Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιος παίζει μουσική και θα πάρει γονίδιο καλέ; Μικρός δεν είναι ακόμα; :confused:

τι μικρος?οποτε μπαινουμε σε παιχνιδαδφικο παει ντουγρου στο αρμονιο με προτιμηση στο μικροφωνο! εχει πολυ πλακα!

ο συζυξ παιζει πιανο...

εχει και για την ηλικια τουςς πιανα

bgx2ye5lc.png

ηρθα κι εγω.κοιμηθηκε η μικρη μου,κι εκατσα λιγο.

μαεστρια καλυτερα ειναι ο γιοκας σου?

ηθελα να σε ρωτησω,το σεμιναριο αυτο που κανεις,το κανουν παντου,μολις παρεις την αδεια διδασκαλιας?

γιατι μ'ενδιαφερει κι εμενα.εχω μονο την επαρκεια,την αδεια δεν την εχω βγαλει,ολο το αμελω,αλλα πρεπει να ψαχτω κι εγω,γιατι καιγομαστε!

Κορίτσι μου δεν είναι προαπαιτούμενο αυτό το σεμινάριο. Την άδεια την παίρνεις με το πτυχίο και την επάρκεια μόνο.

Αλλά πολλά φροντιστήρια το μετράνε, σημαίνει ότι ξέρεις μεθοδολογία, για το ΠΩΣ θα διδάξεις. Εγώ το έκανα γιατί εδώ έχει πολύ κόσμο κι αρκετό ανταγωνισμό, οπότε ήθελα να 'μαι καταρτισμένη πριν βγω στη γύρα, κατάλαβες;

Δεν ξέρω στην Κρήτη αν κάνει κανείς, να το ψάξεις. Λέγεται TEFL (Teaching English as a Foreing Language) Course, είναι διεθνές βασικά και αυτό που κάνω εγώ είναι καλού επιπέδου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσι μου δεν είναι προαπαιτούμενο αυτό το σεμινάριο. Την άδεια την παίρνεις με το πτυχίο και την επάρκεια μόνο.

Αλλά πολλά φροντιστήρια το μετράνε, σημαίνει ότι ξέρεις μεθοδολογία, για το ΠΩΣ θα διδάξεις. Εγώ το έκανα γιατί εδώ έχει πολύ κόσμο κι αρκετό ανταγωνισμό, οπότε ήθελα να 'μαι καταρτισμένη πριν βγω στη γύρα, κατάλαβες;

Δεν ξέρω στην Κρήτη αν κάνει κανείς, να το ψάξεις. Λέγεται TEFL (Teaching English as a Foreing Language) Course, είναι διεθνές βασικά και αυτό που κάνω εγώ είναι καλού επιπέδου.

εγω για να παρω την αδεια μου λενε οτι θελουν κατι χαρτια απο γιατρους,κτλ.,και γι'αυτο δεν εχω παει ακομα.ελεγα μηπως εχουν σεμιναρια δωρεαν μολις παρεις την αδεια,διοτι θα με βοηθουσε κι εμενα πολυ ενα τετοιο σεμιναριο.εσυ δηλαδη πληρωνεις,σ'αυτο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

γεια σου Axileas..φετος ειναι ταρζανακια... βλεπω να λεμε τρελλες ιστοριες με το τι θα απογινουν τα δενδρακια μας..

εγω εβγαλα τα χριστουγεννιατικα στο γραφειο μου πανω!! :tongue: :tongue: μπας και μου ρθει κανενα πνευμα..

ααα.. ειναι Αικατερινη η Ελλη ε? Το χα ξεχασει..οπως θα ξεχασετε και οτι η δικια μου γιορταζει και Χριστουγεννα και 25/3

εγώ το θυμάμαι γιατί γιορτάζω κι εγώ!!!:tongue::tongue:

κανε ένα κόπο να στείλεις τη συνταγή αγάπη!

αμέσως...

γαλακτομπούρεκο!!!

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1/2 φλυτζάνι βούτυρο

1 κουταλιά χυμό λεμόνι

4 1/2 φλυτζάνια γάλα

1 1/4 φλυτζάνι ζάχαρη

4 αυγά

3/4 του φλυτζανιού σιμιγδάλι ψιλό

ξύσμα λεμονιού(προαιρετικό)

βανίλια(προαιρετικά)

για το σιρόπι

5 φλυτζάνια ζάχαρη

1-2 ξυλάκια κανέλα

2 1/2 φλυτζάνια νερό

προετοιμασία

βάζουμε το γάλα να βράσει.

σε ένα μπωλ βάζουμε το σιμιγδάλι,τη ζάχαρη,τα αυγά και ανακατεύουμε.

ρίχνουμε το μείγμα στο γάλα και αφήνουμε να βράσει ανακατεύοντας μέχρι να πήξει.

λιώνουμε το βόυτυρο για τα φύλλα,στρώνουμε στο ταψί τα μισά φύλλα αλείφοντας τα φύλλα ένα ένα.απλώνουμε τη γέμιση και στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα,με βούτυρο ανάμεσα. χαράζουμε τα κομμάτια και βρέχουμε με λίγο νερό για να γίνουν τραγανά τα φύλλα.

ψήνουμε στους 180 βαθμούς 40 λεπτά με 1 ώρα...

στη συνέχεια φτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει,το περιχύνουμε στο ζεστό γαλακτομπούρεκο.

καλή επιτυχία!! :P

Διαφημίσεις

εγω για να παρω την αδεια μου λενε οτι θελουν κατι χαρτια απο γιατρους,κτλ.,και γι'αυτο δεν εχω παει ακομα.ελεγα μηπως εχουν σεμιναρια δωρεαν μολις παρεις την αδεια,διοτι θα με βοηθουσε κι εμενα πολυ ενα τετοιο σεμιναριο.εσυ δηλαδη πληρωνεις,σ'αυτο?

Θέλει υγειονομικές εξετάσεις ναι, πολύ τρέξιμο είχα κάνει κι εγώ.

Όχι δεν είναι δωρεάν, 450? πλήρωσα για το συγκεκριμένο! :mrgreen: (γιατί νομίζεις το παλεύω τόσο; Μην πάνε χαμένα!!!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τώρα τελείωσα με την κουζίνα,σήμερα το μενού είχε γλυκό κυδώνι και πρασόπιτα!!

γιαμ!!!

πω, πω χρυσοχέρα!

Εγώ έχω φαγητό απ' τη μάνα μου, έφερε και η πεθερά λίγη κοτόσουπα, βολευτήκαμε και γι' αύριο!

Αύριο θα φτιάξω μακαρόνια! :tongue:

Τώρα κανένα φαγητό πιο "δύσκολο" το άααααλλο σαβ/ριακο, να τελειώνω και με το σεμινάριο και μετά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...