Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

θελω να κανω και αλλο παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

miamama μολις ξεμπερδεψω απο αυτο το θεμα με τη μια ολα τα βρεφικα ειδη θα πανε σε τετοιους προορισμους.

χιαρετισματα στην desp, περαστικα στους αρρωστους,

my princess καλως ηρθατε, σε σκεφτομουν εχθες.. περιμενω να μου στειλεις πμ για το αλλο θεμα..τι εκανες..

αυτα.. εχω δουλιτσα, και κωλοβαραω συναμα..

εβγαλα και τα χριστουγεννιατικα πανω στο γραφειο μου και πουλαω μουρη..

σημερα εχω να παω σε παρουσιαση ενος βιβλιου σχετικα με την ιστορια του Πειραια (καθοτι ειμαι Πειραιωτισσα και εχω λοξα με τα ιστορικα) και αν δεν παω εξοχικο λεω να καταβασω και τα χριστουγεννιατικα στο σπιτι αν και βαριεμαι (ειναι που δεν εχω σαλιο να παω βολτες και οπου αλλου)

αυτιααααααααααααααααααααααααααααααααα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω θα 'θελα να μπορώ να πάω και να τα 'χω αγκαλιά μόνο για λίγη ώρα! Αχ, μακάρι να μπορούσα.

Καλά, καλά, τον Τερκενλή τον ήξερα όμως, για τσουρέκι πήγε! :tongue:

εγω ηθελα να μπορω να τα θηλασω.. και ισως ρωτησω αν μπορω μετα το επομενο παιδι μου..εστω και μια φορα την ημερα για ενα διαστημα..ξερω οτι μπορω να πηγαινω και αντλημενο (αυτο ειναι κολλημα απο τοτε που γεννησα.. και ειχα παρει και μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απαντηση απο συμβουλο θηλασμου εδω μεσα..τυπου.. γιατι να στερησεις το γαλα σου απο το παιδι σου και να το δωσεις σε καποιο αλλο......... :confused: )

Καλημέρα!

Αυτό τώρα ΠΟΥ το θυμήθηκες και σ' έπιασε καημός στα ξαφνικά; :roll:

α) διαβασα την παραθεση και συγκινηθηκα

β) θελω και αλλο παιδιιιιιιιιιιι.. (μετα θα θελω και αλλο και μετα αλλο..κλπ)

MyPrincess welcome back

Μόλις επέστρεψα από τη συνάντηση, ήθελε να απολύσει 2 οδηγούς κ ζήτησε να πώ αν τους χρειαζόμαστε ή όχι... (οκ έσωσα δυο ανθρώπους σήμερα από την απόλυση, δεν θα την πάλευα διαφορετικά συνειδησιακά) ελπίζω να συνεχίσει να έχει δουλειά για να μην καταλήξουμε πάλι σε ανάλογες συζητήσεις

Διαφημίσεις

εγω ηθελα να μπορω να τα θηλασω.. και ισως ρωτησω αν μπορω μετα το επομενο παιδι μου..εστω και μια φορα την ημερα για ενα διαστημα..ξερω οτι μπορω να πηγαινω και αντλημενο

Τι να σου πω; Γούστα είναι αυτά. :mrgreen:

Πάντως είναι κρίμα γιατί οι εργαζόμενες που να προλάβουν και τα καημένα είναι παρατημένα σε μια κούνια όλη μέρα! Πιάνεται η ψυχή σου. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μόλις επέστρεψα από τη συνάντηση, ήθελε να απολύσει 2 οδηγούς κ ζήτησε να πώ αν τους χρειαζόμαστε ή όχι... (οκ έσωσα δυο ανθρώπους σήμερα από την απόλυση, δεν θα την πάλευα διαφορετικά συνειδησιακά) ελπίζω να συνεχίσει να έχει δουλειά για να μην καταλείξουμε πάλι σε ανάλογες συζητήσεις

Χμμ, πάλι καλά! Και γιατί ρώτησε εσένα ειδικά; Δεν μπορούσε να το αποφασισει μόνη της; Ιδέα δεν έχει τι γίνεται ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να σου πω; Γούστα είναι αυτά. :mrgreen:

Πάντως είναι κρίμα γιατί οι εργαζόμενες που να προλάβουν και τα καημένα είναι παρατημένα σε μια κούνια όλη μέρα! Πιάνεται η ψυχή σου. :(

ναι βρε.. και υπαρχουν εθελοντριες θηλαζουσες αλλα δεν αρκουν..

ειναι τραγικη η κατασταση.. μεγαλη αδικια..

Χμμ, πάλι καλά! Και γιατί ρώτησε εσένα ειδικά; Δεν μπορούσε να το αποφασισει μόνη της; Ιδέα δεν έχει τι γίνεται ε;

το καλο θα ηταν να μας ελεγε η jesgk οτι ψαχνουν 2 οδηγους.. θα χα να προτεινω και εναν πολυυυυ καλο..χαχα!

το καλο θα ηταν να μας ελεγε η jesgk οτι ψαχνουν 2 οδηγους.. θα χα να προτεινω και εναν πολυυυυ καλο..χαχα!

Αν ακούσω κάτι θα σε ενημερώσω, τί δίπλωμα έχει ο σύζυξ.. .αν ξέρει να οδηγεί και έχει πείρα σε 18m κάτι παίζει

Επειδή εγώ βγάζω το πρόγραμμα των φορτηγών, ρυθμίζω τις παραλαβές, πόσοι & ποιοί 8α δουλεψουν και κόβω κ τα τιμολόγια... η ίδια απλά βλέπει αριθμούς στο τέλος του μήνα, έχει μια γενική εικόνα αλλά δεν γνωρίζει με λεπτομέρεια τις δυσκολίες

Διαφημίσεις

Αν ακούσω κάτι θα σε ενημερώσω, τί δίπλωμα έχει ο σύζυξ.. .αν ξέρει να οδηγεί και έχει πείρα σε 18m κάτι παίζει

Επειδή εγώ βγάζω το πρόγραμμα των φορτηγών, ρυθμίζω τις παραλαβές, πόσοι & ποιοί 8α δουλεψουν και κόβω κ τα τιμολόγια... η ίδια απλά βλέπει αριθμούς στο τέλος του μήνα, έχει μια γενική εικόνα αλλά δεν γνωρίζει με λεπτομέρεια τις δυσκολίες

μπαααααααααααααα... φορτηγακια πολης (transit και τετοι) οχι τοοοοοοσο μεγαλα δυστυχως

ευχαριστω παντως για την προσφορα!

Αχ, έκανα και τα μαθήματά μου κι αύριο έχω πάλι κολείοοοοοοοοοο!!!

Τώρα να περάσει το επόμενο 2ωρο να φύγω από 'δω μέσα, γιατί χαλιέμαι και μόνο που βρίσκομαι εδώ και τους βλέπω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κρίμα τα μπουμπουκάκια...

όντως μόλις ξεμπερδέψουμε να τα δώσουμε...

μπράβο τζές καλά έκανες,κρίμα είναι...

και συνεχίζω τις δουλειές...

καθάρισα και το ψυγείο εσωτερικά...ότι να΄ναι δουλειές κάνω...

κρίμα τα μπουμπουκάκια...

όντως μόλις ξεμπερδέψουμε να τα δώσουμε...

μπράβο τζές καλά έκανες,κρίμα είναι...

και συνεχίζω τις δουλειές...

καθάρισα και το ψυγείο εσωτερικά...ότι να΄ναι δουλειές κάνω...

εχεις απλετο χρονο καλη μου..

εγω μια στο τοσο το κανω αυτο και γενικα βαριεμαι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...