Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Ευα!!!εσυ τι διαφορα ειχες δει?εσας τα κακακια τον παιδιων σας πως ειναι?εμενα τωρα τελευταια ειναι σαν αχωνευτα!αφου τα καταπινει (οχι τα κακα!!!!)χεχε,ολα σχεδον αμασητα ο παπαρας!υποθετω ειναι φυσιολογικο....

εμεις ειμαστε σε..βρεφικη φαση ακομη..

τα κακα της ειναι μονιμα η σαν ευκοιλια η σαν σφιχτος πουρες (εμεις ετσι την λεμε..δυσκοιλια)..ισως επειδη πινει πολλες φορες γαλα μητρικο και τρωει μεσημεριναο αλεσμενο..

αυτο το κοριτσι παντως παιδια δεν βαζει τιποτε στο στομα της..(δεν μου μοιασε!!)..

ακομη και κατι να της αρεσει σαν γευση κανει σα τρελλη να της το δωσεις αλλα δαγκωνει σαν σπουργιτι δυο τρεις φορες και το παραταει η δεν δαγκωνει τιποτε..

να σας πω την αμαρτια μου?

οταν με καλουν δικοι μου ανθρωποι στο σπιτι τους προσπαθω να αποφευγω την ωρα του μεσημεριανου η του δεκατιανου γιατι ξερω οτι η μικρη μου η που δνε θα τρωει η που θα τρωει δυσκολα και δεν μπορω αλλο πια την κριτικη τους..μεχρι να μαθει να τρωει καπως ικανοποιητικα εχω αποφασισει οι επισκεψεις να ειναι ουδετερες ωρες η σε ατομα που δεν κολλανε με το οτι θηλαζω.

παντως cristin και εγω αυτο νομιζω οτι παιζει..πως δηλαδη στην αρχη ειναι δυσκολα με οτι καινουργιο τους δωσεις αλλα μια, δυο φορες μετα το συνηθιζουν και το ζητανε..

το Tendy αν και εφαγε το μισο (με τα δημητριακα) αυτο ισως να ειναι καλο σημαδι τι θα φαει και αυριο..

και εμενα elenada την πρωτη φορα την ψαροσουπα την εφαγε..απο εκει και επειτα καθε φορα μετα μου ετρωγε λιγοτερο..μαλλον θα της κανω για αυριο ψαρι για να την ταισει και η θεια που ..επικοινωνει καλυτερα!

εντωμεταξυ εχω παρει μια βρεφικη οδοντοβουρτσα και το πρωι και το βραδυ πριν το μπανιο της τη βαζω (χωρις οδοντοπαστα) και της βουρτσιζω (οσο μου επιτρεπει) τα δοντακια..το χει βρει διασκεδαστικο και καθεται φρονιμη και μαλιστα μου το ζηταει κιολας..βλεπει και εμενα που βουρτσιζω τα δικα μου και μου παιρνει τη βουρτσα να μου τα βουρτσισει..

ε..αν συνεχισουμε ετσι ελπιζω οτι αυτη η συνηθεια θα ειναι οντως επικτητη και θα εφαρμοζεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον πηγαμε στη παιδιατρο και αφενος εκανε σαν το μωρο της Ροουζμαρι μολις μπηκαμε στο ιατρειο μαλλον επειδη της φανηκε γνωριμο το μερος και οτι κατι που την ειχε πονεσει μαλλον την περιμενει εν ολιγοις απο την ωρα που αρχισε η εξεταση μεχρι που φυγαμε μας ακουσε ολος ο Κολωνος..

παντως εμβολιο καναμε, πηραμε αλλα 250 γραμμαρια και μαλλον ψηλωσαμε κανα δυο ποντους αν και η γιατρος την εβγαλε 79 (απο 76) αλλα κοβω οτι ειναι λαθος μιας και η μικρη δεν καθοταν ησυχη για να μετρηθει.

