Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι δεν μιλάνε!!μπράβο πρινσέσα!!καλά τα λες!!:tongue:

πως τα κατάφερες βρε θηρίο με τα κιλά!!

θα φαίνεται πολύ,κόκκαλο έγινες!!

μήπως φταίνε τα ρούχα,να αλλάξεις γκαρνταρόμπα!!

εγώ χθες έβαλα μια τζήν φούστα που πήρα,με μποτούλες ίσιες κι ένιωσα πολύ καλύτερα!!

Ευχαριστω κοριτσι.. Οχι τα ρουχα ειναι μια χαρα πηρα καινουργια, τα παλια πεφτουν πλεον..Ειναι στο κεφαλι μου..Θα το ξεπερασω..

ερώτηση...

στα αγοράκια σας θα παίρνατε όπλα να παίζουν?

μεταμεσονύχτια απορία!!

Οχι και παλι οχι..Τοσα εχει να παρεις σε παιδακια..Τα σιχαινομαι τα οπλα και οσα παιδακια εχω δει ειναι πολυ επιθετικα..

Εμεις σημερα τιποτα το ιδιαιτερο, σουπερ μαρκετ κ σπιτι..το οποιο ειναι βομβαρδισμενο ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ αλλα βαριεμαι τοσο να συμμαζεψωωωωωωωωωωωω..ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!! Φιλακια κι ελπιζω να περνατε καλα:-P

yRf6p1.png

Ποσες φορες θα πουμε οτι οσες εχουν το 5 μπροστα στα κιλα τους δεν μιλανε;;;;;;;

Έτσι, έτσι ακριβώς. :)

ερώτηση...

στα αγοράκια σας θα παίρνατε όπλα να παίζουν?

μεταμεσονύχτια απορία!!

ΟΧΙ!!!!!

Κοριτσάρες κάτι το σεμινάριο, κάτι η ηλίθια σύνδεση (τα ρούτερ που δίνουν "δωρεάν" είναι της πλάκας) χάθηκαααααααααα.

Το σεμινάριο πάει πολύ καλά, οι δραστηριότητες που σχεδίασαν χάλασαν κόσμο (πως τα λέω), αλλά τρελή πίεση, γιατί είναι εντατικό και ενώ αύριο τελειώνουν τα μαθήματα, έχω μια συνάντηση για πρακτική μαθήματος (το οποίο πρέπει να προετοιμάσω), ένα μάθημα (δοκιμαστικό) σε αίθουσα του Ανατόλια, σε κανονική τάξη ΚΑΙ μετά θα μας δώσουν 2 εβδομάδες να ετοιμάσουμε 4,5 εργασίες, το Final Portofolio, όπως το λένε.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Βίκη για τον καφέ τελικά ΟΥΤΕ το άλλο σαβ/ριακο μπορώ, γιατί έχω συνάντηση για το σεμινάριο ΚΑΙ καθαρίστρια την Κυριακή, οπότε και σκοπεύω να στολίσω!

Ίσως το επόμενο, μέσα Δεκεμβρίου δηλαδή πια. Θα με βρίζει και η Δέσποινα! :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!που ειστε?

στολισαμε κι εμεις το δεντρο μας!

ολο το απογευμα στολιζω με την βοηθεια της πεθερας και της μικρης,κι ακομα δεν τελειωσα.μαλλον θα συνεχισω το υπολοιπο σπιτι μολις κοιμηθει.

γενικη πριν το δεντρο,και γενικη μετα χρειαζεται το σπιτι,με τις πουλιες,τις χρυσοσκονες,κτλ.

αντε και του χρονου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

οπα.. μαζοξη εχετε??

τυχαια μπηκα.. μολις γυρισα απο εξοχικο και μαζευω δυναμεις για να κανω μπανιο τη μικρη και να την κοιμησω.. καλες 11 δηλαδη αφου κοιμηθηκε 5 παρα και ξυπνησε 6.30..

καλα ητανσ το εξοχικο μελαγχολικα γλυκος καιρος..και Σαββατοβραδο επιτελους σε φιλικο σπιτι με τα μικρα μας να παιζουν μεχρι τις 23.00 το βραδυ μονα τους στο διπλανο δωματιο (εννοειται οτι πηγαιναμε και τα βλεπαμε καθε 10 λεπτα τουλαχιστον εγω) αλλα ηταν σουπερ.. τα κανανε ΟΛΑ! παιξανε. χορεψανε, τραγουδησαν, ειδαν παραμυθι..

και εμεις βεβαια φαγαμε και ηπιαμε και τα ηπαμε σαν ανθρωποι..σαν δηλαδη κανονικη εξοδο..

κατα τ'αλλα ηρεμα περιμενω την νεα εβδομαδα και την εισοδο του νεου μηνα με τα παρελκομενα..

Εγώ το άλλο σαβ/ριακο!

Ψάχνω κουράγιο να σιδερώσω 1, 2 ρούχα γι' αύριο και να κάνω μπάνιο!!!

Πήγαμε - μετά το μάθημα, δεν κάθομαι κι εγώ στον πωπώ μου - στον κουμπάρο μου, ήταν παρέα εκεί, είδαμε το σκυλάκι του μαζί με του κολλητού του, δύο νεογέννητα Jack Russel, ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ!!!

