Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αλλά κι εγώ δεν χαμπάριαζα αν έκανε τα δικά της...

τηρούσα το πρόγραμμα...χωρίς παρεκτροπές...

άντε να δούμε πόσες μέρες θα κρατήσει αυτό...

α τι θυμήθηκα αυτά μου τα είχε ξανακάνει όταν είχαμε πάει αθήνα και εύβοια τέλος απρίλη...

λόγω νέου χώρου που κοιμόταν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα.

Ο αρρωστούλης Τζόνυς πώς είναι?

Μιαμαμα η δικιά μου αυτό το ξεκίνησε όταν ήταν περίπου 6 μηνών. ενώ μέχρι τότε ακολουθούσαμε μια ρουτίνα μπάνιο-γάλα νάνι στις εννιά μετά άρχισε να μου τα χαλάει. Όπως λες την έβαζα στην κούνια της και άρχιζε να κλαίει. την κοίμιζα αγκαλιά , μόλις της άφηνα στην κούνια πάλι κλάμα. Τελικά την κοίμιζα στο κρεβάτι ξαπλώνοντας και εγώ δίπλα της και αφού την έπαιρνε καλά καλά ο ύπνος την μετέφερα. Μεγαλώνοντας όμως ξεθάρεψε και το έσκαγε και απο το κρεβάτι η κυρία. Πλέον όταν νυστάζει μου λέει μόνη της μαμά νάνι και πάει και ξαπλώνει στο κρεβάτι και με φωνάζει ή έχει γκρίνια και την πάιρνω αγκαλιά της λέω ένα δυο τραγουδάκια και παραδίνεται.

Τώρα της δικιάς σου μπορεί να είναι και απο τα δόντια. Στην δικιά μου περίπτωση το πρώτο δόντι το έβγαλε 10 μηνών άρα νάζια ήταν...

Εγω που τα χω αυτα απο γεννησιμιου της εχω συνηθισει και απλα λεω αμαν και πως να στρωσει.. που δεν την κοβω καθως εχθες τα λεγαμε με τη φιλη μου (2 παιδια) και μου ελεγε οτι αυτα δεν παυουν ποτε.. του χρονου θα χουμε ξυπνηματα απο ονειρα η επειδη θα θελουν τσισα τους..

ενω εσυ miamama οντως ειχες μαθει αλλιως και σου κακοφαινεται πιο πολυ απο οτι εμενα..

δεν θα ειναι μονιμο..στο ορκιζομαι!!

Εγω που τα χω αυτα απο γεννησιμιου της εχω συνηθισει και απλα λεω αμαν και πως να στρωσει.. που δεν την κοβω καθως εχθες τα λεγαμε με τη φιλη μου (2 παιδια) και μου ελεγε οτι αυτα δεν παυουν ποτε.. του χρονου θα χουμε ξυπνηματα απο ονειρα η επειδη θα θελουν τσισα τους..

ενω εσυ miamama οντως ειχες μαθει αλλιως και σου κακοφαινεται πιο πολυ απο οτι εμενα..

δεν θα ειναι μονιμο..στο ορκιζομαι!!

Ναι μωρε, σε 6-7 χρόνια σίγουρα θα στρώσει.......:tongue:

καλώς το βικάκι!!

ελπίζω να είναι φάση!!

προσπ το ορκίζεσαι ε ?

παρηγοριά στον άρρωστο μου ακούγεται!!!

θα δείξει απόψε...εγώ θα ακολουθώ τα ίδια,το πολύ πολύ να της αφήνω την πόρτα ανοιχτή,φως έχει στο δωμάτιο της...κοιμάται εκεί από 6μιση μηνών...

τώρα δεν θα της αρέσει...???

Διαφημίσεις

Μπορεί κάτι να την τρομάζει στο δωμάτιο, κάποιο διακοσμητικό, κάποια κούκλα που στα μάτια της να φαινεται τρομακτικό. Εμένα πάλι εχθές κοιμηθηκαν μαζί μου αφού στο δικό τους έπαιζαν και τα έβαλε ο μπαμπας τους στο κρεβάτι τους, δεν μας ενοχλεί και αφού ειναι ευχαριστημένα και αυτά....

καλημέρα.

Ο αρρωστούλης Τζόνυς πώς είναι?

Kαλημέρα φίλη και συναγωνίστρια! :tongue:

Ο αρρωστούλης από χθες το βράδυ απύρετος (άντε να δούμε) αλλά έχει ένα ^(%$^#&βήχα και η μάνα μου στενοχωριέται, λέει στο τηλέφωνο, που τον ακούει και βήχει!

