Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά κάνεις και ασχολείσαι τόσο προσπ.Εγώ πάλι δεν μπορώ να το κάνω αυτό.Μπερδεύομαι πάρα πολύ.Προτιμώ να αρκεστώ σε αυτό που μου είπε ο γιατρός.Στο φαγητό όμως κάνω λίγες παρατυπίες.Μαγειρεύω ελαφρυα μεν αλλά όχι εντελώς ανάλατα όπως μου είπε.Απλά βάζω λίγο αλατάκι.

καλά κάνεις και ασχολείσαι τόσο προσπ.Εγώ πάλι δεν μπορώ να το κάνω αυτό.Μπερδεύομαι πάρα πολύ.Προτιμώ να αρκεστώ σε αυτό που μου είπε ο γιατρός.Στο φαγητό όμως κάνω λίγες παρατυπίες.Μαγειρεύω ελαφρυα μεν αλλά όχι εντελώς ανάλατα όπως μου είπε.Απλά βάζω λίγο αλατάκι.

ζεις καλυτερα οταν δεν δινεις πολυ σημασια..καμια φορα και περισσοτερο..χιχι!!

Να κάνω μια ερώτηση και να δουλέψω λίγο. Ή μάλλον να δουλέψω πολύ. Όσες έχετε τικεράκι στο lilypie αλλάζει ημερομηνία?Γιατί εγώ πρέπει να το ανανεώνω συνέχεια . Κάνω κάτι λάθος?

Να κάνω μια ερώτηση και να δουλέψω λίγο. Ή μάλλον να δουλέψω πολύ. Όσες έχετε τικεράκι στο lilypie αλλάζει ημερομηνία?Γιατί εγώ πρέπει να το ανανεώνω συνέχεια . Κάνω κάτι λάθος?

μαλλον κοπελίτσα κάτι λάθος κάνεις. Μονο στο fb εγώ το ανανεώνω καμμια φορά, εδώ αλλάζει αυτόματα

Διαφημίσεις

ζεις καλυτερα οταν δεν δινεις πολυ σημασια..καμια φορα και περισσοτερο..χιχι!!

Παιδάκι μου πές το ωμά. Οι αναίσθητοι επιβιώνουν σε αυτή την κοινωνία. Εμένα γιατί νομίζεις μου κόπηκε το γάλα και έδινα στο μωράκι μου της αγελάδας? Απο το άγχος . Επειδή είναι οικογενειακή η πολυκατοικία , μαζευόταν 15 άτομα στο σπίτι και μου άρπαζαν το μωρό να το ταίσουν, να το κάνουν μπάνιο να το ντύσουν και εγώ λεχώνα με ορμόνες φουλ και μανούλα που θέλει να έχει αυτή αγκαλιά το μωράκι της όταν κλαίει να το ησυχάσει, ογιός της κουνιάδας μου 4 χρονών να κάνει φασαρία και εγώ τρελάθηκα, πάτησα τα κλάματα και ο άντρας μου τους έδιωξε όλους. Μούτρωσε η πεθερά και εγώ μετά στεναχωριόμουν και αισθανόμουν ένοχη με αποτέλεσμα πάπαλα το γαλατάκι μου!

Θα μπορουσα να ειμαι και εγω σε αυτη τη θεση κοριτσακι απλα ετυχε να χω την ησυχια μου και την απομονωση μου και να οργανωνω εγω τα πραγματα σε οτι αφορουσε το παιδι μη επιτρεποντας (το χα ξεκαθαρισει απο πριν γεννησω) σε κανεναν να ασχολειται με το μωρο και με εμενα εκτος αν το ζητουσα..

οχι οτι δεν εχω ακουσει διαφορα κατα καιρους αλλα η συμπαρασταση του συζυγου ηταν καταλυτικη συν η επιμονη μου και η υπομονη μου οχι με το παιδι και τις συνθηκες αλλα με τον ιδιο μου τον εαυτο γιατι και εγω περασα λοχεια οπως ολοι μας..

συνεπως οτι μπορεσες να κανεις και να προσφερεις στο παιδι σου ηταν και ειναι το καλυτερο που μπορουσες για τις συνθηκες..μην νοιωθεις ασχημα (αν τυχον συμβαινει αυτο)..

