Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο άλλο θέμα κάνουμε - υποτίθεται - δίαιτα και δεν μ' αφήνουν να τα ποστάρω πλέον!

Αχ, να 'χα ένα κομμάτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Mousakas.jpg

Y.Γ. 99% τώρα θα εμφανιστεί η Βίκι!!! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι να κάνω,το καθαρίζω συχνά με τα πράγματα μέσα...αλλά τώρα λέω ας του κάνω μια πιο καλή...

σφυρίξτε!!!

το απόγευμα γαλακτομπούρεκο,κουζίνα καθάρισμα,σιδέρωμα και αύριο μόνο σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα!!1

και τέλος.

εμείς θα φάμε την πρασόπιτα μας,δεν είναι πολύ παχυντική...

λέω τώρα εγώ!!

Διαφημίσεις

εμείς θα φάμε την πρασόπιτα μας,δεν είναι πολύ παχυντική...λέω τώρα εγώ!!

Λες εσύ, πράγματι. :tongue:

βίκυ ουυυυ!!!

Ασε, απογοητεύτηκα!!! Περίμενα να μου την πει και πουθενά! Μάλλον έχει ΠΟΛΥ δουλειά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας γλυκες κ ομορφες μανουλες..

Ανα νεωθηκα δεν το συζητω, να δω για ποσο..

Μονο μου ελειψε πολυ η μικρη, την πρωτη μερα ολο εκλαιγα..

Προσπ θα ερθει συντομα κ το δευτερο νινι. Μην αγχωνεσαι..

Τζες ημουν σιγουρη οτι μονο αυτο μπορουσες να κανεις..Αλλα ειναι δυσκολα τα πραγματα..

Ξερετε ποσο εχουν τα μεγαλα παμπερς στη Γερμανια;;;;;;;; 8,60 ευρω..!!! Μπορειτε να πεσετε ελευθερα..Ελεος πια..Ολες οι τιμες ηταν απο διπλσιες και πανω!!

yRf6p1.png

καλά πέρασες δλδ ε?

την επόμενη φορά πάρε και την μικρή...

καλά θα πέρασε με τη γιαγιά,είμαι σίγουρη...

πως γίνεται να έχουν διπλάσιους μισθούς και να είναι όλα φθηνά εκεί...????

αχ μας κλέβουν!!

Διαφημίσεις

Να'μαι! Μαεστρία αν βρει τον δρόμο η Δέσποινα πάμε όλες μαζί για καφέ.

πνίγομαι με το ISO. Σήμερα τελείωσα και με την εσωτερική επιθεώηση. κάτι στατιστικά μου έμειναν μόνο. Η πεθερά μου ξεφούρνισε τελευταία στιγμή , σήμερα το πρωί δηλαδή, οτι αύριο πάει εκδρομή:rolleyes: Εν τω μεταξύ τόσες μέρες με φόρτωναν δουλειές στο γραφείο και τους εξηγούσα οτι με αφήνουν πίσω στο ISO και ηαπάντηση: έλα μωρέ, χέστο το ISO , τί θα μας κάνουν αν δεν είναι στην εντέλεια? Και όποτε έλεγα στο αφεντικό να έρθει στο γραφείο μου να δούμε κάτι ποσοστά για να τα αναφέρω στην εσωτερική επιθεώρηση μου έλεγε άστα για σήμερα, έλα να πιούμε καφέ, και σήμερα μόλις είπα πως θα λείψω αύριο αλλάζει ύφος και ρωτάει με το ISO τί κάνουμε? Κάναμε τίποτα? Πώς μου την έδωσε.....και εν τω μεταξύ την παραμικρή βοήθεια ρε γμτ. Ήρθε ένας πελάτης και αντί να τον αναλάβει κάποιος να κόψει τιμολόγιο και εξοφλητική απόδειξη σε μένα τον στείλανε. Και πόσες άλλες φορές με διακόψανε για πράγαμτα που μπορούσανε να κάνουνε...........Έκανα όμως αρκετή δουλειά....Βέβαια το ξαφνικό της πεθεράς με γ..........Αν το'ξερα νωρίτερα θα έκανα άλλο πρόγραμμα στις δουλειές μου.

κουράγιο βικάκι!! παίξτο κι εσύ τρελλή,με το πάσο σου τις δουλειές...

και τώρα ποιος θα κρατήσει την μικρή?

Εγώ καλέ. Θα λείψω. Λες και αυτοί δεν έχουν παιδιά και δεν ξέρουν...Αλλά οι γυναίκες τους δημόσιοι υπάλληλοι είναι....

Μου'χει σπάσει τα νεύρα το ζουζούνι. εκτός του οτι δεν κοιμάται και είναι στο πόδι non stop απο τις 9 το πρωί έρχεται και μου κλείνει το λάπτοπ και λέει τίνω (κλείνω). Τα νεύρα μου......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...