Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελιές. Κεραστείτε!! Σήμερα γιορτάζει η ΜΑΜΑ μου και το ΚΟΡΙΤΣΙ μου, αυτή η μικρή πριγκίπισσα που περίμενα πως και πως να έρθει στην αγκαλιά μου.

Nα χαίρεσαι την κόρη, πάντα δυνατή και χαρούμενη!!! Το αυτό και για τη μανούλα! :D

Και εμενα ο μπαμπας μου

Να τον χαίρεσαι κι εσύ, πάντα γερός!

θελω να παω να παρω λαμπακια για το δενδροοοοοοοοο... ουφ.

Κι εγώ λέω να πάω σήμερα, μετά τη δουλειά, γιατί μετά θα θέλει να πάρει και μια ανάσα ο χάζμπαντ, καθότι το βράδυ θα κατέβει εκτάκτος να σας βρει (στην Αθήνα εννοώ, το πιάσατε φαντάζομαι :tongue:).

Σταδιάλα πάντα όλα μαζί!!!

Εντωμεταξύ έχω να ετοιμάσω και πράγματα για τη συνάντηση προεργασίας το Σάββατο και δεν έχω κάνει τπτ και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω τπτ! Κατά Πέμπτη Παρασκευή το βλέπω ν 'ασχολούμαι, θέλω να ξεκουρκουτιάσει λίγο το κεφάλι μου. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το είπα και χθες . Για μια βδομάδα ο Μπάιος ήταν με εμετό και δοιάροια. Ούτε πυρετό ούτε τίποτα άλλο. Μέχρι στιγμής εμείς την πηδήξαμε.....

Κι ο δικός μου, στην προπερασμένη ίωση :tongue:, εμετό και διάροια είχε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι ο δικός μου, στην προπερασμένη ίωση :tongue:, εμετό και διάροια είχε.

βομβάρδισέ τον με φρουτάκια και εσύ. ο Μάριος δεν τρώει τίποτα απο φρούτα. στην χάση και στη φέξη και ότι κυκλοφορεί το κολλάει......δεν του ξεφεύγει τίποτα. Παρά την τεράστια συλλογή αντισωμάτων. ανοσιοποιητικό μηδέν!

Εγώ θέλω να στολισω το δέντρο αλλα να δω πότε θα το πάρω απόφαση

εμένα ευτυχώς ασχολείται ο χάσμπαντ. Το κατεβάζει απο το πατάρι και το στολίζει σχεδόν μόνος. Θέλει να τοποθετηθεί τις μπάλες με απόλυτυη συμμετρία:tongue: Και το μπαλκόνι πάλι μόνος του το κάνει!

Διαφημίσεις

εμένα ευτυχώς ασχολείται ο χάσμπαντ. Το κατεβάζει απο το πατάρι και το στολίζει σχεδόν μόνος. Θέλει να τοποθετηθεί τις μπάλες με απόλυτυη συμμετρία:tongue: Και το μπαλκόνι πάλι μόνος του το κάνει!

εμας κανει μονος την αυλη.. και να δω με τον σκυλο τι θα κανουμε που τα μασουλαει ολα!!!

χθες την πηγαμε στον κτηνιατρο και εβγαλε τον επιδεσμο παει καλα η ουρα της και επουλωνεται το τραυμα αλλα γινεται ατιθαση καθε εβδομαδα που περναει.. και θελει πολυυυυυυυυυυυυυυ παιχνιδι..αφηστε που εχει καταλαβει που ειναι τα ανοιγματα (πορτες και μπαλκονοπορτες) και αναλογα που βρισκομαστε ερχεται απ εξω και μυξοκλαιει..

βομβάρδισέ τον με φρουτάκια και εσύ. ο Μάριος δεν τρώει τίποτα απο φρούτα. στην χάση και στη φέξη και ότι κυκλοφορεί το κολλάει......δεν του ξεφεύγει τίποτα. Παρά την τεράστια συλλογή αντισωμάτων. ανοσιοποιητικό μηδέν!