ολες μας ειμαστε αξιες επειδη και μονο ο Θεος μας ευλογησε να μας χαρισει παιδακια και εφοσον ρωταμε και μαθαινουμε αλλα και συζηταμε μας καθιστα ακομη καλυτερους ανθρωπους απεναντι στα παιδια μας..

καλημέρα πολυλογούδες!!!!

τι κάνετε σήμερα???

πόση ώρα διαβάζω!!!

άντε δεν ξαναλέω το φρατζολάκι μου χοντρό!!!!

χεχε

η Ελλίτσα μου πείνει nativa σκόνη από την γέννηση.

στον χρόνο θα αλλάξουμε κι εμείς,σκέφτομαι το όλυμπος,που θεωρείται από τα καλύτερα.

ποτέ όμως δεν θα ξέρουμε τι έχουν μέσα!!

δεν πρέπει να αγχωνόμαστε στις αλλαγές γιατί το καταλαβαίνουν τα παιδιά.

ότι αλλαγή και να της κάνω της μικρής την δέχεται,γιατί είμαστε χαλαροί με τον άντρα μου.

χθες έφαγε πρώτη φορά ζουμάκι από το ψάρι,της το έβαλα μέσα στα λαχανικά της.

σήμερα θα φάει και ψάρι.

καλά η δική μου δεν έχει προτιμήσεις,φαγητό να είναι...

γάλα πίνει από 3-4 μηνών την ίδια ποσότητα,με το ζόρι την κρατάω...

180μλ πρωί και απόγευμα,βράδυ 210μλ.

εγώ πάντως την γιατρό δεν την ρωτάω μάρκες,παίρνω ότι θέλω,και το γάλα μόνη μου το διάλεξα όταν γέννησα!!

εμείς κάναμε ανάλυση αίματος 6-7 μηνών για την έλλειψη ενζύμου.

πήγαμε σε μικροβιολογικό, πελάτη του άντρα μου που πάνε πολλά παιδάκια κι έχει ειδικές σύριγγες για παιδάκια.

οπότε ήταν ήσυχη.

αλλά δεν νομίζω να είμαστε τόσο τυχεροί και την επόμενη φορά.

μπράβο στον παναγιωτάκη πίνει πολύ γάλα!!!

Διαφημίσεις

οπως ξαναγραψα η γιατρος μου ειναι αντιθετη με το φρεσκο γαλα (πχ το Ολυμπος που αυτο ειχα σκοπο να δωσω) γιατι λεει οτι εχουν πολυ μεγαλη ποσοτητα ασβεστιου αναλογικα με τις αναγκες των παιδιων κατω των 3 ετων με αποτελεσμα ο οργανισμος να πρεπει να ατα αποβαλλει μεσω των νεφρων που μεταφραζεται σε επιβαρυνση των νεφρων.

δεν μου φαινεται παραλογο και βλεπω οτι στα παιδια γαλατα η αναλογια ασβεστιου ειναι οντως ποσοστιαια μικροτερη απο τα πληρες κανονικα γαλατα..

θα το κοιτάξω κι εγώ,το όλυμπος δεν πρέπει να έχει παραπάνω ασβέστιο όπως το δέλτα advance λογικά!!

το ένα είναι απλό γάλα,το άλλο για παιδιά.

το advance της Δελτα το φρεσκο εχει γυρω στα 120mg ασβεστιο..το Ολυμπος (εχω και εγω στο σπιτι)θα σου πω ποσο εχει..παντως το επιλεγμενο Ολυμπος δεν ειναι βαρυ αν και πληρες για τη δικη μου γευση.

μμμμμμμ!!!! ουαου!!!

Μπραβο miamama για την παρατηρηση!!!

το Ολυμπος ειναι χαμηλο ΚΑΙ σε λιπος ΚΑΙ σε ασβεστιο απο τα φρεσκα της Δελτα και Φαγε.. σχεδον ιδια με τα κανονικα εβαπορε σε ασβεστιο (οχι δηλαδη τα παιδικα που χουν 50mg ασβεστιο και ολα τα υπολοιπα (γλυκαντικες ουσιες και φαρμακευτικα)

http://www.olympos.gr/products/epilegmeno_gala.php#a1

ΤΕΛΕΙΑ!! Ακυρο το εβαπορε αφου ειναι η μια η αλλη..θα της δωσω το Ολυμπος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...