Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγαν οι γονείς σου ή όχι ακόμα? στο δωράκι που τους κάνατε αναφέρομαι.

Τον Φεβρουάριο, έχουν ακόμα.

Η βοηθός στο λογιστήριο μας είπε ότι "δεν τίθεται θέμα πληρωμής", τουλάχιστον όχι άμεσα.

Βέβαια, τι ζόρι τραβάει αυτή; Είναι σε άλλη εταιρία κι αυτοί πληρώνονται κανονικότατα. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολοι καπως θα προσαρμοστουμε.. βεβαια μην πιστεψετε οποιον πει οτι πιο κατω δεν εχει.. οταν σκαβεις παντα καπου φθανεις.. και πιο κατω και πιο κατω..

επισης ελπιζω να μπορουμε να βγαζουμε τα απαραιτητα για να χουμε φαγητο, ρουχισμο και μη λιτη αξιοπρεπη ζωη..

ολοι προσαρμοζονται και εχουμε χρεος να βοηθησουμε και τα παιδια στην προσαρμογη οπου αυτα τελικα πιο γρηγορα θα το πετυχουν απο οτι εμεις που ζησαμε τη νεοτητα μας σε υπερκαταναλωτικα χρονια..

Τον Φεβρουάριο, έχουν ακόμα.

Η βοηθός στο λογιστήριο μας είπε ότι "δεν τίθεται θέμα πληρωμής", τουλάχιστον όχι άμεσα.

Βέβαια, τι ζόρι τραβάει αυτή; Είναι σε άλλη εταιρία κι αυτοί πληρώνονται κανονικότατα. :mad:

Προσέξτε μην χάσετε τα λεφτά σας ρε!

Και κοίτα τί γίνεται και με τα ένσημα.....

Προσέξτε μην χάσετε τα λεφτά σας ρε!

Και κοίτα τί γίνεται και με τα ένσημα.....

Tα παρακολουθώ. Στην κατάσταση προσωπικού είμαι κανονικά, απλώς έχουν μπει σε διακανονισμό με το ΙΚΑ.

Αχ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ' ΑΠΟΛΥΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Αλλά θα μ' εξοφλήσουν ή θα 'ρχομαι εδώ να παρακαλάω; Απ' το να 'ρχομαι κάθε μέρα όμως και να γίνονται τα νεύρα μου κρόσια.

Και τώρα είναι και τα δυο μπος μέσα στο γραφείο και κλείσανε και τις πόρτες! Πλέον κλείνουν μονίμως τις πόρτες!

Ο ένας μάλιστα έκανε εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (φωτοβολταικά) και εδώ και μέρες βλέπει κόσμο για συνεργασίες. Θα προκόψετε, θέλω να τους πω πριν μπούνε! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ο ένας μάλιστα έκανε εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (φωτοβολταικά) και εδώ και μέρες βλέπει κόσμο για συνεργασίες. Θα προκόψετε, θέλω να τους πω πριν μπούνε! :rolleyes:

χαχα!! και ο δικος μου μπος μια απο τα ιδια!!

αυτοι αγαπη μου ποτε δεν θα πεσουν εξω..

χαχα!! και ο δικος μου μπος μια απο τα ιδια!!

αυτοι αγαπη μου ποτε δεν θα πεσουν εξω..

Και ο δικός μου έβαλε κάτι στρέμματα στη Λαμία με την επιδότηση και τώρα θέλει να βάλει κι άλλα.

Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα αν θα πέσουν έξω ή όχι. Για τα λεφτά μου ανησυχώ κυρίως. :rolleyes:

Μωρέ ας έχουν αυτοι να δώσουνε και εσάς. Αν δεν πάει καλά η δουλειά , δεν παν καλά και τα προσωπικά τους οικονομικά , μιλάμε για σίγουρα κλαμμένα λεφτά...

Μωρέ ας έχουν αυτοι να δώσουνε και εσάς. Αν δεν πάει καλά η δουλειά , δεν παν καλά και τα προσωπικά τους οικονομικά , μιλάμε για σίγουρα κλαμμένα λεφτά...

ΟΧΙ, δεν κατάλαβες! Αυτοί ΕΧΟΥΝ λεφτά, και τώρα, αλλά η "εταιρία" δεν έχει, οπότε μένουν τα κορόιδα απλήρωτα! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

έχω ένα κεφάλι καζάνι,χθες και σήμερα δεν έχω κάνει κάνει καμμιά δουλειά πέρα του στολισμού...

ούτε μαγείρεμα,τρώμε 3 μέρες το ίδιο,συκώτι κοκκινιστό με ρύζι...θα στουμπώσουμε!!

απαράδεκτο να έχουν και να μην δίνουν...

το πρώην αφεντικό του άντρα μου,πάντα κοιτούσε πρώτα να δίνει μισθούς...

πολύ καλά αφεντικά,πλέον συνεργάζονται με τον άντρα μου.

αν έπεφτε 1η του μήνα σκ,έδινε μισθούς παρασκευή...

μια φορά δεν είχε παρασκευή να δώσει μισθό ολόκληρο και του έδωσε του άντρα μου ένα ποσό για να περάσει το σκ,χωρίς να του το ζητήσει ο δικός μου.

κι ακόμα και τώρα έτσι κάνει παρόλο την κρίση.

έτυχε χθες συζήτηση να ακούσω επί του θέματος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...