Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα το κοιτάξω κι εγώ,το όλυμπος δεν πρέπει να έχει παραπάνω ασβέστιο όπως το δέλτα advance λογικά!!

το ένα είναι απλό γάλα,το άλλο για παιδιά.

Καλημερα !Διαβασα κι εγω τη γαλατοσυζητηση ,και το μονο που εχω να προσθεσω,ειναι πως τα προιοντα advance,ειναι σαν να εχει βαλει καποιος 2 κουτ.ζαχαρη....το ιδιο ισχυει και για το γαλα αλλα και το γιαουρτι!επισης να μην αγοραζετε ποτε τα επιδορπια γιαουρτιου!!!!πολλα γιαουρτια ,ενω απο τη συσκευασια σε ξεγελα και φαινεται σαν απλο ,αγνο γιαουρτακι,στην πραγματικοτητα ειναι επιδορπιο!επιδορπιο σημαινει ,καμια σχεση με γιαουρτι,βαζουν 100 πηκτικες υλες για να μοιαζει γιαουρτι.....το καλυτερο ειναι το παραδοσιακο(οχι το προβειο)της μεβγαλ!αυτο που εχει και την πετσουλα επανω,την οποια αφαιρουμε για να μην τρωμε το βουτυρο!

παω για μαγειρικη!το μενου εχει μακαρονια φουρνου

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμμμ!!!! ουαου!!!

http://www.olympos.gr/products/epilegmeno_gala.php#a1

ΤΕΛΕΙΑ!! Ακυρο το εβαπορε αφου ειναι η μια η αλλη..θα της δωσω το Ολυμπος

φιλενάδα διατριβή έκανες. Υποκλείνομαι

Από πότε να της ξεκινήσω της κοράκλας μου Ολυμπος;

Καλημέρα και απο μένα τα καταφερα να μπω πρωι σημερα το ζουζουνακι μου κοιμάται.

Εγώ θήλασα μονο για 3,5 μήνες. Απο το νοσοκομειο μου ειχανε δωσει το almiron το οποίο του προκαλούσε πολους κολικους το σταματήσαμε και πηραμε το aptamil μετα επειδή εβγαζε γουλίτσες το αλλαξαμε στο aptamil για αναγωγές,επειτα πηραμε αλλα. Εχουμε αλλαξει πολλα γαλατα 4 για την ακριβεια μεχρι να ξαναγυρίσουμε στο almiron.Τώρα το πίνει εδώ και 7 μήνες και δεν εχουμε κανενα προβλημα.Πινουμε το almiron το δυο και τώρα θα του το αλλαξω στο 3. Και η δική μας η παιδιατρος λέει οτι το γάλα σε σκόνη είναι πιο θρεπτικό για τα παιδιά και οσο πιο πολυ το πιούν τοσο το καλύτερο. Βεβαια δεν ειναι αρνητική και στο φρεσκο γάλα. Απλα κοιταζει την καθε περιπτωση ξεχωριστά και το τι θελει το κάθε παιδί και γονιός. Η κουμπάρα μου που ήθελε να δώσει στην μικρή φρέσκο μετα τον 1.5 χρόνο δεν τις ειπε όχι αλλα τις ειπε να πάρει γάλα που είναι για παιδιά.Πχ το advance.

Καλημερα !Διαβασα κι εγω τη γαλατοσυζητηση ,και το μονο που εχω να προσθεσω,ειναι πως τα προιοντα advance,ειναι σαν να εχει βαλει καποιος 2 κουτ.ζαχαρη....το ιδιο ισχυει και για το γαλα αλλα και το γιαουρτι!επισης να μην αγοραζετε ποτε τα επιδορπια γιαουρτιου!!!!πολλα γιαουρτια ,ενω απο τη συσκευασια σε ξεγελα και φαινεται σαν απλο ,αγνο γιαουρτακι,στην πραγματικοτητα ειναι επιδορπιο!επιδορπιο σημαινει ,καμια σχεση με γιαουρτι,βαζουν 100 πηκτικες υλες για να μοιαζει γιαουρτι.....το καλυτερο ειναι το παραδοσιακο(οχι το προβειο)της μεβγαλ!αυτο που εχει και την πετσουλα επανω,την οποια αφαιρουμε για να μην τρωμε το βουτυρο!

