Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν μπορείς βρε κορίτσι να παίρνεις πάντα για όλους!

Στ' ανήψια παίρνω πλέον δώρα Χριστούγεννα, μικρό το Πάσχα και όταν ξεκινάει σχολείο.

Γιορτές και γενέθλια, τώρα που 'μαι και στην άλλη άκρη της πόλης, τα περνάω στο ντούκου, μ' ένα τηλεφώνημα.

Πόσα να πάρεις πια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ο μπαμπας μου γιορταζει και μια φιλη εχει γενεθλια.. και καθε χρονο ποτε δεν εχω λεφτα για δωρα.. η ξεφτιλα μου μεσα

Αυτό ειναι η γκαντεμιά.... σαν τις εκπτώσεις... που τότε δεν έχω φραγκο τσακιστώ:D

ήρθα κι εγώ....στις πωλήσεις δεν τα πάω καλά,απλά έτυχε γάμος,γιορτή και στη κουβέντα πάνω ζήτησε και η κουμπάρα της αδερφής μου πιάτα...

ο άντρας μου τα πάει καλά στις πωλήσεις,λόγω δουλειάς!!

έτοιμο και το χταπόδι,σε λίγο θα το βάλω στο φούρνο με το μακαρονάκι...

κάποτε έπαιρνα καλλυντικά ακριβά,ειδικά κρέμα ματιών και προσώπου,τώρα...

άστα βράστα!!

η δική μου γιορτάζει την πέμπτη,οπότε αύριο και την πέμπτη θα τρέχω,δουλειές σπίτι.

ακόμα δεν έχω φτιάξει το γλυκό κυδώνι,θα κάνω μια πρασόπιτα για άυριο, και αύριο θα φτιάξω το γαλακτομπούρεκο για το κέρασμα...

και αν έρθει κανείς...

ακόμα δεν έχω φτιάξει το γλυκό κυδώνι,θα κάνω μια πρασόπιτα για άυριο, και αύριο θα φτιάξω το γαλακτομπούρεκο για το κέρασμα...

και αν έρθει κανείς...

αχ το κοριτσάκι μας, το shakiraki μας γιορτάζει την Πέμπτη, πέφτεις και μακριά να περάσουμε, λες να φτιάξω κι εγώ γαλακτομπούρεκο είμαι πολύ καλή;;;

κι εμείς σάλιο δεν υπάρχει για δώρα,την παρασκευή έχω τον κουμπάρο γιορτή, και το δεκέμβρη γενέθλια η ανηψιά,γιορτή αδερφής και δώρα για τα ανήψια λόγω χριστουγέννων και το βαφτιστίρι...

αν πάμε χωριό θέλω να πάρω και στα μικρά των κουμπάρων δωράκια...

Διαφημίσεις

αχ το κοριτσάκι μας, το shakiraki μας γιορτάζει την Πέμπτη, πέφτεις και μακριά να περάσουμε, λες να φτιάξω κι εγώ γαλακτομπούρεκο είμαι πολύ καλή;;;

είναι τέλειο,όλοι τρελαίνονται γιαύτό γιατί δεν μυρίζει "γαλατίλα" και το φύλλο μου βγαίνει πολύ τραγανό...

μακάρι να είσασταν κοντά,έχουμε πιάσει τις άκρες!!

ήρθα κι εγώ....στις πωλήσεις δεν τα πάω καλά,απλά έτυχε γάμος,γιορτή και στη κουβέντα πάνω ζήτησε και η κουμπάρα της αδερφής μου πιάτα...

ο άντρας μου τα πάει καλά στις πωλήσεις,λόγω δουλειάς!!

έτοιμο και το χταπόδι,σε λίγο θα το βάλω στο φούρνο με το μακαρονάκι...

κάποτε έπαιρνα καλλυντικά ακριβά,ειδικά κρέμα ματιών και προσώπου,τώρα...

άστα βράστα!!

η δική μου γιορτάζει την πέμπτη,οπότε αύριο και την πέμπτη θα τρέχω,δουλειές σπίτι.

και αν έρθει κανείς...

NAAAA ο ανθρωπος ο πρακτικος!!

Εγω δεν σπαταλουσα ποτε χρηματα για κρεμες και καλλυντικα συνεπως τωρα δεν μου λειπουν!!χαχα!

βρε Jesgk..ειναι δυνατον???????????? ΠΟΤΕ στις εκπτωσεις να μην εχω λεφτα.. ΜΑ ΠΟΤΕ??????????

Εγω θα κανω λιστα με τις υποχρεωσεις μου για δωρα.. απο εδω και στο εξης μονο θεματικα βιβλια για γιορτες σαν τα χριστουγεννα και διαφορετικης φυσεως δωρα μονο σε γιορτες και γενεθλια..

είναι τέλειο,όλοι τρελαίνονται γιαύτό γιατί δεν μυρίζει "γαλατίλα" και το φύλλο μου βγαίνει πολύ τραγανό...

κανε ένα κόπο να στείλεις τη συνταγή αγάπη!

Διαφημίσεις

ααα.. ειναι Αικατερινη η Ελλη ε? Το χα ξεχασει..οπως θα ξεχασετε και οτι η δικια μου γιορταζει και Χριστουγεννα και 25/3

και εσένα τί σε έχουμε για να μας το θυμήσεις δεν κατάλαβα;; Εγω θα το λέω μέχρι να μου ευχηθούν και οι πέτρες

Όντως ρε γμτ! :(

Ουφ, ευτυχώς ξεκόλλησα τελικά και βρήκα ιδέες για τις ασκήσεις. Τώρα πρέπει και να τις ετοιμάσω βέβαια. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπον εχθες πηγαμε σε εναν αλλο παιδοτοπο το Akadoo στο Περιστερι κοντα στο Μπουρναζι και εκει ειχε 4 ευρω (καθημερινη) η συμμετοχη του παιδιου με εναν χυμο και ενα κεκακι (αλλα το μενου για του ενηλικες ηταν περιορισμενο σε ποτα, καφεδες, χυμους και ειχε μονο τοστ και κλαμπ σαντουιτς σε συνηθισμενες τιμες) αλλα σαν χωρος ηταν πιο εντυπωσιακος.

Ειχε δυο φουσκωτα, ενα πυργο για σκαρφαλωμα και χωρο σχετικα μεγαλο για τα πολυ μικρα παιδια.

Οι κοπελα ηταν καλη και ευγενικη και ψιλοασχολουταν αλλα δεν ηταν σαν τις αλλες στη Νεραιδοσκονη..και παροτι ηταν συνολο 4-5 παιδακια η κορη μου με ειχε καβαντζωσει και με τραβαγε σε ολα τα παιχνιδια..τι σκαρφαλωσα, εκανα τσουληθρα, χοροπηδησα.. ατιμα γεραματα...

διασκεδασε παντως και δεν εκλαιγε οταν φυγαμε..

Tελικά δε θ' αφήσετε παιδότοπο για παιδότοπο εσείς.

Αν σου πω στη Θεσ/νίκη δεν έχω πάει σε κανέναν! Μια φορά κοντά στο χωριό μου πήγαμε μόνο.

Αλλά θ' αρχίσω να τους μαθαίνω κι εδώ, να πηγαίνω με φίλες μαμάδες για καφεδάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...