Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα ντε! ασε ο μικρος ολο αντε λεει και εχω τσαντιστει γιατι το εμαθε απο μενα...

ΧαΧα!

Ο δικός μου τώρα έμαθε - μάλλον στο σχολείο - όταν του λες κάτι και δε θέλει να το κάνει λέει "όσι τώλα, αύβιο"! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όσι, κι όταν το λέει συνέχεια, αρχίζω κι εγώ το τραγούδι για να τον πειράξω!

σι, όοοοοοοοοοοοσι, μη με παρατάαααααας! Όσι, όοοοοοοοοοοσι, κι ας μη μ' αγαπάαααααας!" :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α κιεγω συνεχεια τον δουλευω οταν ειναι ολο οκι και οκι, του κανω απανωτα ερωτησεις και απανταω μονη μου οοοκιιιιιιιιιιιιιι οοοοοοοκιιιιιιιι και γελαει ο μουργος!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εμένα κόλλησε και το τίνω (κλείνω) και ότι βρει ανοιχτό πάει και το κλείνει και λέει τίνω. έρχεται και μου κλείνει το λάπτοπ, την ντουλάπα την ώρα που τακτοποιώ ρούχα, πόρτες...

Διαφημίσεις

καλα ΟΛΑ τα κλεινουμε αφου στο εμπορικο κεντρο οι πωλητριες σιχτιριζουν κλεινει ολες τις πορτες

καλέ δεν με αφήνει να κάνω δουλειά. Ανοίγω ντουλάπι έρχεται φορτσάτη τίνω λέει. Μπάμ το ντουλάπι. Ανοίγω συρτάρι έρχεται τίνω πάλι:rolleyes::mrgreen:

καλημέρα κοριτσάκια!!

πτώματα όλες...κι εγώ μαζί,την παρασκευή είμασταν σε γιορτή,το σάββατο στο μάθημα μας περάσαμε μια χαρά,η έλλη συμμετέχει πολύ,ίσως μετά τις γιορτές στο επόμενο τμήμα, και χθες...

πήγαμε στην αδερφή μου να μαζέψουμε ελιές,που έχει στον κήπο της...

με 3 παιδιά στα πόδια μας,αλλά καθήσαν πολύ καλά,έβαλα της έλλης γαλότσες και κυκλοφορούσε στις λάσπες,μαύρη έγινε!!!χαχα

βρε θα τα σκαθάρια σας τι λένε!!

η δική μου δεν λέει όχι,ούτε δεν θέλω...

έχουμε ακόμα δρόμο!!

η έλλη όταν μετράμε δείχνει τα δάχτυλα της...

για το πάρτυ γενεθλίων βίκυ έκλεισες?

ρεσεις εμενα λυσαει να με βοηθαει να βαζουμε τα μαχαιροπηρουνα στο συρταρι,και να απλωνουμε τα ρουχα , μια φορα του ειπα να με βοηθησει για να του αποσπασω την προσοχη και απο τοτε αμα με δει να κανω δουλειεες τρεχει φορτσατος και η μανα μου με βριζει επειδη ειναι αγορι λεει!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...