Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tελικά δε θ' αφήσετε παιδότοπο για παιδότοπο εσείς.

Αν σου πω στη Θεσ/νίκη δεν έχω πάει σε κανέναν! Μια φορά κοντά στο χωριό μου πήγαμε μόνο.

Αλλά θ' αρχίσω να τους μαθαίνω κι εδώ, να πηγαίνω με φίλες μαμάδες για καφεδάκι.

Εκτος αν ασχολουνται οι κοπελες αρκετα κατα τα αλλα στην ηλικια τους αν υπαρχουν και αλλα παιδακια δεν ειναι ασφαλες ο παιδοτοπος.. μπορουν να γινου ατυχηματα ατσουμπαλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί ιδέες ψάχνεις βρε πατρίδα ? έκθεση θα γράψεις?

έχω πήξει στη δουλειά. Κουρκούτιασε ο εγκέφαλός μου.....

Ασκήσεις κάνω για το σεμινάριο που παρακολουθώ κορίτσι!

Καλό κουράγιο!!!

Εγώ ευτυχώς μόλις τέλειωσα τις ασκήσεις. :D

(και μάλλον ξεκόλλησε και το φόρουμ)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για κάποιο λόγο μου λέει ότι ο λογαριασμός μου ΔΕΝ έχει ενεργοποιηθεί!

ΕΛΕΟΣ καλέ, τι κολλήματα τρώει;

πού στο λέει αυτό καλέ? Αφού γράφεις κανονικά. Μήπως έκανες τίποτα αλλαγές στα στοιχεία σου?

Διαφημίσεις

Βασικά, ΜΟΝΟ σ' αυτό το τόπικ μπορώ αυτή τη στιγμή να γράψω!

Τι 'ναι πάλι τούτο;

εγώ προηγουμένως δεν μπορούσα να μπω. Μου έλεγε οτι ο διακομιστής είναι απασχολημένος.

Nαι κι εμένα. Μάλλον καμιά αναβάθμιση θα κάνουνε, γιατί καμία δεν μπορεί να γράψει στο άλλο τόπικ.

Μισή ώρα και να είναι το ίδιο ποστ τελευταίο, δύσκολα, εκεί μιλάνε πολύ.

Τελείωσες εσύ για σήμερα; Μάζεψα και τις σημειώσεις μου, μυαλό κουρκούτι έκανα κι εγώ μέχρι να τα βρω!

Αλλά είναι ωραίο να κάνεις κάτι καινούριο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

παιδοτοπος ανοιξε ενας καινουριος πολυ κοντα μας πηγε ο μικρος το Σαββατο και δν ξεκολλουσε! 3 ωρες λυσαξε! ο συζυξ λεει οτι οι κοπελες ηταν πολυ καλες, ειδικα η μια τον ειχε αποκλειστικοτητα γιατι ηταν ο πιο μικρουλης και περασε φανταστικα ο μιρκος! 5 ευρω μου ειπε, καλα ειναι?

bgx2ye5lc.png

kalhspera!μαεστρω κιεγω και αλλες κοπελες εχουμε θεμα με το αλλο γκρουπ αλλαζουν την οργανωση του φορουμ και γινεται χαμος

Ναι το φαντάστηκα, γιατί είδα και μια ανακοίνωση.

Δεν ξέρω για τιμές εκεί, για Θεσσαλονίκη είναι πανάκριβο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αποφασισα και για δωρα χριστουγεννα στο βαφτιστηρι εν απατινι, γενεθλια στον δικο μου ενα μεγαλο αρμονιο (ο συζυξ ελπιζει οτι θα παρει το γονιδιο) χριστουγεναν λεω να του παρω διαφορα πιο μιρκα βιβλια, παζλ τετοια για να εχει να ανοιγει...περσι καραστολισαμε και ουτε που το αγγιξε, οποτε φετος ειδικα δεν νομιζω να εχουμε ρποβλημα

bgx2ye5lc.png

αποφασισα και για δωρα χριστουγεννα στο βαφτιστηρι εν απατινι, γενεθλια στον δικο μου ενα μεγαλο αρμονιο (ο συζυξ ελπιζει οτι θα παρει το γονιδιο) χριστουγεναν λεω να του παρω διαφορα πιο μιρκα βιβλια, παζλ τετοια για να εχει να ανοιγει...περσι καραστολισαμε και ουτε που το αγγιξε, οποτε φετος ειδικα δεν νομιζω να εχουμε ρποβλημα

Ποιος παίζει μουσική και θα πάρει γονίδιο καλέ; Μικρός δεν είναι ακόμα; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ηρθα κι εγω.κοιμηθηκε η μικρη μου,κι εκατσα λιγο.

μαεστρια καλυτερα ειναι ο γιοκας σου?

ηθελα να σε ρωτησω,το σεμιναριο αυτο που κανεις,το κανουν παντου,μολις παρεις την αδεια διδασκαλιας?

γιατι μ'ενδιαφερει κι εμενα.εχω μονο την επαρκεια,την αδεια δεν την εχω βγαλει,ολο το αμελω,αλλα πρεπει να ψαχτω κι εγω,γιατι καιγομαστε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...