Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχασα επιτελους την κοιλιτσα μου.. αλλα απο κυτταριτιδα πασχουμε μια χαρα.. αφου τρωω τα γλυκα και τις σαβουρες!!

Κιλα 57-58..στα κανονικα μου δηλαδη αν και δεν με πειραζει και κανα δυο πιο κατω αλλα δυσκολα ζηταω..

εμενα ο γαλλικος στη δουλεια παντα χαλια βγαινει..μονο στο σπιτι ειναι οπως το θελω..

εκανα ενα πλυσιμο πιατων σημερα το πρωι ΑΛΛΟ πραγμα!! :mad::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα τωρα κατι μας ειπες..Δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα, αλλα βλεπουμε..Νομιζω και η εγκυμοσυνη παιζει ρολο..Εγω γεμισα.. Ποσες φορες θα πουμε οτι οσες εχουν το 5 μπροστα στα κιλα τους δεν μιλανε;;;;;;;

yRf6p1.png

Ζυγιστηκα το πρωι και η ζυγαρια εδειξε μειον 13 κιλα αισιως!! Απο τα αρχικα..Αλλα εγω ακομα χοντρη νιωθω!!!! Μου εμεινε ψυχολογικο
Μπράβο!
Καλα τωρα κατι μας ειπες..Δεν ξερω τι θα γινει με αυτο το θεμα, αλλα βλεπουμε..Νομιζω και η εγκυμοσυνη παιζει ρολο..Εγω γεμισα.. Ποσες φορες θα πουμε οτι οσες εχουν το 5 μπροστα στα κιλα τους δεν μιλανε;;;;;;;
Η κυτταρίτιδα υπάρχει παντού, ακόμα και στα δέντρα.. έχω κι εγώ :(αλλά τρώω σαβουράκια

Γιατί δεν μιλάνε αυτές με το 5 μπροστά;;; Προσπ.... δεν μ'αφήνουν να μιλήσω

http://entertainment.in.gr/html/ent/835/ent.95835.asp

για τις εν Αθηναις.. ειδικα αν εχουν δουλειες στο κεντρο..

θα παω επι τοπου να δω ενα απο τα μεσημερια της επομενης εβδομαδας και αν ειναι καλο θα σας ενημερωσω.. το κακο για μενα ειναι οτι δεν χρειαζεται ο γονιος να ειναι παρον εκτος απο τις πρωτες φορες αν το παιδι δεν παει σχολειο αλλα ειναι καλο αν υπαρχει κατι αλλο να κανεις..(δεν αναφερομαι ΣΑΦΩΣ σε εμενα...για την ωρα!)

Μπράβο!

Η κυτταρίτιδα υπάρχει παντού, ακόμα και στα δέντρα.. έχω κι εγώ :(αλλά τρώω σαβουράκια

Γιατί δεν μιλάνε αυτές με το 5 μπροστά;;; Προσπ.... δεν μ'αφήνουν να μιλήσω

μιλα μιλα! εισαι μακρυα δεν σε φθανει το χερι της:tongue: :tongue:!!

myprincess!! ολα ειναι δανεικα!!! ειτε θα ξαναχονδρινω απο εγκυμοσυνη η απο ορμονικα!! εκτος αν προσεξω..

παντως στο θεμα της στειρωσης του σκυλου μου (ειμαι μαλλον σε αυτη τη κατευθυνση αν και συναισθηματικα δεν συμφωνω) μου παν οτι λογω της αλλαγης των ορμονων εχουν ταση να παχαινουν..

μεταξυ μας παντως ειναι η καλυτερη μου τωρα με το σκυλι διοτι για κανα μισαωρο τα απογευματα τρεχουμε, χοροπηδαμε και παιζουμε στην αυλη ΑΡΑ και γυμναζομαστε.. πλακα εχει γιατι ακολουθει και η μικρη συνεπως ξεπατωνεται και εκεινη..

Διαφημίσεις

τι κάνετε κοριτσάκια?εγώ σήμερα χαλαρώνω,αργότερα θα μαγειρέψω...

