Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eλενάκι περαστικά σας βρε!

Και τον δικό μου τον πήγε την περασμένη Κυριακή (ήμασταν χωριό) η μάνα μου στην εκκλησία, τον κοινώνησε κιόλας και μου 'πε ότι ήταν ΠΟΛΥ καλό παιδί! ΧεΧε!

Μιαμαμα είδα στο πάρεντς ένα τόπικ και σε θυμήθηκα, δε μου 'χουν ξαναστείλει κουπόνια γμτ!

θα μου στείλει η αννίνα libero, και μια κοπέλα μου έστειλε bbabylino,της πήρα 5+ και δεν έχουμε διαρροές,και λίμπερο θα πάρω το 7,το 6 μας κάνει διαρροές...

είναι τα νούμερα μπερδεμένα στις πάνες...:o:o

Mόνη μου δε στόλιζα! Είχα ένα μικρό δεντράκι, έτοιμο, έβαζα και διάφορα μπιχλιμπίδια.

Πέρσι ήταν πολύ μικρός και φοβήθηκα. Ε, και φέτος θα τα γκρεμίσει, αλλά δε βαριέσαι; Θα πάρω στολίδια που δε σπάνε.

Να σας ρωτήσω ρε σεις, στο μπαλκόνι έχω κάλυμα, πλέγμα, να βάλω φωτάκια, αυτά που 'ναι σαν κρόσια, ή θα πάρουμε καμιά φωτιά;;; :rolleyes:

κι εγώ για σωλήνα σκέφτομαι,έχει ο μαρινόπουλος 10Ε τα 10 μέτρα ή από σωλήνα φιγούρα,5Ε.

εμείς το επόμενο σκ μάλλον!τέλος του μήνα στολίζουμε...

ναι,αλλα δεν σας λενε κανενα κουφο?εμενα μου λεει σημερα που της εδωσα νερο ,μηπως ειναι παγωμενο?οχι,της λεω,καλο ειναι.

πως της ηρθε παλι αυτο δεν ξερω,δεν ηταν παγωμενο το νερο.μαλλον απο την πεθερα!

εχθες πηγαμε στης φιλεναδας της και κλασικα της επαιρνε το αλλο,οτι κρατουσε η δικια μου,κι εκεινη δαγκωνε τα χερια της απο τα νευρα της κι εκανε σαν υστερικια.απαπα!

α,δεν σας ειπα και το αλλο.του ξεφυγε του πατερα της κι ειπε, γ$%ω,στο παιχνιδι που επαιζε!και το ακουσε κι ελεγε συνεχεια τα νεβα μου,γ#@ω!:oops:

καλώς την!!α το σκαθάρι!!!!:D:D

η δική μου λέει λέει και ούτε τα μισά δεν καταλαβαίνω...

"διαβάζει" τα παραμυθάκια της με προσήλωση...και φτιάχνει τα ξύλινα παζλ με τα ζωάκια και αν το βάλει κάπου λάθος λέει μόνη της "όχι εδώ" στη δική της γλώσσα,και μετά το βάζει σωστά...

πέρσυ το δέντρο δεν το πείραξε,το κοίταζε απλά,για να δούμε φέτος...

Ούφ! Μόλις κάθησα!

Βρε το Αντζελινάκι! Έχει και νεύρα:D:D

Εγώ να δείτε νεύρα! Τί τα'θελα τα πααουτσάκια? Μου κάναν έναν φούρνο απελπισία! Μέχρι στις αντιστάσεις και στα τζάμια της πόρτας φτάσαν τα λάδια. άντα βγάλε σχάρες και τρίβε νυχτιάτικα. Ευτυχως ήταν ''νωπά'' και δεν είχε ξεραμένα λίπη απο προηγούμενες φορές και έτσι ξεμπέρδεψα σχετικά γρήγορα. Φροντίζω να τον καθαρίζω μετα απο κάθε μαγείρεμα ώστε να μην καίγονται και ξανακαίγονται τα λίπη και άντε να τα βγάλεις μετά...

αυτά......... είμαι πτώμα!

Διαφημίσεις

τι έφτιαξες βίκυ?παπουτσάκια?

εγώ αύριο θα φτιάξω χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό στο φούρνο...

εμείς είμαστε στην ίδια φάση,μια κλαίει,μια σταματάει,της μιλάμε να μας ακούει από κάτω...

και περιμένουμε να κοιμηθεί...

hello..

viki γιατι πετανε λαδι τα παπουτσακια??? εμενα μια χαρα ψηνονται και απλα μετα με ενα vetex περναω το φουρνο..

by the way εκτος απο απορρυπαντικα για τον καθαρισμο των φουρνων ξερετε αλλα οικολογικα κολπα?

