τα φιλια και τις αγκαλιες

ενας λογος παραπανω ειναι γιατι οι καιροι ειναι πονηροι και δεν θελω να νιωθει οτι δεν ειναι σωστο να ΜΗΝ φιλησει καποιον ή να μην τον αγκαλιασει

bgx2ye5lc.png

Επίσης αν του ζητάω κάτι και δεν το κάνει, τότε του λέω "όπως η μαμά ότι ζητάς σου το κάνει, έτσι κι εσύ θα κάνεις ότι ζητάει η μαμά".

Εεεεεεε, καλό;;; :tongue:

εξαγορααααααααααααααααααααα :tongue:

εγω αν ειμαι εκνευρισμενη η σηκωνω φωνη γενικα (οχι μονο σε αυτη) το ριχνει στην τρελλα!

μετα με καλοπιανει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...