Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα και από εμένα,

καλή εβδομαδα, μόλις τελείωσα με τις εκκρεμότητες στη δουλειά και μετά θα πάω να βγάλω κάτι φωτοτυπίες να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά για τον Γολγοθά των επόμενων ημερών με τα τιμολόγια.

Η διαθεσή μου δεν ειναι ιδιαίτερα καλή, εννοείται ότι δεν στόλισα το σκ, για αύριο δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για τη μικρή και νιώθω μονίμως κουρασμένη.

Το θέμα ειναι ότι ψυχολογικά δεν είμαι καλα αφού ειναι μέρες που τα όσα κάνω δεν δικαιολογούν την κούραση που εχω. Θέλω να σταμστήσω να σκέφτομαι, πράγμα αδύνατο. Ενα βουνό από υποχρεώσεις βλέπω.

Δήμητρα ευχαρίστως να σου φέρω τον κατάλογο ή θα πω στην φιλενάδα αν μπορεί να πεταχτεί μέσα στην εβδομάδα, εχθές ήμουν εκεί

Βίκυ δεν το γραφουμε εμείς ετσι, από το parents το αλλάζουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Τζες.

Όλοι, όσο παρατηρώ, έτσι είναι. Οι γιορτές πάντα βαραίνουν ψυχολογικά, αυτή η καταπίεση ότι πρέπει να περάσεις καλά κι όλα να ειναι στην εντέλεια, έχουμε και την "κρίση" (την κρίση μου μέσα).

Κουράγιο, μην το βάζουμε κάτω!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μόλις κάθησα. Έβαλα γεμιστά στο φούρνο και συμάζεψα τον χαμό απο τα παιχνίδια, έβαλα και μια σκούπα. Παίζαν τα ζουζούνια προηγουμένως εδώ. Μέχρι και τα μαξιλάρια απο τον καναπέ μου ρίξανε κάτω. Τώρα βαρέθηκαν μάλλον και είπαν να αλλάξουν περιβάλλον. Πήγαν στης κουνιάδας.

Και γιατί το αλλάζουν Τζέσικα?Για να μην γίνεται διαφήμιση? Τόσες φορές έχουμε αναφέρει μάρκες απο διάφορα προϊόντα. Anyway....

Ουφ, κοπελιές, πως την έβγαλα τη μέρα ούτε ξέρω! Ευτυχώς κοιμήθηκε απ' τις 8.20 ο ζούζουνος, ήταν κι αυτός κουρασμένος απ' το κολείο. Σήμερα στολίσανε δέντρο μας είπανε, καλό αυτό, θα ξέρει να μην το πειράζει, μπας και σωθεί και το δικό μας!!! :D

Δεν ξέρω τι να κάνω με το πτώμα μου απ' την κούραση ΣΕ λέωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μόλις τελειώσαμε,στολίσαμε το δεντράκι μας!!

ξύπνησε η έλλη και βρήκε το δέντρο έτοιμο!!

και του χρόνου κορίτσια!

Πως αντέδρασε;;;!!!

Και του χρόνου κοριτσάκι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πως αντέδρασε;;;!!!

Και του χρόνου κοριτσάκι. :D

μια χαρά,το κοίταξε λίγο και δεν του έχει ξαναδώσει σημασία,είδε και χθες στην αδερφή μου το δικό τους...αύριο θα δούμε...

έλα κουράγιο μαθητριούλα!!

έλα κουράγιο μαθητριούλα!!

Άσε κορίτσι, σε καλό να μας βγει, μαμηθήκαμε αυτό το μήνα! Καινούριο φασούλι (ΠΑΝΤΑ όλα μαζί δεν τυχαίνουν; ) ο χάζμπαντ έχει να κατέβει, αυθημερόν, στην Αθήνα την Τετάρτη, λόγω δουλειάς!!!

Καλέεεεεεεεεεεεε, βοήθειααααααααααααααααα! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδω ειστε παλι κουτσομπολες???

miamama ευχαριστω για το ενδιαφερον..

την ειδα την αγγελια προ ημερων και πηραμε τηλεφωνο αλλα η κυρια δεν δινει συγκεκριμενα χρηματα και αφενος ποσα να της ζητησεις? αντε υπολογισαμε 5 ευρω την βενζινη συν τον κοπο αλλα το πιο σοβαρο ειναι η ευθυνη των δυ ξενων παιδιων.. δεν ξερουμε τι ειναι δηλαδη ποσο ζωηρα ειναι και την οικογενεια συνεπως αν κατι συμβει θα χουμε μερος ευθυνης..

