Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επίτηδες δεν ήθελα να δει το στόλισμα η έλλη για να μην το πειράζει...ούτε σήμερα πάει κοντά του...

Καλέ αφού η δικιά σου είναι αγγελούδι! Ο Τζόνυ θα το γκρεμίσει, να το δεις!!! Το καλό είναι ότι στολίσανε και στον παιδικό, εύχομαι να μάθει από εκεί και να μην το πειράξει.

Αχ, βρε κορίτσια, κι εγώ 3 μήνες απλήρωτη είμαι και στον χάζμπαντ θα κάνουν ΠΑΛΙ μείωση!

Μη σας παίρνει από κάτω, όλοι χάλια μαύρα είμαστε, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο.:rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aααααααααα να κι άλλο κορίτσι των σεμιναρίων!

Μάμησέ τα, πάλι καλά να είναι ένα σαβ/ριακο να λες! :tongue:

Ναι ρε κορίτσι αλλά εσύ το κάνεις για πάρτυ σου. Εμένα μου επιβάλλουν να το κάνω και δεν ξέρω αν με πληρώσουν καν ή θεωρήσουν οτι πληρώνουν την συμμετοχή και ήμαστε εντάξει:rolleyes:

εγώ προσωπικά χέστηκα για το συγκεκριμένο σεμινάριο που σημαίνει πώς θα περάσουν τοοοοοοοοόσες ώρες:rolleyes:

κι εσύ σεμινάρια βίκυ?

χεχε

οι γιορτές πέφτουν σκ...φτου!!

αααααααααα κοπελια.. εμεις οι εργαζομενες τα ξερουμε αυτα προ πολλου και εχουμε καταπιει το αγγουρι χεχε!!

Διαφημίσεις

Ναι ρε κορίτσι αλλά εσύ το κάνεις για πάρτυ σου. Εμένα μου επιβάλλουν να το κάνω και δεν ξέρω αν με πληρώσουν καν ή θεωρήσουν οτι πληρώνουν την συμμετοχή και ήμαστε εντάξει:rolleyes:

εγώ προσωπικά χέστηκα για το συγκεκριμένο σεμινάριο που σημαίνει πώς θα περάσουν τοοοοοοοοόσες ώρες:rolleyes:

Κι εγώ ΠΛΗΡΩΝΩ κιόλας, μην ξεχνάς! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ αφού η δικιά σου είναι αγγελούδι! Ο Τζόνυ θα το γκρεμίσει, να το δεις!!! Το καλό είναι ότι στολίσανε και στον παιδικό, εύχομαι να μάθει από εκεί και να μην το πειράξει.

Αχ, βρε κορίτσια, κι εγώ 3 μήνες απλήρωτη είμαι και στον χάζμπαντ θα κάνουν ΠΑΛΙ μείωση!

Μη σας παίρνει από κάτω, όλοι χάλια μαύρα είμαστε, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο.:rolleyes:

τον δικό μου ακόμα δεν του κάναν μείωση . Είναι ιδιωτικού δικαίου . αλλά διάβαζε χθες την εφημερίδα του ΟΤΕ που μας στέλνουν κάθε μήνα και έλεγε για προβλεπόμενες μειώσεις έως και 40% στο μισθό:shock::shock::shock::shock: καλό ε????

Εμάς οι γιαγιάδες μας μας έλεγαν πώς παίζανε με πέτρες και δεν ξέρανε τί θα πει παιχνίδια , τηλεόραση κλπ. Και μας βλέπω όταν τα παιδιά μας θα έχουν για παιχνίδι πέτρες να τους λέμε ότι εμείς στα χρόνια μας είχαμε παιχνίδια και να τους δείχνουμε φωτό απο τα σπίτια μας που τότε είχαν και τηλεόραση......

τον δικό μου ακόμα δεν του κάναν μείωση . Είναι ιδιωτικού δικαίου . αλλά διάβαζε χθες την εφημερίδα του ΟΤΕ που μας στέλνουν κάθε μήνα και έλεγε για προβλεπόμενες μειώσεις έως και 40% στο μισθό:shock::shock::shock::shock: καλό ε????

E, θα τα κάνουν μαζεμένα φαίνεται!!! Αν καταλήξει να παίρνει ο χάζμπαντ 700? κι εγώ τίποτα, θα φύγω, σας το λέω, θα πάω στον Καναδά να πλένω πιάτα, περισσότερα θα βγάζω!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στην κουκλα την Ανδρεινα,και την γιαγια της!!να τις χαιρεσαι τζεσικα!

τζεσικα,φαινοσουν απο τα γραπτα σου οτι δεν εισαι καλα,ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα που γιορταζουν οι ανδρεινες σου.θα κανετε γιορτη?Σ΄ευχαριστώ Ελένη μου!! Εφτιαξα ένα γλυκό και θα έρθουν οι γονείς μας, η αδερφή του άντρα μου και μια φίλη

τζεσικάκι να χαίρεσαι τη μαμά σου...ας σκεφτόμαστε θετικά...δες εμένα...

.

thank you!!

Διαφημίσεις

που καταντήσαμε...

και τώρα ακόμα δεν μας ζητάνε και παιχνίδια τα καημένα...αργότερα όμως?

όλο όχι θα τους λέμε...

μας βλέπω μετανάστες...

Μπογαλάκι στον ώμο (με καρώ τραπεζομάντηλο:tongue:), το τρένο και Γερμανία. Ασπρόμαυρη ταινία θα καταντήσουμε...

Μπογαλάκι στον ώμο (με καρώ τραπεζομάντηλο:tongue:), το τρένο και Γερμανία.

Nα σου πω, γουάι νοτ;; Εγώ όταν πήγα Γερμανία (γιατί έφυγα μωρό) πρόσφατα έβριζα τους γονείς που φύγανε! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nα σου πω, γουάι νοτ;; Εγώ όταν πήγα Γερμανία (γιατί έφυγα μωρό) πρόσφατα έβριζα τους γονείς που φύγανε! :tongue:

Πήγαν οι γονείς σου ή όχι ακόμα? στο δωράκι που τους κάνατε αναφέρομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...