Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ είναι το σεμινάριο; Σαβ/ριακο κατάλαβα! Καλά ρε πόσες μέρες σας κάνουν έλεγχο! Καλύτερα να γίνει, να τελειώνεις μωρέ.

ΠΣΚ είναι. Μακάρι να ήταν τις εργάσιμες ρε. Μου γ.... το σαβ/κύριακο. Μέχρι το βράδυ είναι. έλεγχο αύριο μόνο θα κάνουν άλλα έχει πολλές απαιτήσεις. έπρεπε να κάνω κάποιες προεργασίες για να παρουσιάσω τη μέρα του ελέγχου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΣΚ είναι. Μακάρι να ήταν τις εργάσιμες ρε. Μου γ.... το σαβ/κύριακο. Μέχρι το βράδυ είναι. έλεγχο αύριο μόνο θα κάνουν άλλα έχει πολλές απαιτήσεις. έπρεπε να κάνω κάποιες προεργασίες για να παρουσιάσω τη μέρα του ελέγχου.

Τα ξέρω, γιατί μας κάνανε κι εδώ. Καλύτερα να τελειώνεις κορίτσι, να κάνεις ότι διορθώσεις, συμπληρώσεις, κλπ χρειάζεται κι όξω απ' την πόρτα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

A, o δικός μου είναι κυριλέ, έμαθε και το "γεια σας"!!! :lol::lol::lol:

(τα καλά του σταθμού)

η δικιά μου κάνει το εξής κουφό. Ενώ λέει πεντακάθαρα γειά , το γειά σας το λέει σα σας:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

η δικιά μου κάνει το εξής κουφό. Ενώ λέει πεντακάθαρα γειά , το γειά σας το λέει σα σας:roll::roll::roll:

Ε, μαρη δεν καταλαβαίνει ότι συνδυάζονται! Σαν κάτι διαφορετικό το βλέπει μάλλον.

Πωωωωωωω, τι πλάκα έχουν τώρα που αρχίζουν να μιλάνε, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, μαρη δεν καταλαβαίνει ότι συνδυάζονται! Σαν κάτι διαφορετικό το βλέπει μάλλον.

εν τω μεταξύ τί παρατήρησα . ¨αρχισε να μπαίνει στο πνεύμα της μουσικής. Όταν ακούει μπίτια κουνάει τα χέρια της με σφυγμένες τις παλάμες σαν να χτυπάει φραπέ, τουρλώνει τον κώλο και κουνιέται. χθές που άκουσε στην τηλεόραση ένα χαλαρό κομμάτι σήκωσε το χέρι της και έκοβε σβούρες γύρω απο τον εαυτό της.

εν τω μεταξύ τί παρατήρησα . ¨αρχισε να μπαίνει στο πνεύμα της μουσικής. Όταν ακούει μπίτια κουνάει τα χέρια της με σφυγμένες τις παλάμες σαν να χτυπάει φραπέ, τουρλώνει τον κώλο και κουνιέται. χθές που άκουσε στην τηλεόραση ένα χαλαρό κομμάτι σήκωσε το χέρι της και έκοβε σβούρες γύρω απο τον εαυτό της.

η δική μου λεει "γειαααα",μόνο "γεια χαραντάν" που δεν λέει....:tongue:

τα ίδια κάνει με τη μουσική...πιάνει τον ρυθμό!!

έχουν πολύ γέλιο τα σκαθαράκια μας!!

μην ακούσει να λέμε κάτι,το λέει κι αυτή,αλλά με δικό της τρόπο...καθαρά δεν λέει πολλές λέξεις...μόνο το γάλα!!η μπάμπουσκα μου!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια .. Πολυχρονη η Ανδρεινα!! Να την χαιρομαστε..

Εγω παντως ΘΕΛΩ να φυγω..Το εχω ξαναπει πολλες φορες..Ασχετα απο την κριση κτλ..Δεν Θελω να μεγαλωσει το παιδι μου εδω..

Καλα εμεις περυσι δωσαμε 300 ευρω ΜΟΝΟ στα μπαλονια, και αλλα για τα φαγητα και τα αναψυκτικα..Αλλα ειναι κ το σπιτι σχετικα μικρο και δεν μου αρεσει να μαζευονται τοσα ατομα και παιδακια που θα το κανουν χαλια..Καλυτερα στον παιδοτοπο,να κανουν οτι θελουν..Ειναι λιγο μικρα αλλα δεν πειραζει..Θα δω βεβαια ποσο στοιχιζει και τι προσφερει..

Επισης να τα κανω Τριτη η οχι;;;;

Σημερα ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ..Και πειναω..Και δεν θελω να φαωωωωωωω!

yRf6p1.png

επειδή αν φεύγει πχ η μαμά μου απο το σπίτι η Γεωργίτσα κλαίει και την λέω η γιαγιά τώρα πάει να κάνει νάνι, θέλεις να σε πάρει μαζί της να κοιμηθήτε? εκεί σοβαρευει, το σκέφτεται και αρχίζει να χαιρετάει.

Τις προάλες που έφευγε η κομμώτριά μου απο το σπίτι με το που την είδε η μικρή να βάζει το μπουφάν της άρχισε τα γειά. Με το που κατέβηκε μερικά σκαλιά η κοπέλα πετάγεται έξω στο διάδρομο και της φωνάζει: έι νάνι! Την ακούει η κοπέλα και της λέει θα κοιμηθείς? Όχι απαντάει η Γεωργίτσα και έδειχνε τις σκάλες (εσύ θα κοιμηθείς εννοούσε):tongue::P

έχουν πολύ γέλιο τα σκαθαράκια μας!!

μην ακούσει να λέμε κάτι,το λέει κι αυτή,αλλά με δικό της τρόπο...καθαρά δεν λέει πολλές λέξεις...μόνο το γάλα!!η μπάμπουσκα μου!!

Καλέ ο δικός μου ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ! Χθες ήμουν εγώ λιωμένη στο πάτωμα στο δωμάτιό του, αυτός έπαιζε με τα τουβλάκια δίπλα μου και έλεγε, έλεγε, διάφορα δικά του, αλλά σταματημό δεν είχε.

ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ να τον παρατηρείς έχει τρελό γέλιο! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οταν μιλαει η Ναταλια γινομαι λιωμα..Εχει τοσο γλυκια φωνουλα και τοσο ναζι!!:o:o Ναι ξερω ολες τα ιδια λεμε, αλλα εχει οντως πολυ πολυ πλακα..ΠΟσο καιρο θα ειναι ακομα ετσι..Θα μεγαλωσουν και καηκαμε μετα

yRf6p1.png

γειααααααα

για χτυπηαμ καρουμπαλο κλπ αν δεν υπαρχει πληγη να βαζετε αρνικα απο το φαρμακειο του κορρε ειναι τελεια

κιεμας πεφτουν τεταρτη τα εγνεθλια μας, αλαλ θα τα κανουμε (αν τα κανουμε) σπιτι σαβατο απογευμα

τζεσικα να τους χαιρεσαι ολους, αυτα τα γλυκα ειναι τα απιστευτα canolli ε? τρελαινομαι...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...