βαριέμαι για οτιδήποτε άλλο,μου βγήκε ο πάτος τις τελευταίες μέρες!!

χθες τελικά μαζευτήκαμε,ήρθαν η αδερφή μου με τα μικρά,η μαμά μου,η κουνιάδα με τον γιο, οι κουμπάροι μας,η ξαδέρφη μου με τον συνέταιρο...με δόσεις ερχόντουσαν από το απόγευμα,οι κουμπάροι δε 9 και ήρθαν,είχαν πάει σε άλλη γιορτή,(αυτοί που δεν έρχονται ποτέ στις δικές τους,πέρσυ είχαν έρθει 10 και)

απόψε γιορτάζει ο κουμπάρος,κανονικά πρέπει κι εμείς να πάμε για μισή ώρα,όπως κάνουν αυτοί κάθε χρόνο...αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος!!

πάντως καλά ήταν...τα μικρά έπαιξαν...

ξέχασα να βγάλω φώτο...φτου!!

μετά έβαλα και σκούπα,τακτοποίησα.

Ηρθα κι εγώ

Βίκυ επειδή τα παιδιά μου έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, ο Θοδωρής ειναι υπερυποχωρητικος και η κόρη διεκδικιτική προτιμώ το χαρακτήρα της κόρης μου, μπορεί σε αυτές τις ηλικίες να δείχνει λίγο έντονο και "'ασχημο" αλλά ειναι στο χέρι μας και με τις υποδείξεις μας μπορουμε να περιορίσουμε τέτοια "ξεσπάσματα" αλλά στη μετέπειτα ζωή της θα της φανεί χρήσιμο για μπορεί να διεκδικεί όσα θέλει

συμφωνώ,αρκεί να μην πλακώνει τα μικρά αργότερα,και η δική μου έτσι είναι, διεκδικεί,αλλά αν κλάψει η ανηψιά η μικρή τρέχει και της δίνει το αγαπημένο της κουκλί,το κουβαλάει παντού η ανηψιά...

συμφωνώ,αρκεί να μην πλακώνει τα μικρά αργότερα,και η δική μου έτσι είναι, διεκδικεί,αλλά αν κλάψει η ανηψιά η μικρή τρέχει και της δίνει το αγαπημένο της κουκλί,το κουβαλάει παντού η ανηψιά...

ποσο αργότερα αν ήταν θα το ειχα ήδη κάνει ,μέχρι τα 3 το πολύ

Διαφημίσεις

όχι δεν μιλάνε!!μπράβο πρινσέσα!!καλά τα λες!!:tongue:

πως τα κατάφερες βρε θηρίο με τα κιλά!!

θα φαίνεται πολύ,κόκκαλο έγινες!!

μήπως φταίνε τα ρούχα,να αλλάξεις γκαρνταρόμπα!!

εγώ χθες έβαλα μια τζήν φούστα που πήρα,με μποτούλες ίσιες κι ένιωσα πολύ καλύτερα!!

http://entertainment.in.gr/html/ent/835/ent.95835.asp

για τις εν Αθηναις.. ειδικα αν εχουν δουλειες στο κεντρο..

θα παω επι τοπου να δω ενα απο τα μεσημερια της επομενης εβδομαδας και αν ειναι καλο θα σας ενημερωσω.. το κακο για μενα ειναι οτι δεν χρειαζεται ο γονιος να ειναι παρον εκτος απο τις πρωτες φορες αν το παιδι δεν παει σχολειο αλλα ειναι καλο αν υπαρχει κατι αλλο να κανεις..(δεν αναφερομαι ΣΑΦΩΣ σε εμενα...για την ωρα!)

είναι δωρεάν?καλή φάση...να πάτε αν μπορέσετε!!

που ειστε καλε?

ποτε λετε να στολισετε?εγω μαλλον το σ/κο.

ερχονται τα χριστουγενναααα!ανυπομονω!

Μόλις τελείωσα με το πρόγραμμα των οδηγών αλλά έχω άπειρα ζυγολόγια να καταχωρήσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...