Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα..

εγω ειμαι γεννημενη, μεγαλωμενη στον Πειραια (βασικα μεγαλωσα στο Νεο Φαληρο οπου συγκριτικα με τον Πειραια ειμασταν στην αφροκρεμα με μεγαλη τυχη να ζησω σε τεραστια νεοκλασικα κτιρια χωρις να ειμαστε ευκατασταση οικογενεια) αλλα πηγαινα σε σχολεια του Πειραια, περασα την εφηβεια μου στον Πειραια, εκανα φιλους, εκανα πρωινες βολτες απο το Μικρολιμανο εως την Πειραικη με τα ποδια απολαμβανοντας μοναδικα την πρωινη ηρεμια και την ανατολη του ηλιου και εχω περασει βραδυα και μεσημερια μεσα στο λιμανι βλεποντας πλοια να ερχονται και να φευγουν καθως εχω μερος της οικογενειας αλλα και φιλους που ασχολουνται με τη ναυτιλια..

εχθες λοιπον ηταν μια πολυ συγκινητικη βραδυα καθως η παρουσιαση ενος λευκωματος με θεμα την ιστορια του Πειραια, συνοδευομενη απο αποσπασματα ελληνων και ξενων συγγραφεων αλλα και με εκτελεση μουσικων και τραγουδιων με θεμα τον Πειραια και οτι τον συνθετει ηταν ερεθιστικη για το μυαλο και την καρδια οσων αγαπησαν την πολη αυτη αλλα και την εγκατελειψαν επισης.

Επισης να αναφερω οτι εχω κανει ομαδικη ερευνα για το ιστορικο αρχειο του Πειραια στο Γυμνασιο με ενα πολυ καλο αποτελεσμα το οποιο ειχε εκτεθει και ειδικοτερα για την ιστορια του Ν. Φαληρου καθοτι υπηρξε ενας απο τους πλεον δημοφιλης και σημαντικους τοπους οπου αδικα ενταχθηκε στον Δημο Πειραια πριν 30 χρονια περιπου και εχασε την ταυτοτητα του.

Ειχα και την ευκαιρια να γνωρισω απο κοντα και να συνομιλησω και με εξεχοντα κοινωνικο/πολιτικα προσωπα (συμπεριλαμβανομενου και του νεου δημαρχου) και κλεινω λεγοντας οτι ειναι καλο να γινονται τετοιες κινησεις οχι για να ενθαρρυνεται το τοπικιστικο πνευμα (δεν το υποστηριζω γιατι μονο φανατισμο φερνει) αλλα για να καλλιεργειται το αισθημα ευθυνης που πρεπει να εχουμε ολοι για μια καλυτερη πολη.

Εγώ καλέ. Θα λείψω. Λες και αυτοί δεν έχουν παιδιά και δεν ξέρουν...Αλλά οι γυναίκες τους δημόσιοι υπάλληλοι είναι....

καλα εεε?? λες και μιλας για μενα τωρα!!!!!

και οι δικοι μου οταν θελουν κατι κανουν οτι πνιγονται και οταν εγω σκοτωθω να το κανω αρχιζουν να λειπουν, να κωλοβαρανε κλπ και οταν παρελεθι ο χρονος αρχιζει η γκρινια! Βεβαια παντα φταινε εκεινοι και εγω φροντιζω να ειμαι συνεπης..

απο την αλλη στο θεμα με τις οικογενειες ομοια ο ενας εχει 3 παιδια, ο αλλος 2 και θελει και 3ο και οι γυναικες τους και οι δυο στο δημοσιο.. οπου και για αυτο πλεον με εχουν λασκα και εχω ελευθερο ωραριο.

Βεβαια λογω παλαιοτητος ξερω και ποτε ειναι κατι επειγον να γινει και ποτε δεν ειναι..

αυτιααα..

περαστικα μας!!

για που εκδρομουλα η πεθερουλα??

ΜΙΑΜΑΜΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!!

Και εμεις εχουμε την κυρα κουνιαδα.. ουτε χρονια πολλα δεν της ειπα το ζωον γιατι ειχα τις στραβες μου.. το απογευμα!!

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΑΣ!! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!

Χρονια πολλα και σε οσους δικους σας γιορταζουν!!

Εγω σημερα δεν ειχα σχολειο και πηγα για καφε με τη μικρη..Ωραια ηταν..Αχ μου εχει λειψει το παιδακι μου!!

yRf6p1.png

Τί ερημιά είναι αυτή καλέ σήμερα?

Προσπ να χαίρεσαι και εσύ την κυρά κουνιάδα.