Αφετερου στο γιατι μου περι της αρνησης της να δωσω φρεσκο γαλα στη μικρη απαντησε το εξης:

οτι το φρεσκο γαλα εχει αρκετο ασβεστιο, παραπανω απο το αναγκαιο για ενα βρεφος συνεπως επειδη ο οργανισμος αποβαλλει το επιπλεον του ασβεστιου και αυτο γινεται μεσω των νεφρων εχει την ταση να επιβαρυνει τα νεφρα κια για αυτο το φρεσκο γαλα δεν δινεται κανονικα σε παιδια κατω των 5 ετων η 3 ετων..

δεν μου φανηκε παραλογο επιχειρημα αλλα δεν ειμαι γιατρος η ειδικος για να ξερω αν ισχυει κατι τετοιο η οχι...

οι εναλλακτικες που μου εδωσε σαφως ηταν τα noulac, neslac και κατι αλλα πχ ενα βιολογικης καλλιεργειας Frezylac.. στο ερωτημα μου αν μπορω να δωσω ενα γαλα που δεν εχει φαρμακευτικους ορους (δηλαδη οχι ολα τα σχετικα που λενε "με σιδηρο, με πρεβιοτικα, με ω3, με του πουλιου το γαλα κλπ") μου ειπε το Νουνου εβαπορε το κανονικο (αυτο που πινουμε οι μεγαλοι) αλλα λεει οτι αυτο περα απο τη βαρια γευση εχει και πολυ λιπος..

και μαλιστα στο επιχειρημα μου οτι εχω ακουσει ειδικους παιδιατρους να συστηνουν φρεσκο γαλα μου ειπε οτι μπορει να εξυπηρετουν συμφεροντα εταιρειων παραγωγης φρεσκου γαλακτος.

για το μονο που μου εγγυηθηκε απο μονη της ηταν οτι σαν το μητρικο γαλα δεν θα υπαρχει ποτε κατι ιδιας αξιας στο εμποριο και οτι για θηλαζον μωρο τη βρισκει πολυ καλη και δυνατη και μας προετρεψε να συνεχισουμε εφοσον εχω τη διαθεση και μπορω.

παρολα αυτα εσεις διαβαζοντας την αποψη της περι του φρεσκου γαλακτος τι λετε?

λοιπον πηγαμε στη παιδιατρο και αφενος εκανε σαν το μωρο της Ροουζμαρι μολις μπηκαμε στο ιατρειο μαλλον επειδη της φανηκε γνωριμο το μερος και οτι κατι που την ειχε πονεσει μαλλον την περιμενει εν ολιγοις απο την ωρα που αρχισε η εξεταση μεχρι που φυγαμε μας ακουσε ολος ο Κολωνος..

παντως εμβολιο καναμε, πηραμε αλλα 250 γραμμαρια και μαλλον ψηλωσαμε κανα δυο ποντους αν και η γιατρος την εβγαλε 79 (απο 76) αλλα κοβω οτι ειναι λαθος μιας και η μικρη δεν καθοταν ησυχη για να μετρηθει.

Αφετερου στο γιατι μου περι της αρνησης της να δωσω φρεσκο γαλα στη μικρη απαντησε το εξης:

οτι το φρεσκο γαλα εχει αρκετο ασβεστιο, παραπανω απο το αναγκαιο για ενα βρεφος συνεπως επειδη ο οργανισμος αποβαλλει το επιπλεον του ασβεστιου και αυτο γινεται μεσω των νεφρων εχει την ταση να επιβαρυνει τα νεφρα κια για αυτο το φρεσκο γαλα δεν δινεται κανονικα σε παιδια κατω των 5 ετων η 3 ετων..

δεν μου φανηκε παραλογο επιχειρημα αλλα δεν ειμαι γιατρος η ειδικος για να ξερω αν ισχυει κατι τετοιο η οχι...

οι εναλλακτικες που μου εδωσε σαφως ηταν τα noulac, neslac και κατι αλλα πχ ενα βιολογικης καλλιεργειας Frezylac.. στο ερωτημα μου αν μπορω να δωσω ενα γαλα που δεν εχει φαρμακευτικους ορους (δηλαδη οχι ολα τα σχετικα που λενε "με σιδηρο, με πρεβιοτικα, με ω3, με του πουλιου το γαλα κλπ") μου ειπε το Νουνου εβαπορε το κανονικο (αυτο που πινουμε οι μεγαλοι) αλλα λεει οτι αυτο περα απο τη βαρια γευση εχει και πολυ λιπος..

