Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες.

Εχθές σιδέρωσα ότι ρούχα είχα από την Παρασκευή και τελείωσα 11μμ, ειδα μια σειρά και αποκοιμήθηκα στον καναπέ, η μικρή μεχρι τις 10:30 ήθελε να κόβει βόλτες αλλά την έβαλα 4 φορες στο κρεβάτι μου όπου κοιμόταν ο μεγάλος και αφού είδε ότι δεν άλλαζα γνωμη τελικά αποκοιμήθηκε με κλάματα. Τα πήγε ο πατέρας τους στα κρεβάτια τους(του βγαίνει λίγο η μέση αλλά δεν πειράζει :tongue: 27kg + 12kg!!!!! )

Βγάζω το αυριανό πρόγραμμα της ανακύκλωσης και ξαναέρχομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσούδια!!!!!!

πρέπει να πάω να μαγειρέψω το χταπόδι,και να το καθαρίσω...

διώξτε με!!

εμείς χθες πήγαμε στην αδερφή μου,δλδ στη γειτόνισσα και κουμπάρα και πούλησα κάτι πιάτα...

τις τελευταίες μέρες πουλάω σε γνωστούς διάφορα...

630Ε εώς τώρα,βέβαια δεν τα έχω πάρει ακόμα όλα...

τόσα να πουλούσα κάθε μήνα,θα είχα μισθό...

καλημέρα κοριτσούδια!!!!!!

πρέπει να πάω να μαγειρέψω το χταπόδι,και να το καθαρίσω...

διώξτε με!!

εμείς χθες πήγαμε στην αδερφή μου,δλδ στη γειτόνισσα και κουμπάρα και πούλησα κάτι πιάτα...

τις τελευταίες μέρες πουλάω σε γνωστούς διάφορα...

630Ε εώς τώρα,βέβαια δεν τα έχω πάρει ακόμα όλα...

τόσα να πουλούσα κάθε μήνα,θα είχα μισθό...

Mπράβο εμπορικό δαιμόνιο!!!

Μήπως ν' αρχίσεις δουλειά σε πωλήσεις; Ξέρεις, κάτι σαν της Τζες ή αντίστοιχο;;; Να βγάζεις κάνα φράγκο πότε πότε. Πολλές εταιρίες το κάνουν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλά φτύσε μας σήμερα, να τα 'χεις να τα πεις μαζεμένα αύριο.

xaxa!! Καλό

Λοιπόν για πρώτο μηνα τα πήγα αρκετά καλά με τα καλλυντικά και βλέπω θετική ανταπόκριση, μακάρι να συνεχίσω έτσι!!

Λοιπόν για πρώτο μηνα τα πήγα αρκετά καλά με τα καλλυντικά και βλέπω θετική ανταπόκριση, μακάρι να συνεχίσω έτσι!!

Μπράβο! Άλλο εμπορικό δαιμόνιο από 'κει! :D

Επαιρνα κι εγώ τέτοια παλιά. Για την τιμή τους είναι σχετικά καλά. Βασικά έχουν συμπαθητικά κραγιόν, αλλά οι σκιές τους δεν μ' άρεσαν.

Ρε συ, κατέβασα κουπόνια απ' το l i v e s m a r t (για σιγουριά), τα δέχονται; Έχεις χρησιμοποιήσει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εντωμεταξύ μου 'χουν μείνει δυο ασκήσεις να ετοιμάσω κι έχω κολλήσει ΑΓΡΙΑ!!! Δεν μου 'ρχεται καμία ιδέα!

Μου 'ρθε μια ιδέα το πρωί για μιαν άσκηση που 'χω να κάνω αύριο, γιατί την παρουσιάζω Σάββατο.

Έκανα δουλειά γι' αυτά που θέλω να τελειώσω σήμερα, αλλά τώρα ΚΟΛΛΗΣΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπράβο! Άλλο εμπορικό δαιμόνιο από 'κει! :D

Επαιρνα κι εγώ τέτοια παλιά. Για την τιμή τους είναι σχετικά καλά. Βασικά έχουν συμπαθητικά κραγιόν, αλλά οι σκιές τους δεν μ' άρεσαν.

Ρε συ, κατέβασα κουπόνια απ' το l i v e s m a r t (για σιγουριά), τα δέχονται; Έχεις χρησιμοποιήσει;

Τα κραγιόν τους ειναι πολύ καλά, εγώ δουλευα 2 χρόνια στα καλλυντικά και έχω δοκιμάσει τόσο ευρείας όσο και επιλεκτικής και έχω μέτρο σύγκρισης, αρκετές φορές τα λιγότερο επώνυμα έχουν σταθερότερα και καλύτερα προϊοντα, όλες οι εταιριες σίγουρα δεν τα έχουν όλα άψογα ακόμα και οι πιο ακριβές.. .αν μιλάμε τώρα για καθαρά επαγγελματικά (που δεν ειναι όσα πωλούνται στα καταστήματα λιανικής) μιλάμε για άλλη ποιότητα και σταθερότητα και δεν ειναι προσβάσιμα σε όλους. Πάντως έχω φίλη αισθητικό που ψώνισε από τα δικά μου

Για τα κουπόνια μπες εδω, δεν τα ξέρω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37774&page=170

Διαφημίσεις

μολις μπει ο μηνας να μου πεις ποια καμπανια δουλευεις..Από τις 22/11 μέχρι τις 8/12 θα είμαι στην Καμπάνια 3

παιζω σε αλλο ταμπλο σημερα και με εχει απορροφησει..ακου εκει..σας φτυνω.. τς τς

Εγώ ακόμα δεν έχω τελειώσει με το πρόγραμμα, πολύ κουραστικό το τηλεφωνο,το κεφάλι μου με έχει πιάσει

Το κορίτσι μου γιορτάζει την Τρίτη που μας έρχεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...