Η πεθερά πήγε ημερήσια στο Βόλο μαζί με τον πεθερό.

Εγώ με την Γεωργίτσα απο τις 10 στους δρόμους . Καλοκαίρι έκανε σήμερα. Πήγαμε παιδότοπο, lidl και Βερόπουλο και επιστρέψαμε στις δύο. Βάλαμε μπριζόλες και πατάτες στο φούρνο και σε λίγο θα φάμε.

Σήμερα διαπίστωσα οτι η Γεωργίτσα αυτά που κάνει στον Μάριο τα κάνει και σε άλλα παιδάκια. Είχε άλλο ένα κοριτσάκι στον παιδότοπο κανενα χρόνο μεγαλύτερο. Ότι έπιανε στα χέρια του της τα έπαιρνε να πάιξει αυτή. Ανέβηκε σε ένα βατραχάκι με ρόδες και έτρεξε να την κατεβάσει να κάνει αυτή. Ανέβηκε το κοριτσάκι στο τραμπολίνο και η δικιά μου φώναζε στην κοπέλα που τα πρόσεχε οπέλα έσω ( να βγάλει το κοριτσάκι έξω να μπει αυτή). Ευτυχώς το κοριτσάκι ήταν ήσυχο και τα κατάπινε, αν έπεφτε σε καμιά τσαούσα θα είχαμε πρόβλημα:tongue: Ελπίζω να είναι ηλικιακή κρίση και όχι κομμάτι του χαρακτήρα της....

Ελπίζω να είναι ηλικιακή κρίση και όχι κομμάτι του χαρακτήρα της....

Ηρθα κι εγώ

Χριστινάκι Χρόνια Πολλά για το κορίτσι και από εδώ

Προσπ να χαίρεσαι την κουνιάδα

Βίκυ επειδή τα παιδιά μου έχουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, ο Θοδωρής ειναι υπερυποχωρητικος και η κόρη διεκδικιτική προτιμώ το χαρακτήρα της κόρης μου, μπορεί σε αυτές τις ηλικίες να δείχνει λίγο έντονο και "'ασχημο" αλλά ειναι στο χέρι μας και με τις υποδείξεις μας μπορουμε να περιορίσουμε τέτοια "ξεσπάσματα" αλλά στη μετέπειτα ζωή της θα της φανεί χρήσιμο για μπορεί να διεκδικεί όσα θέλει

Διαφημίσεις

Ελπίζω να είναι ηλικιακή κρίση και όχι κομμάτι του χαρακτήρα της....

βικη,απ'οτι εχω παρατηρησει κι απο αλλα δυο κοριτσακια στην ηλικια των παιδιων μας,ολα το κανουν αυτο.ειδικα αν παμε σπιτι τους,οτι και να παει να παιξει η αντζελινα της το παιρνουν.αλλα κι η δικια μου,οταν ερθουν σπιτι μας,τα ιδια κανει.ασε που οτι και να πιασει στα χερια της,ειναι δικο της.σ'αυτην την ηλικια ειναι πολυ εγωκεντρικα.

παντως στον παιδοτοπο η δικια μου,της αρεσει να παρατηρει αλλα παιδακια που παιζουν,παρα να παιζει.

καλα τα λεει η τζεσικα,καλυτερα να διεκδικει το παιδι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημερα σε ολες.. ειναι Παρασκευη (μαλλον το ξερετε χιχι!) και περιμενουμε να τελειωσει και αυτη η μερα στη δουλεια για να μεταβουμε στις σκ δραστηριοτητες μας.. εμεις μαλλον θα παμε στο εξοχικο μετα απο 1 1/2 μηνα σχεδον και ειλικρινα με περιμενουν αλλες δουλειες εκει με το τσουβαλι και χωρις κανεναν να μου κραταει τη μικρη θα κουραστουμε παραπανω..τελος παντων μαλλον θα επιστρεψω Κυριακη μπας και εκμεταλλευτουμε λιγο χρονο για να κανουμε βολτες στη θαλασσα, στη λεσχη και να δουμε κανεναν φιλο..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ..

Καλημερουδια..Αχ μολις εφτιαξα τον τελειο γαλλικουλι μου και καθομαι να σας διαβασω ..Λιγο μεχρι να ξυπνησει η μικρη..Εχω αργα μαθημα σημερα..

Ζυγιστηκα το πρωι και η ζυγαρια εδειξε μειον 13 κιλα αισιως!! Απο τα αρχικα..Αλλα εγω ακομα χοντρη νιωθω!!!! Μου εμεινε ψυχολογικο

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...