Κουκλιά ήταν! Ο μικρός στην αρχή φοβότανε, αλλά μετά ξεθάρεψε και τα έπιανε κιόλας τα μικρά, δεν τ' άφηνε να κοιμηθούν σε κάποια φάση που 'χανε κουραστεί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα. Εγώ δέντρο στολίζω το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου. Γενική με το ξεστόλισμα γιατί γίνεται χάλια το σπίτι απο το μάζεμα των Χριστουγεννιάτικων και επιπλέον συνήθως έχω άδεια εκείνες τις μέρες άρα βολεύει.

Έκλεισα και παιδότοπο για το πάρτυ της Γεωργίτσας:tongue:

Εχθές έπεσε ένα πιάτο πάνω στο πόδι μου και έχει μαυρίσει όλο το νύχι απο το μεγάλο δάχτυλο. Μιλάμε έκλαιγα απο τον πόνο ο οποίος δεν υποχωρούσε με τίποτα. Πήρα ένα ντεπόν, τίποτα. Μετά πήρα βολταρέν, πάλι τίποτα. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αυτή την ώρα απορώ πώς φοράω παπούτσι. Αυτά.......

Διαφημίσεις

Εχθές έπεσε ένα πιάτο πάνω στο πόδι μου και έχει μαυρίσει όλο το νύχι απο το μεγάλο δάχτυλο. Μιλάμε έκλαιγα απο τον πόνο ο οποίος δεν υποχωρούσε με τίποτα. Πήρα ένα ντεπόν, τίποτα. Μετά πήρα βολταρέν, πάλι τίποτα. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αυτή την ώρα απορώ πώς φοράω παπούτσι. Αυτά.......

Πω πω βρε κορίτσι, σε χτύπησε άσχημα ε;; Σταδιάλα, στα καλά του καθουμένου!!!

Εγώ τελικά χθες ούτε σιδέρωσα (μου σιδέρωσε ο χάζμπαντ ρούχα να βάλω σήμερα, μην ερχόμουν με το βρακί!), ούτε μπάνιο έκανα, η βρωμιάρα. :tongue:

Είμαι πιασμένη παντούυυυυυ, μάνα μου θέλω ΕΝΑ σαβ/ριακο να ηρεμήσω, αλλά δεν προβλέπεται!

Βικάκι, μήπως να πας να βγάλεις ακτινογραφία; Μπορεί να 'χεις κάνα κάταγμα και να θέλει δέσιμο κορίτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πω πω βρε κορίτσι, σε χτύπησε άσχημα ε;; Σταδιάλα, στα καλά του καθουμένου!!!

Εγώ τελικά χθες ούτε σιδέρωσα (μου σιδέρωσε ο χάζμπαντ ρούχα να βάλω σήμερα, μην ερχόμουν με το βρακί!), ούτε μπάνιο έκανα, η βρωμιάρα. :tongue:

Είμαι πιασμένη παντούυυυυυ, μάνα μου θέλω ΕΝΑ σαβ/ριακο να ηρεμήσω, αλλά δεν προβλέπεται!

Βικάκι, μήπως να πας να βγάλεις ακτινογραφία; Μπορεί να 'χεις κάνα κάταγμα και να θέλει δέσιμο κορίτσι.

το σκέφτηκα αλλά δεν έχει μελανιάσει το δάχτυλο. Μόνο το νύχι. Χθες ήρθε και ένας φίλος του Πάνου για καφε στο σπίτι του οποίου η μαμά είναι νοσηλεύτρια και την πήρε τηλ. Είπε πώς αν δεν υποχωρήσει ο πόνος σήμερα και μελανιάσει και το δάχτυλο να πάω για ακτινογραφία. Αλλά ευτυχώς ο πόνος έχει υποχωρήσει κάπως. Όχι εντελώς αλλά καμία σχέση με χθες. Χθες το βράδυ είχε μελανιάσει το 1/3 του νυχιού. Σήμερα είναι όλο μελανό. Επομένως πονούσε γιατί ''δούλευε'' ακόμα . Μωρέ αφού έβαλα παπούτσι και οδήγησα κι όλας καλά είναι.

το σκέφτηκα αλλά δεν έχει μελανιάσει το δάχτυλο. Μόνο το νύχι. Χθες ήρθε και ένας φίλος του Πάνου για καφε στο σπίτι του οποίου η μαμά είναι νοσηλεύτρια και την πήρε τηλ. Είπε πώς αν δεν υποχωρήσει ο πόνος σήμερα και μελανιάσει και το δάχτυλο να πάω για ακτινογραφία. Αλλά ευτυχώς ο πόνος έχει υποχωρήσει κάπως. Όχι εντελώς αλλά καμία σχέση με χθες. Χθες το βράδυ είχε μελανιάσει το 1/3 του νυχιού. Σήμερα είναι όλο μελανό. Επομένως πονούσε γιατί ''δούλευε'' ακόμα . Μωρέ αφού έβαλα παπούτσι και οδήγησα κι όλας καλά είναι.

Μάλλον θα "βγει" το νύχι! Μπλιααααααααααχ! :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...