και μαλιστα στο επιχειρημα μου οτι εχω ακουσει ειδικους παιδιατρους να συστηνουν φρεσκο γαλα μου ειπε οτι μπορει να εξυπηρετουν συμφεροντα εταιρειων παραγωγης φρεσκου γαλακτος.

για το μονο που μου εγγυηθηκε απο μονη της ηταν οτι σαν το μητρικο γαλα δεν θα υπαρχει ποτε κατι ιδιας αξιας στο εμποριο και οτι για θηλαζον μωρο τη βρισκει πολυ καλη και δυνατη και μας προετρεψε να συνεχισουμε εφοσον εχω τη διαθεση και μπορω.

παρολα αυτα εσεις διαβαζοντας την αποψη της περι του φρεσκου γαλακτος τι λετε?

ενδιαφερον!δεν εχει κι αδικο σ'αυτα που λεει,κι εχει δικιο και με τα συμφεροντα εταιριων.

οσο για το νουνου το κανονικο,εχω να πω οτι εγω και τ'αδερφια μου,με το βλαχας μεγαλωσαμε,δεν υπηρχαν τοτε τα παιδικα γαλατα.

παντως ετσι σε φερνει σε διλημμα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

elenada αστα χάλια! Δεν την παλευω οταν μου βαζουν τετοια διλληματα..και εχω την αισθηση οτι δεν προσπαθει να με παραπλανησει στην προκειμενη περιπτωση..δνε την θεωρω καμια expert παιδιατρο αλλα λογω οτι εχω ερθει αντιθετη πολλες φορες σε θεματα διατροφης και εχει δειξει πολυ καλη συμπεριφορα απεναντι μου και εχει προσπαθησει να μου βρει εναλλακτικες ισως η αποψη της ιατρικης συνεπειας ακομη και να μην την τεκμηριωνει η ιδια αλλα το χει πληροφορηθει απο ιατρικες πηγες ειναι θεμα προς συζητηση και περισυλλογη..

διοτι δεν μου λεει οτι "ξερεις..αν δωσεις φρεσκο γαλα θα χει προβλημα πεψης η με το εντερο " η κατι τετοιο αλλα παραθετει ενα προβλημα που μακροχρονια θα εμφανιστει αν ισχυει βεβαια και εφοσον το παιδι εχει τυχον ευαισθησια..

συμφωνεις ως εδω?

elenada αστα χάλια! Δεν την παλευω οταν μου βαζουν τετοια διλληματα..και εχω την αισθηση οτι δεν προσπαθει να με παραπλανησει στην προκειμενη περιπτωση..δνε την θεωρω καμια expert παιδιατρο αλλα λογω οτι εχω ερθει αντιθετη πολλες φορες σε θεματα διατροφης και εχει δειξει πολυ καλη συμπεριφορα απεναντι μου και εχει προσπαθησει να μου βρει εναλλακτικες ισως η αποψη της ιατρικης συνεπειας ακομη και να μην την τεκμηριωνει η ιδια αλλα το χει πληροφορηθει απο ιατρικες πηγες ειναι θεμα προς συζητηση και περισυλλογη..

διοτι δεν μου λεει οτι "ξερεις..αν δωσεις φρεσκο γαλα θα χει προβλημα πεψης η με το εντερο " η κατι τετοιο αλλα παραθετει ενα προβλημα που μακροχρονια θα εμφανιστει αν ισχυει βεβαια και εφοσον το παιδι εχει τυχον ευαισθησια..

συμφωνεις ως εδω?

ναι,συμφωνω.τα λεει πολυ ωραια η γιατρος σου.εμενα ο δικος μου,μου λεει απο τον 5ο μηνα θ'αρχισετε κρεμα βανιλια της νουνου!μου λεει και την μαρκα ο κυριος,και τελος.ουτε για πιο λογο την προτεινει,ουτε τιποτα.τελος παντων,εχε χαρη....

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλα ολοι οι παιδιατροι συμπριλαμβανομενης και της δικης μου λενε με τη μια καποια παρκα εμποριου που εξυπηρετουν η απλα εχουν καραμελα να προτεινουν αλλα οταν εγω σαν μανα επιμενω για κατι διαφορετικο θελω να χω και μια απαντηση σχετικα με αυτο..

