Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα τα καταφέρει να έρθει απο εκεί? Για κέντρο ε? Στο εμπορικό οντεόν όπως είχαμε πεί?

Ε για εκεί λέω!

Λες να πάμε κάπου ανατολικά, να τη διευκολύνουμε; Αλλά ΔΕΝ ξέρω παιδότοπους ρε συ! Ξέρω μόνο την πλαζ που 'χαμε πάει μαζί, αλλά θα κάνει κρυο για εκεί. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello..

ετσι ειναι δυστυχως οταν φευγεις απο την βολη σου και δεν εχεις βοηθεια.. δυσκολη η προσαρμογη αλλα ειναι τα παντα θεμα συνηθειας..

(αναφερομαι στην Δεσποινα)

εμεις καλα, εγω δουλεια, εγω βαριεμαι τη ζωη μου γενικα σημερα, γλυκαθηκα δυο μερες με το κοριτσακι μου μονες, περασαμε σουπερ..ηδη μου λειπει και θελω να φυγω νωριτερα να παω να κατεβασω το δενδρο αλλα καθε που λεω να φυγω νωρις παντα κατι γινεται και φευγω και πιο αργα..

jesgk..υπαρχει περιπτωση αν πας προς την φιλη σου την Αννα να ρθεις να μου φερεις καταλογο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin? Δεν εχω χρονο για διαδικτυακες αναζητησεις και βαριεμαι επισης..

αν σε βγαζει ο δρομος η αν ειναι να ρθω μεχρι μετρο Αιγαλεω θα με εξυπηρετουσε.. θελώ να παρω κανα δυο δωρακια.

Ε για εκεί λέω!

Λες να πάμε κάπου ανατολικά, να τη διευκολύνουμε; Αλλά ΔΕΝ ξέρω παιδότοπους ρε συ! Ξέρω μόνο την πλαζ που 'χαμε πάει μαζί, αλλά θα κάνει κρυο για εκεί. :rolleyes:

Ούτε και εγώ ξέρω παιδότοπους εκεί. Άσε που ίσως μπερδευτεί χειρότερα. Η πλατεία με το πλακόστρωτο είναι το πιο κεντρικό σημείο. Αποκλείεται να χαθεί!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ούτε και εγώ ξέρω παιδότοπους εκεί. Άσε που ίσως μπερδευτεί χειρότερα. Η πλατεία με το πλακόστρωτο είναι το πιο κεντρικό σημείο. Αποκλείεται να χαθεί!:rolleyes:

Nαι καλά λες. Είπε ότι ο θηλασμός είναι πρόβλημα, αλλά ίσως καταφέρει ν' αφήσει σε μπιμπερό γάλα της και ν' αφήσει τον μπέμπη με τον χάζμπαντ.

Ας έρθει στο "πλακόστρωτο" με τη μεγάλη και την παραλαμβάνουμε. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχω σκυλοπεινάσει και δεν εχω τπτ απολύτως στο σπίτι!!!

Καλέ, που είναι όλες σήμερα; Μόνο η Βόρεια Ελλάδα το κρατάει το τόπικ;;;

ελα ντε? Μάλλον το ρίξαν στη δουλειά ΄η βαριούνται την παρέα μας:mrgreen:

Έχω σκυλοπεινάσει και δεν εχω τπτ απολύτως στο σπίτι!!!

Καλέ, που είναι όλες σήμερα; Μόνο η Βόρεια Ελλάδα το κρατάει το τόπικ;;;

Εγω βαριεμαι γενικα και εχω και δουλεια..αλλα κυριως βαριεμαι γενικα..:roll:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...