γυρισααπο τη δουλεια στις 18.00 και καπακι πηρα μικρη και ανδρα και πηγαμε σε εναν αλλο παιδοτοπο και κατσαμε μεχρι τις 20.30 οπου ειχε μονο 4 παιδακια μεχρι 4 ετων και λυσσαξαμε.. μεχρι και εγω (σχεδον αναγκαστικα) και ΤΙ δεν εκανα.. χοροπηδουσα στα φουσκωτα και σκαρφαλωνα στους πυργους..

στο γυρισμο η Μερεντα χαρηκε που μας ειδε και πανωσ τη χαρα της μπλεχτηκε πανω σε ενα διακοσμητικο πυροτουβλο που ειχε ο ανδρας μου στο παρτερι και της πλακωσε την ουριτσα.. και εκλαιγε και ματωσε και ετρεχα να βρω ανοιχτη κλινικη οπου και βρηκαμε μια κοντα μας σχετικα και μα εξυπηρετησαν με διαθεση χρονου και με ελαχιστα χρηματα..

ισως να χει σπασει λιγο αλλα ειναι σε σημειο που δεν την ενοχλει λειτουργικα και μπορει και ν δεσει.. σημασια εχει να επουλωσει το τραυμα και να μεινει καποιες μερες δεμενο..αν δω οτι αυριο το πειραζει πολυ θα της βαλω χωνι για να μη μπορει να πιανει την ουρα της..

φτηνα τη γλιτωσε να πρεπει να της κοψουμε την ουρα..

καταστεναχωρεθηκαμε ομως.. ο δε ανδρας μου εκανε σαν παλαβος στον κτηνιατρο.. τεσπα.. ολα καλα..περαστικουλια της..

αυτααα..

παω να φαω και να ξαπλωσω γιατι εχω ενα πολυυυυυ δυσκολο πρωινο αυριο..και ισως γενικοτερα μερα..

τι έφτιαξες βίκυ?παπουτσάκια?

εγώ αύριο θα φτιάξω χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό στο φούρνο...

εμείς είμαστε στην ίδια φάση,μια κλαίει,μια σταματάει,της μιλάμε να μας ακούει από κάτω...

και περιμένουμε να κοιμηθεί...

υπομονη..μην εκνευριζεστε και μην στενοχωριεστε.. θα περασει.

Καλέ μαζευτήκατε;;;

Αχ, Βίκη χρυσοχέρα!!! Η μανούλα μου έφτιαξε ένα κοτοπουλάκι με πατάτες και καρότα ΜΟΥΡΛΙΑ!!! Πως γίνεται να το φτιάχνει ΠΑΝΤΑ νοστιμότερο;;;

Μου ετοίμασε ΚΑΙ σούπα γι' αύριο, οπότε κιουρία! Κάνω μπάνιο σε λίγο και την πέφτω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

προσπ τις μελιτζανες αντι να τις τηγανίσω τις μάρανα στον φούρνο σε χαμηλό ταψί:rolleyes: γι'αυτό έγινε χάλια ο φούρνος...

Μιαμαμά ελπίζω να της περάσει της Έλλης ειδάλλως καλωσήρθες στο κλάμπ.

Α ρε μαεστρία και να μας μαγείρευαν κάθε μέρα οι μανούλες μας...εμείς συνήθως κυριακή τρώμε στην μαμά μου.

όχι θα αλλάξω κλάμπ!!!

τελικά την πήρε ο ύπνος μετά από μισή ώρα,40 λεπτά,μόνη της,γκρίνιαζε,έκλαιγε,της λέγαμε ότι είμαστε εδώ από κάτω και κοιμήθηκε...

για να δούμε αύριο!!

καληνύχτα!!

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifu.gifu.gifu.gifu.gifr.gif

Α ρε μαεστρία και να μας μαγείρευαν κάθε μέρα οι μανούλες μας...εμείς συνήθως κυριακή τρώμε στην μαμά μου.

Μα δεν θα ήταν υπέροχα;;;

Κι αυτή η καημένη αυτό λέει, "να ήμουν κοντά σας, να σας μαγείρευα τουλάχιστον πιο συχνά"!!! Κάνει κατεψυγμένα (γεμιστά, πίτες) όσο μπορει ευτυχώς!

καλημερουδια..

ζορικη μερα..

Καλό κουράγιο κορίτσι!!!

Εγώ περιοδεύω σήμερα, πονάω μεν, αλλά είναι κι ανακούφιση, προχωράμε άσε που θα ξεπρηστώ και λίγο, τα νεύρα μου είχανε γίνει τσατάλια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...