ειπαμε να μη το δουμε τοσο σοβαρα (δεν ξερω ποση ελαφροτητα σκεψης χωραει στην ευθυνη μετακινησης δυο αγνωστων παιδιων) αλλα και η ρευστοτητα του οικονομικου ηταν θεμα.

Και ειπαμε να το αφησουμε κυριως οταν σκεφθηκαμε οτι ισως βρει καποια αλλη δουλεια και θα πρεπει να τους¨"κρεμασει" βεβαια η ολη δουλεια αφορα τη περιοδο μεχρι τον Ιουλιο και σαφως οχι γιορτες

Διαφημίσεις

εμεις τελικα θα κλεισουμε την επιχειρηση του ανδρα μου και θα βγει σε αυτασφαλιση αφου το δικαιουται λογω συμπληρωσης των ενσημων και αυτο συνεπαγεται σε απαλλαγη απο εξοδα συντηρησης γραφειου και εξοδων εφοριας. Εκεινος θα δουλευει με υπαρχοντες πελατες και θα ψαξει για καποια δουλεια χωρις ασφαλιση για να διατηρει τα δικαιωματα του, Παρα αυτα μεχρι να γινουν ολα αυτα θα πληρωνουμε τα κερατα μας αφου εχουμε αλλη μια δοση στη περαιωση 500 ευρω και δυο πληρωμες στον ΟΑΕΕ και μια δοση ΦΠΑ τον Ιανουαριο.. συν οτι μας χαλασε το αυτοκινητο προχθες και πηγε 500 ευρω και τον επιασαν τα δοντια του και πηγε στο γιατρο γιατι υπεφερε αλλα δεν ξερω ποσα..

καλα χριστουγεννα δηλαδη..

και του χρόνου κορίτσια!

και του χρονου miamama..

εμεις ρε γαμωτη γκαντεμοσαυροι..

βγαλαμε το δενδρο να το στολισουμε και ειχαν καει τα σκτολαμπακια και ετσι μειναμε με την χαρα στο χερι..εχουμε μονο τον κορμο του δενδρου στημενο και αυριο θα τον κατεβασω και αυτον μην πλακωσει τη μικρη..και αν κατσει και πληρωθω θα παω να αγορασω αυριο..

μετα απο ολα τα προηγουμενα εγινε και αυτο και κατασπαστικα..

:evil: :evil: :evil: την τυχη μου..

επισης σοφο ηταν να μην ειναι μπροστα η Ελλη γιατι η δικια μου πηγε και παταγε τα λαμπακια (πριν μπουν στη πριζα) και μαλλον τα εσπασε και δεν δουλευαν (εσκασαν κιολας!)

Υπομονη προσπ, υπομονη, τι ψαχνετε για να εχουμε το νου μας?αν θες στειλτο σε πμ

maestro για σενα το επομενο: περιμενω πως και πως την κυριακη να φερει τον βαρδαρη!

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=231 και για τις σαλονικιες μας http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1

καληνυχτα και καλημερα!

bgx2ye5lc.png

Έκλεισα και παιδότοπο για το πάρτυ της Γεωργίτσας:tongue:

....

Για πες λεπτομερειες..Και γω αυτο σκεφτομαι..Δεν μπορω παλι στο σπιτι!! Δεν ειναι λιγο νωρις ομως;;;; Αγχωθηκα τωρα..Επισης εμας πεφτουν Τριτη κ θελω να τα κανω την ιδια μερα,τι λετε;;;

Η διαθεσή μου δεν ειναι ιδιαίτερα καλή, εννοείται ότι δεν στόλισα το σκ, για αύριο δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για τη μικρή και νιώθω μονίμως κουρασμένη.

Κοριτσακι μην σε παιρνει απο κατω..Ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα γιορταζει η μικρη σου!! Κοιτα να το χαρεις!!!!

2565636iwet021okm.gif

και του χρόνου κορίτσια!

Και του χρονου!!! Εγω λεω για αυτο το ΣΚ,αν τα καταφερω..

κυριως σαν οδηγος ψαχνει εχει Β επαγγελματικο και προυπηρεσια.

Καλα κανετε..Θα εχω και γω το νου μου..

Κοριτσια νιωθω πολυ κουρασμενη δυστυχως..Και λειπω πολυ κ η μικρη το καταλαβαινει κ στεναχωριεμαι..Ατιμη κοινωνια.Καληνυχτα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...