Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια η ελενάντα τί έγινε? Έχει καμιά το τηλ της?

Της μίλησα στο φβ τις προάλλες. Άρρωστοι οικογενειακώς είπε. Ίσως δεν προλαβαίνει να μπει πολύ, δεν ξέρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Της μίλησα στο φβ τις προάλλες. Άρρωστοι οικογενειακώς είπε. Ίσως δεν προλαβαίνει να μπει πολύ, δεν ξέρω.

εγω βλεπω προσφατες εγγραφες της στο fcb και ξερω οτι ειναι μαλλον οκ..

ενταξει μωρε.. αλλωστε και εδω ολο τα ιδια και τα ιδια λεμε.. δεν χανει και πολλα..

Διαφημίσεις

miamama θα σας φανε οι βροχες.. θα σαπισει η δυτικη και βορεια Ελλαδα παλι..

εμεις εδω τροπικο κλιμα και στην Κρητη Χαβαη..

ετοιμάζεται να ξεκινήσει τώρα η κακοκαιρία...έχει ήδη νοτιάδες από χθες,πολύ αέρα...

από χθες στέγνωσα 2 πλυντήρια,αποφάσισα να βάλω μερικά σκοινιά στο μπροστά μπαλκόνι στις κολώνες εντός των ημερών,(τσαντίρι),δεν πάει άλλο...

όλη την εβδομάδα θα βρέχει λέει στον καιρό...κι από τετάρτη θα πέσει η θερμοκρασία...

θα ψάχνουμε λεφτά για πετρέλαιο!!

αρρώστησαν?αχ οι καημένοι!!

περαστικά!

λοιπόν σήμερα πρωτοφανές...έχω από χθες από την μαμά παστίτσιο και ρολό χοιρινό με πατάτες!!!

της έμειναν από τη γιορτή!!

να και μια μέρα που έχω φαγητό έτοιμο!

αρρώστησαν?αχ οι καημένοι!!

περαστικά!

λοιπόν σήμερα πρωτοφανές...έχω από χθες από την μαμά παστίτσιο και ρολό χοιρινό με πατάτες!!!

της έμειναν από τη γιορτή!!

να και μια μέρα που έχω φαγητό έτοιμο!

Εμένα χθες μου φάγαν ένα ταψί γίγαντες που έκανα για σήμερα. Είπα τον Πάνο να πάιρναμε καμιά κότα απ'έξω αλλά τελικά θα φάμε στης πεθεράς φασολάδα.

από φασόλι σε φασόλι...

χεχε,αμάν με το μαγείρεμα κάθε μέρα,βαρεθήκαμε!!

αύριο τι θα μαγείρέψω...,το μεσημέρι θα φτιάξω γλυκό κυδώνι...το απόγευμα θα πάμε στην αδερφή μου.

Εμένα μου 'φτιαξε η μάνα μου ΔΥΟ φαγητά στο σπίτι! Βαριέται μέσα στο διαμέρισμα και όποτε έρχεται (εύχομαι συχνότερα τώρα που αισθάνεται καλύτερα) όλο και καμιά δουλειά μου κάνει!!!!

Γερή να 'ναι και σκόρδα στα μάτια της που λένε! ΧιΧιΧι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κοριτσια,γεια σας.

καλα ειμαι,και σας διαβαζω αλλα δεν ειχα πολυ ορεξη να γραψω.

ειμασταν αρρωστοι,μετα εφυγε η μικρη στο λεντα μπας κι ανανεωθω κι εγω λιγο,και γυρισε εχθες.

κι επειδη μου ελειψε παααρα πολυ,ειμαι μαζι της και παιζουμε ολη μερα.εχθες πηγαμε κι αναψαμε κερακι στην παναγιτσα,και της αρεσε πολυ.λεω να την πηγαινω καθε κυριακη με την φιλη μου και το κοριτσακι της να κοινωναει.

εχθες μου λεει το βραδυ φιλισω ελενη.κι εννοουσε την φωτογραφια του γαμου μας,που εχω στην τραπεζαρια. της εμεινε φαινεται απο την εκκλησια.

α,της πηρε κι η φιλη μας ενα βρυσακι με την hello kitty κι εχει και ποτηρακι και βαζει μονη της νερο,και τα ριχνει ολα κατω!

αυτα τα λιγα απο μενα.

μιαμαμα,υπομονη,περνανε φασεις τα ζουζουνια μας.εμενα ποτε δεν ειχε σταθερο ωραριο,ουτε κανενα παιδι που ξερω στο φιλικο μας περιβαλλον.μια τα δοντια,μια οι φοβιες,τι να κανουν τα καημενα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Eλενάκι περαστικά σας βρε!

Και τον δικό μου τον πήγε την περασμένη Κυριακή (ήμασταν χωριό) η μάνα μου στην εκκλησία, τον κοινώνησε κιόλας και μου 'πε ότι ήταν ΠΟΛΥ καλό παιδί! ΧεΧε!

Μιαμαμα είδα στο πάρεντς ένα τόπικ και σε θυμήθηκα, δε μου 'χουν ξαναστείλει κουπόνια γμτ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eλενάκι περαστικά σας βρε!

Και τον δικό μου τον πήγε την περασμένη Κυριακή (ήμασταν χωριό) η μάνα μου στην εκκλησία, τον κοινώνησε κιόλας και μου 'πε ότι ήταν ΠΟΛΥ καλό παιδί! ΧεΧε!

Μιαμαμα είδα στο πάρεντς ένα τόπικ και σε θυμήθηκα, δε μου 'χουν ξαναστείλει κουπόνια γμτ!

εμεις ειμαστε καλα τωρα.περαστικα στον γιαννακη.

εδω οντως εχει ζεστη,θελω να στολισω απο χθες,αλλα μονο βολτες θες να κανεις μ'αυτον τον καιρο,και τιποτα αλλο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμεις ειμαστε καλα τωρα.περαστικα στον γιαννακη.

εδω οντως εχει ζεστη,θελω να στολισω απο χθες,αλλα μονο βολτες θες να κανεις μ'αυτον τον καιρο,και τιποτα αλλο.

Kι εδώ ακόμα ζέστη έχει! Βόλτες στο πάρκο θέλω να πάω κι εγώ, αλλά νυχτώνει τόσο νωρίς, που δεν προλαβαίνουμε.

Μπα, εγώ να τελειώσω με τα τρεχάματα, να φέρω καθαρίστρια και ΜΕΤΑ θα στολίσω!

Πρέπει πρώτα βέβαια να πάρω δέντρο και στολίδια. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...