Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρεσεις εμενα λυσαει να με βοηθαει να βαζουμε τα μαχαιροπηρουνα στο συρταρι,και να απλωνουμε τα ρουχα , μια φορα του ειπα να με βοηθησει για να του αποσπασω την προσοχη και απο τοτε αμα με δει να κανω δουλειεες τρεχει φορτσατος και η μανα μου με βριζει επειδη ειναι αγορι λεει!

Εμένα πάλι μην με δει με ξεσκονόπανο. Φωνάζει Γιώγη για να της δώσω κι εκείνης. Και το βουτάει και στον κουβά παρακαλώ, δεν το καταδέχεται στεγνό. Και μάλιστα όταν ξεσκονίζει σηκώνει και τα αντικείμενα και τα ξαναβάζει στη θέση τους.

Για το πάρτυ γενεθλίων έκλεισα miamama.Δεν ξανακάνω στο σπίτι. Βγαίνει τα ίδια λεφτά και απίστευτη η ταλαιπωρία. Άσε που θα το καταευχαριστηθεί στον παιδότοπο. Όποτε πάμε δεν θέλει να φύγει. Και αν πετύχουμε σε πάρτυ μέχρι να πάμε σπίτι φωνάζει τούτα τούτα!

Εμένα πάλι μην με δει με ξεσκονόπανο. Φωνάζει Γιώγη για να της δώσω κι εκείνης. Και το βουτάει και στον κουβά παρακαλώ, δεν το καταδέχεται στεγνό. Και μάλιστα όταν ξεσκονίζει σηκώνει και τα αντικείμενα και τα ξαναβάζει στη θέση τους.

Kι ο δικός μου ψύχωση! Το παίρνει και λέει "κονίσει" (ξεσκονίσει)! :mrgreen:

Για το πάρτυ γενεθλίων έκλεισα miamama.Δεν ξανακάνω στο σπίτι.

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!

Εγώ φέτος θέλω να του κάνω ΜΟΝΟ στον παιδικό κι ο χάζμπαντ έχει λυσσάξει "θα κάνει γενέθλια χωρίς εμάς;"! Λες και θα το θυμάται και θα το κρατήσει μανιάτικο! :evil:

Του λέω "αν θες να γίνει εδώ, να το ετοιμάσεις μόνος σου!". Εγώ μια τούρτα και δωράκια για παιδικό θα φτιάξω και τπτ άλλο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kι ο δικός μου ψύχωση! Το παίρνει και λέει "κονίσει" (ξεσκονίσει)! :mrgreen:

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!

Εγώ φέτος θέλω να του κάνω ΜΟΝΟ στον παιδικό κι ο χάζμπαντ έχει λυσσάξει "θα κάνει γενέθλια χωρίς εμάς;"! Λες και θα το θυμάται και θα το κρατήσει μανιάτικο! :evil:

Του λέω "αν θες να γίνει εδώ, να το ετοιμάσεις μόνος σου!". Εγώ μια τούρτα και δωράκια για παιδικό θα φτιάξω και τπτ άλλο!

Εκτός αν το κάνεις και εσύ σε κανέναν παιδότοπο, αλλά βέβαια κοστίζει. Όχι οτι εμένα πέρισυ που το έκενα στο σπίτι μου βγήκε τζάμπα. ένα σωρό μου φύγανε, συν την κούραση ......

Διαφημίσεις

Εκτός αν το κάνεις και εσύ σε κανέναν παιδότοπο, αλλά βέβαια κοστίζει. Όχι οτι εμένα πέρισυ που το έκενα στο σπίτι μου βγήκε τζάμπα. ένα σωρό μου φύγανε, συν την κούραση ......

Ξέρεις με τόση κούραση που τράβηξα και θα τραβήξω έως να παραδώσω και τις τελικές εργασίες για το σεμινάριό μου, με τα νεύρα που 'χω, με την μαυρίλα λόγω της κατάστασης στη δουλειά, προτιμώ να πάω απλώς μια τούρτα και τσιμπράγκαλα στον παιδικό!

