Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές. Κεραστείτε!! Σήμερα γιορτάζει η ΜΑΜΑ μου και το ΚΟΡΙΤΣΙ μου, αυτή η μικρή πριγκίπισσα που περίμενα πως και πως να έρθει στην αγκαλιά μου.

Χρόνια πολλά στις Ανδρεϊνες μου που τόσο αγαπώ

20090401cannoli.jpg

empty.gif

empty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

τζέσσικα να χαίρεσαι τον ξανθό γαλανομάτικο αγγελούδι σου !

χρονια πολλα jesgk!!! Να χαιρεσαι την Ανδρεινα σου!! Παντα γερη!!

Σας ευχαριστώ πάραααα πολύ!! Κι εσεις να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Πρινσέσα πήγαμε για καφέ στον παιδότοπο και ρώτησα την κοπέλα πότε πρέπει να κλείσω για το πάρτυ. Μου είπε πώς είδη κλείνει και για τέλη Δεκέμβρη. Κατοχείρωσα ημερομηνία και μες στη βδομάδα θα πάμε να διαλέξουμε μενού και να αφήσουμε προκαταβολή. Το παιδικό πιάτο είναι 5 ευρώ. Για τους μεγάλους έχει με 5, 6,7,8 ευρώ. και περιέχει μέχρι κρασί και μπύρα. Άντε να ανοίξουμε και κανένα μπουκάλι ουίσκι . Εμένα πέρισυ μου φύγαν γύρω στα 300 ευρώ μαζί με τον στολισμό στο σπίτι. Μπαλόνια , γιρλάντες και διάφορα χαζούλια.

εγω κλασσικα σκοπευω να κανω τα γενεθλια της μικρης στο σπιτι...

εχω απειρα μπαλονια απο περσι φυλαγμενα και εχω και πλαστικα πιατα και ποτηρια, αναλογα τα οικονομικα θα φτιαξω 5-6 πραγματακια να υπαρχουν και δεν ξερω αν θα φτιαξω εγω δυο τουρτες 2κιλες αντι να αγορασω ετοιμη. Θα το προγραμματισω..

για παιδοτοπο στα επομενα χρονια για να ναι και μεγαλη και να καταλαβαινει.. βεβαια ανημερα πρωτοχρονιας δεν λειτουργουν οι παιδοτοποι υποθετω :tongue::rolleyes:

Διαφημίσεις

μου πε μια φιλη οτι υπαρχει μια ιωση που προκαλει εμετους συνεχεια και σημερα ειμαι με ενα στομαχι χαλια..απο την αλλη εχθες ηπια μια μπυρα χωρις να φαω ..μπορει να περναω hangover :mrgreen:.. στην οποια περιπτωση παντως ειναι καλη δικαιολογια για να φυγω νωρις..λεμε τωρα..

θελω να παω να παρω λαμπακια για το δενδροοοοοοοοο... ουφ.

εγω κλασσικα σκοπευω να κανω τα γενεθλια της μικρης στο σπιτι...

Και εγώ στο σπίτι προβλέπεται να τα κάνω, δεν έχω λεφτά για παιδότοπο, γενικότερα όμως μόνο μια χρονιά που έφυγαν 300? για πάρτυ επειδή ειχα καλέσει κλόουν, συνήθως μαζί με τα φαγητά που έφτιαχνα, τα αναψυκτικά και την τούρτα πάνω από 200? δεν ανεβαινα.

Εμας φέτος πέφτει και Σάββατο και θα μας κάτσει μια χαρά!

μου πε μια φιλη οτι υπαρχει μια ιωση που προκαλει εμετους συνεχεια και σημερα ειμαι με ενα στομαχι χαλια..απο την αλλη εχθες ηπια μια μπυρα χωρις να φαω ..μπορει να περναω hangover :mrgreen:.. στην οποια περιπτωση παντως ειναι καλη δικαιολογια για να φυγω νωρις..λεμε τωρα..Περαστικά, κάτι μπορεί να τριγυρίζει στον αέρα, εμένα το βράδυ έκανε 38 πυρετό η μικρή... υποψιάζομαι ότι είναι από τον παιδότοπο της Παρασκευής, μάλλον δεν καθαρίζουν καλά τα φουσκωτά...

Εγώ θέλω να στολισω το δέντρο αλλα να δω πότε θα το πάρω απόφαση

μου πε μια φιλη οτι υπαρχει μια ιωση που προκαλει εμετους συνεχεια και σημερα ειμαι με ενα στομαχι χαλια..απο την αλλη εχθες ηπια μια μπυρα χωρις να φαω ..μπορει να περναω hangover :mrgreen:.. στην οποια περιπτωση παντως ειναι καλη δικαιολογια για να φυγω νωρις..λεμε τωρα..

Το είπα και χθες . Για μια βδομάδα ο Μπάιος ήταν με εμετό και δοιάροια. Ούτε πυρετό ούτε τίποτα άλλο. Μέχρι στιγμής εμείς την πηδήξαμε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...