ακομη και βιβλιογραφια να βρω που να τεκμηριωνει θεματα εφοσον δεν ειναι κοινως αποδεκτα απο το συνολο αλλα εχω απο τη μια ενα ποσοστο α να μου λεει ναι στο φρεσκο και ενα ποσοστο β να λεει οχι στο φρεσκο (η στο οποιοδηποτε τελος παντων γαλα) εγω που φερω ευθυνη για την επιλογη της τροφης του παιδιου μου δεν ειμαι σε σημειο μπρος γκρεμος και πισω ρεμα?

δηλαδη η επιλογη μου μενει απλα στο αν θα θηλασω η οχι (που ακομη και σε αυτη την επιλογη ακουω τα χιλια μυρια απο τον παραπληροφορημενο περιγυρο)? και μετα τι?μετα τι επιλογες εχω για τη διατροφη του παιδιου που μεγαλωνω? ολα σε ενα κουβα τα βαζουμε?

απιστευο χαλι..και εγω παλι μενω σαν ηλιθια να αναρωτιεμαι και να βουλιαζω στις τυψεις μου σκεφτομενη πως οτι και να επιλεξω θα χω παντα την πιθανοτητα να χω κανει ακομη και μακροπροθεσμα την ελαχιστη λαθος επιλογη..

ναι και εγω με νουνου και βλαχας εβαπορε μεγαλωσα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και το καλυτερο για την ανθρωπινη υγεια μου.

Jesgk το προσκλητήριο είναι παρα παρα πολυ ωραίο τελειο:P:D:D με το καλο.

Λοιπον κορίτσια δεν μπορω να συμβαδίσω μαζί σας στις ωρες που μιλάτε μπαίνω λίγο αργά.Σας διαβάζω όμως και μαθαίνω τα νέα σας.

Εμείς λοιπόν πίνουμε το περισσότερο γάλα απο όλους σας, πίνουμε 210 και καμιά φορά 240γρ πρωι και βράδυ.:lol::lol:

miammama η κορη σου είναι μια κουκλα ειναι πανεμορφο κοριτσάκι και να μην την ξαναπεις χοντρή,λες οτι δεν περπατάει ακόμα,οταν την βγαλεις απο το καρότσι και αρχισει να τρέχει θα δείς που θα αλλαξει. Παντως στο προσωπάκι είναι αστέρι:P

Οσο για την αιμοδοσία στα παιδάκια παίζει παρα πολύ μεγάλο ρόλο η πείρα που εχει η νοσοκόμα ή τελος παντων οποιος παιρνει το αιμα.Εχω δει πολλες χαζες και εχω δει και αλλες που είναι γάτες αμέσως φλέβα και το παιδί ουτε που το κατάλαβε.

Γεια σας κοριτσακια,

εγω ακομα πιο αργα και απο την Αννινα μας..

Καλα το θέμα του γάλακτος ειναι πολυ φρικη..Δεν είμαι ειδική αφού θήλασα ελάχιστα και εμένα η Ναταλίτσα μου έπινε απο την αρχή με μπιμπερό..

ΑΛΛΑ η παιδίατρος που είναι οικογενειακή μας φίλη και μας ξέρει 30 χρόνια που είπε ότι τα καλύτερα είναι αυτά σε σκόνη..Εμεις πίναμε μέχρι τον 6ο frisolac,μέχρι τον χρόνο frisomel και τωρα θα πάμε στο επόμενο.

Μου είπε και μένα οτι τα υπόλοιπα εχουν περισσότερο λίπος.

Και μενα μου φαινεται περιεργο, τουλαχιστον να αλλαζε λιγο γευση η μικρη αλλα τι να κανω.

Στο θεμα του φαγητου παμε και μεις πολυ σταδιακα στις νεες τροφες.