Θα το φχαριστηθεί ο Γιάννος όπως και να 'χει, γιατί θα 'ναι με παιδάκια! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ξέρεις με τόση κούραση που τράβηξα και θα τραβήξω έως να παραδώσω και τις τελικές εργασίες για το σεμινάριό μου, με τα νεύρα που 'χω, με την μαυρίλα λόγω της κατάστασης στη δουλειά, προτιμώ να πάω απλώς μια τούρτα και τσιμπράγκαλα στον παιδικό!

Θα το φχαριστηθεί ο Γιάννος όπως και να 'χει, γιατί θα 'ναι με παιδάκια! :D

Σίγουρα. Εφ'όσον το επιτρέπουν στον παιδικό, γιατί έχω διαβάσει στο parents οτι μερικές δασκάλες δεν επιτρέπουν, είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση.

Σίγουρα. Εφ'όσον το επιτρέπουν στον παιδικό, γιατί έχω διαβάσει στο parents οτι μερικές δασκάλες δεν επιτρέπουν, είναι μια πολύ καλή και οικονομική λύση.

To επιτρέπουν, γιατί τη 2η, μόλις, εβδομάδα που πήγαινε είχανε κάνει ένα πάρτυ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο Μπάιος απο την περασμένη δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή ήταν με δοιάρια και εμέτο. η δικιά μου ακόμα τίποτα. Λέτε να κάναν δουλειά τελικά τα φρούτα που τρώει. χθές μόνο ήπιε 10 πορτοκάλια. Και πίνει καθημερινά τουλάχιστον 5. Πέρισυ όποτε αρρώσταινε ο Μάριος μετά απο 2 μέρες και εμείς....

ο Μπάιος απο την περασμένη δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή ήταν με δοιάρια και εμέτο. η δικιά μου ακόμα τίποτα. Λέτε να κάναν δουλειά τελικά τα φρούτα που τρώει. χθές μόνο ήπιε 10 πορτοκάλια. Και πίνει καθημερινά τουλάχιστον 5. Πέρισυ όποτε αρρώσταινε ο Μάριος μετά απο 2 μέρες και εμείς....

Ε, όσο να 'ναι βοηθάνε βρε κορίτσι! Μπορεί να τα περνάει πιο λάιτ. Μπορεί και να 'χει αντισώματα - όπως σου 'χω ξαναπεί - επειδή αρρώστησε και πέρσι λίγο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ε, όσο να 'ναι βοηθάνε βρε κορίτσι! Μπορεί να τα περνάει πιο λάιτ. Μπορεί και να 'χει αντισώματα - όπως σου 'χω ξαναπεί - επειδή αρρώστησε και πέρσι λίγο.

Λίγο? Καλέ ολόκληρη συλλογή κάναμε. Ότι κυκλοφορούσε στην αγορά:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με πήρα πάλι η Δέσποινα τηλέφωνο! Έπηξε η καημένη ολομοναχη με 2 μωρά. Μου λέει "Αθήνα και πάλι Αθήνα", αλλά είναι που δεν έχει και παρέα γμτ!

Το άλλο Σάββατο (έλεος, σχεδόν Χριστούγεννα θα φτάσουμε) κανόνισε ΒΙΚΙ, άφησε ελεύθερο το πρόγραμμά σου, θα πάμε για καφέ :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Με πήρα πάλι η Δέσποινα τηλέφωνο! Έπηξε η καημένη ολομοναχη με 2 μωρά. Μου λέει "Αθήνα και πάλι Αθήνα", αλλά είναι που δεν έχει και παρέα γμτ!

Το άλλο Σάββατο (έλεος, σχεδόν Χριστούγεννα θα φτάσουμε) κανόνισε ΒΙΚΙ, άφησε ελεύθερο το πρόγραμμά σου, θα πάμε για καφέ :D.

ok! Πού μένει η Δέσποινα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...