(έλεος, έχω όλα έχω και τη μάνα μου :rolleyes:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπορεί κάτι να την τρομάζει στο δωμάτιο, κάποιο διακοσμητικό, κάποια κούκλα που στα μάτια της να φαινεται τρομακτικό. Εμένα πάλι εχθές κοιμηθηκαν μαζί μου αφού στο δικό τους έπαιζαν και τα έβαλε ο μπαμπας τους στο κρεβάτι τους, δεν μας ενοχλεί και αφού ειναι ευχαριστημένα και αυτά....

Αυτο της ειπα κι εγω..

Kαλημέρα φίλη και συναγωνίστρια! :tongue:

Ο αρρωστούλης από χθες το βράδυ απύρετος (άντε να δούμε) αλλά έχει ένα ^(%$^#&βήχα και η μάνα μου στενοχωριέται, λέει στο τηλέφωνο, που τον ακούει και βήχει!

(έλεος, έχω όλα έχω και τη μάνα μου :rolleyes:)

να βαριεσαι να ευχεσαι περαστικα..

δεν θελω να τα σκεφτομαι..

Διαφημίσεις

αν ήταν 2 και κοιμούνταν μαζί αγκαλίτσα καθόλου δεν θα με πείραζε...

καλύτερα θα ένιωθαν...

αλλά εγώ κι ο άντρας μου με τον ύπνο που κάνουμε δεν νομίζω ότι μπορούμε να κοιμηθούμε all together!!!!

θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...

υπομονή μαεστρία,έτσι είναι οι μανάδες...

χθες η γιαγιά μου...(επειδή η έλλη δεν έχει πάρει ακόμα το "μάστερ" στην ομιλία)

μου έλεγε να μιλάω του παιδιού συνέχεια...

και της απαντάω "εσύ νομίζεις ότι όλη μέρα σπίτι είμαστε στη μούγκα?"

ο πατέρας μου λέει για πλάκα " η έλλη μαθαίνει τη νοηματική τώρα..."

κι επειδή σε κάποια φάση κάτι έλεγε η μικρή αλλά δεν καταλάβαινα λέει η γιαγιά" καλά δεν ξέρεις τι λέει το παιδί σου?δεν το καταλαβαίνεις?"

τι να της πεις τώρα???

αν ήταν 2 και κοιμούνταν μαζί αγκαλίτσα καθόλου δεν θα με πείραζε...

καλύτερα θα ένιωθαν...

αλλά εγώ κι ο άντρας μου με τον ύπνο που κάνουμε δεν νομίζω ότι μπορούμε να κοιμηθούμε all together!!!!

θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...

υπομονή μαεστρία,έτσι είναι οι μανάδες...

χθες η γιαγιά μου...(επειδή η έλλη δεν έχει πάρει ακόμα το "μάστερ" στην ομιλία)

μου έλεγε να μιλάω του παιδιού συνέχεια...

και της απαντάω "εσύ νομίζεις ότι όλη μέρα σπίτι είμαστε στη μούγκα?"

ο πατέρας μου λέει για πλάκα " η έλλη μαθαίνει τη νοηματική τώρα..."

κι επειδή σε κάποια φάση κάτι έλεγε η μικρή αλλά δεν καταλάβαινα λέει η γιαγιά" καλά δεν ξέρεις τι λέει το παιδί σου?δεν το καταλαβαίνεις?"

τι να της πεις τώρα???

:lol::lol::lol::lol:

E, άστην μωρέ, γιαγιά είναι κι αυτή, κάτι πρέπει να πει!!!

Κι εγώ δε θα μπορούσα να κοιμηθώ με τον μικρό στο κρεβάτι. Κάνουμε ΤΟΣΟ ανήσυχο ύπνο και οι δυο. Θα ταράζαμε και τον χάζμπαντ στις κλωτσιές! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα ΜΟΝΟ η κορη μου κανει ανησυχο υπνο..εγω αν και ελαφροκοιμαμαι μενω εκει οπου θα με αφησεις..ο ανδρας μου κουτσουρο..

επειδη λοιπον περασαμε μηνες με τη μικρη στο κρεβατι μαζι μας τωρα μας εχει μεινει συνηθεια και κοιμομαστε στα δυο ακρα..αφου καμια φορα γελαμε..

λοιπον αποφασισα οτι παρηλθε ο χρονος και πλεον μπορουμε να κανουμε πιο ενδιαφεροντα τα βραδυα στο κρεβατι..;) (Αει σιχτιρ.. μετραγα μια μια τις μερες!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...