Τρώει πολλά φρούτα! Χθες το απόγευμα έφαγε 6-7 μανταρίνια παιδάκι μου.

Απλά φέτος είναι η πρώτη "επαφή" μας με τις ιώσεις και είπαμε να τις γνωρίσουμε καλύτερα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

http://text.glitter-graphics.net/disco/x.gif[/img]r.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif"]x.gifr.gifo.gifn.gifi.gifa.gifempty.gifempty.gifp.gifo.gifl.gifl.gifa.gif[/url][/url]

στην κουκλα την Ανδρεινα,και την γιαγια της!!να τις χαιρεσαι τζεσικα!

χρονια πολλα και στον μπαμπα σου προσπ!να τον χαιρεσαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μιαμαμα,και του χρονου!

εμεις το στολισαμε μαζι με την μικρη και δεν με ενοχλησε πολυ,και δεν το εχει ξαναπειραξει απο τοτε που το στολισαμε!περιεργο!

εχθες επεσε απο την καρεκλα κι εκανε αμεσως ενα τεραστιο μωβ καρουμπαλο,και τα εκανα πανω μου.ευτυχως της εβαλα βιταμ,μην γελασετε,δεν αφηνε τιποτα αλλο να της βαλουμε,κι εκλαιγε ολη την ωρα μεχρι που κοιμηθηκε.

και κατα τις 3 παλι εκλαιγε για καμμια ωρα.

σημερα δεν φαινεται πολυ το καρουμπαλο,οποτε το βιταμ κανει δουλεια!

προσπ,υπομονη,κι εμενα το κλεινει το μαγαζι ο αντρας μου,και δουλευει παλι με τον πρωην συνεταιρο του,οταν εχει δουλεια.

βικη,ωραια θα ειναι στον παιδοτοπο,αν και συμφωνω με την προσπ,τα πρωτα χρονια θα ηθελα να τα κανουμε σπιτι,αν και δεν ξερω αν θα χωραμε.

τζεσικα,φαινοσουν απο τα γραπτα σου οτι δεν εισαι καλα,ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα που γιορταζουν οι ανδρεινες σου.θα κανετε γιορτη?

μαεστρια,μαθητριουλα,καλα διαβασματα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Άντε βρε κοριτσάρες, να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

Έχω μια νύστα σήμερα, δε σας βλέπω!!! Αλλά θα περάσει κι αυτός ο καιρός, δε θα περάσει; Θα 'ρθουν οι γιορτές, μπας και ξελαμπικάρω λίγο, δεν θα 'ρθουν;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μόλις έμαθα οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα παρασκευή 2-8μιση , Σάββατο και Κυριακή 8μιση-8μιση να παρακολουθήσω κάτι σεμινάρια την τύχη μου μέσα:evil::evil::evil::evil: περαστικά μου!

τζεσικάκι να χαίρεσαι τη μαμά σου...ας σκεφτόμαστε θετικά...δες εμένα...

προσπ να χαίρεσαι τον μπαμπά σου!

μην λέτε για λεφτά...έχουν έρθει ένα σωρό γιορτές,έρχονται χριστούγεννα και δεν υπάρχει μια...

τώρα είμαστε και στα νοίκια του σπιτιού πίσω...

που ποτέ δεν τα καθυστερούσαμε...

τεσπά κατά τα άλλα περνάμε πολύ καλά!!αχχχ

επίτηδες δεν ήθελα να δει το στόλισμα η έλλη για να μην το πειράζει...

ούτε σήμερα πάει κοντά του...

μόλις έμαθα οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα παρασκευή 2-8μιση , Σάββατο και Κυριακή 8μιση-8μιση να παρακολουθήσω κάτι σεμινάρια την τύχη μου μέσα:evil::evil::evil::evil: περαστικά μου!

Aααααααααα να κι άλλο κορίτσι των σεμιναρίων!

Μάμησέ τα, πάλι καλά να είναι ένα σαβ/ριακο να λες! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...