παω για μαγειρικη!το μενου εχει μακαρονια φουρνου

συμφωνω και εχω να δηλωσω κατι πολυ σημαντικο..

μιαμ μιαμ..μακαρονια φουρνου!!

Διαφημίσεις

prosp να προσεχεις καθε φορά την συσκευασια ολυμπος γιατι το πινει ο αντρας μου και εχει βρει δυο φορες μεσα στο γάλα κομματακια πλαστικο κοκκινο.

prosp να προσεχεις καθε φορά την συσκευασια ολυμπος γιατι το πινει ο αντρας μου και εχει βρει δυο φορες μεσα στο γάλα κομματακια πλαστικο κοκκινο.

:eek::eek::eek::eek: γεια σου κορίτσι!!

jessica ολα ετοιμα για τη βαπτιση? Εχει προετοιμάσει την κουκλά σου για το μπλουμ, αν οχι να αρχισεις να τις το λες μη νομιζεις οτι δεν καταλαβαίνουν.

Παντως θα το ξαναπω η προσκληση είναι τελεια μου θυμίζει παλιές προσκλήσεις παλιά εποχή ειναι πολυ καλή.

Διαφημίσεις

jessica ολα ετοιμα για τη βαπτιση? Εχει προετοιμάσει την κουκλά σου για το μπλουμ, αν οχι να αρχισεις να τις το λες μη νομιζεις οτι δεν καταλαβαίνουν.

Παντως θα το ξαναπω η προσκληση είναι τελεια μου θυμίζει παλιές προσκλήσεις παλιά εποχή ειναι πολυ καλή.

Βλέπω να μας ακούτε μέχρι τον Κορυδαλλό ...μην σου πω μέχρι την Κέρκυρα κ την Κρήτη θα την ακούσουν τα κορίτσια

Ειχα αγχος για την πρόσκληση κορίτσι, χαίρομαι που τελικά φαινεται να αρέσει

μμμμμμμ!!!! ουαου!!!

Μπραβο miamama για την παρατηρηση!!!

το Ολυμπος ειναι χαμηλο ΚΑΙ σε λιπος ΚΑΙ σε ασβεστιο απο τα φρεσκα της Δελτα και Φαγε.. σχεδον ιδια με τα κανονικα εβαπορε σε ασβεστιο (οχι δηλαδη τα παιδικα που χουν 50mg ασβεστιο και ολα τα υπολοιπα (γλυκαντικες ουσιες και φαρμακευτικα)

http://www.olympos.gr/products/epilegmeno_gala.php#a1

ΤΕΛΕΙΑ!! Ακυρο το εβαπορε αφου ειναι η μια η αλλη..θα της δωσω το Ολυμπος

εμ πως!!!

θεωρείται καλό γαλά!!

μέχρι πρόσφατα δεν το είχαμε κέρκυρα,αλλά τώρα ήρθε κι εδώ!!

καλώς τα κορίτσια!!

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

εγω μπηκα να πω ενα γεια κι ενα χρονια πολλα στον νικολα της οτις!

η οποια μπορει να εχει εξαφανιστει,αλλα δεν εχει σημασια!ειναι παιδι ιανουαριου κι αυτο και το αγαπαμε και το σκεφτομαστε!

χρονια πολλα λοιπον,Νικολακι!να το χαιρεσαι οτις μου,και να το δεις οπως ποθεις!!!

συνεχιστε εσεις την κουβεντα με τα γαλατα,να δω κι εγω τι θα πινουν τα παιδακια μας επιτελους!εμεις φαγαμε κροκο αυγου σημερα και της αρεσε κι αυτο πολυ!τελικα ποικιλια θελουν τα παιδακια μας γτ κι αυτα βαριουνται τα ιδια και τα ιδια!

φιλιααααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

εγω μπηκα να πω ενα γεια κι ενα χρονια πολλα στον νικολα της οτις!

η οποια μπορει να εχει εξαφανιστει,αλλα δεν εχει σημασια!ειναι παιδι ιανουαριου κι αυτο και το αγαπαμε και το σκεφτομαστε!

χρονια πολλα λοιπον,Νικολακι!να το χαιρεσαι οτις μου,και να το δεις οπως ποθεις!!!

Να τον χαίρεται το γιόκα της. Δεν ήταν στη λίστα το όνομα του κοπέλα;;;Στενοχωρήθηκα τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...