Αυριο θα παμε για την τακτικη μας επισκεψη οποτε θα σας πω περισσοτερες λεπτομερειες..

yRf6p1.png

miammama η κορη σου είναι μια κουκλα ειναι πανεμορφο κοριτσάκι και να μην την ξαναπεις χοντρή,λες οτι δεν περπατάει ακόμα,οταν την βγαλεις απο το καρότσι και αρχισει να τρέχει θα δείς που θα αλλαξει. Παντως στο προσωπάκι είναι αστέρι:P

.

ΣΥΜΦΩΝΩ..ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Jesgk το προσκλητήριο είναι παρα παρα πολυ ωραίο τελειο:P:D:D με το καλο.
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Εμείς λοιπόν πίνουμε το περισσότερο γάλα απο όλους σας, πίνουμε 210 και καμιά φορά 240γρ πρωι και βράδυ.
Είδες που τα παιδάκια μας ταιρίαζουν;; :lol::lol: Εμένα πίνει 240γρ. λίγο πριν κοιμηθεί κ ορισμένες φορές που δεν μπορεί να κοιμηθεί της φιτάχνω ακόμα 100γρ κ κοιμάται σαν πουλάκι. Μου φαίνονται λίγο πολλά αλλά τί να κάνω

Γεια σας κοριτσακια,

εγω ακομα πιο αργα και απο την Αννινα μας..

Καλα το θέμα του γάλακτος ειναι πολυ φρικη..Δεν είμαι ειδική αφού θήλασα ελάχιστα και εμένα η Ναταλίτσα μου έπινε απο την αρχή με μπιμπερό..

MyPrincess όταν σταμάτησα το θηλασμό της έδωσα Νεσλακ 1+ στην αρχή μου έκανε διάρροιες κ φαντάστηκα πως ειναι απλά η αρχή αλλά τελικά το συνέχισε για κανένα μήνα κ έτσι τώρα της δίνω το Aptamil σε σκόνη κ είμαι ικανοποιημένη. Στο γιό που είχα θηλάσει 3 μήνες η μεταβαση του στο γάλα σκόνη δεν του έφερε παρενέργειες αλλά στη μικρή που θηλασε 10 μήνες είδα μεγάλη διαφορά, στο γάλα προσαρμόστηκε ευκολα γευστικά αλλά το γάλα απ'οτι αποδειχθηκε δεν ήταν το κατάλληλο. Μακάρι να είχα τη διάθεση να συνέχιζα το θηλασμό αλλά την τελευταία εβδομάδα πριν σταματήσω με ενοχλούσε πιά να την έχω στο στήθος, το έβλεπα σαν αγγαρεία, ίσως ακουστεί άσχημο αλλά έτσι ένιωθα

Κορίτσια καλημέρα!Μια ώρα σας διάβαζα.Τελείωσα με τον έλεγχο του ISO αλλά εξακολουθώ να έχω πολλή δουλειά.δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω.Εγώ πάντως δεν κατάφερα να θηλάσω πάνω απο ένα μήνα.Μου κόπηκε το γάλα μαχαίρι.Της έδινα σκόνη frisocalac μέχρι τον 6ο , frisomel απο τον 6ο και μετά και τώρα θα συνεχίσουμε πάλι σκόνη frisogrow μέχρι τον 18ο. Έτσι μου είπε ο παιδίατρος και δε βρήκα λόγο να αρνηθώ γιατί δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με το γάλα.Όσο για τις μάρκες δεν μου είπε ποτέ καμία. Πάντα τελείωνε με την έκφραση όποια μάρκα θέλεις. Και το frisolac απο την κλινική μου το δώσανε και επειδή δεν έφτανε το γάλα μου και της έδινα συμπλήρωμα απλά το συνεχίσαμε. Εγώ πάντως τον εμπιστεύομαι τον γιατρό και πιστεύω οτι υπάρχει βάση σε αυτά που λέει και δεν το κάνει για κάποιο σκοπό. Ο άνθρωπος έβγαλε τα μάτια του στα βιβλία τόσα χρόνια και οι βιβλιογραφίες στηρίζονται σε χρόνια πειράματα και μελέτες.

καλημερα

Jesgk το να σου φανει ο θηλασμος αγγαρεια ειναι κατι πολυ φυσιολογικο απο ενα σημειο και μετα, μεχρι και εγω υπαρχουν φορες που ενω θελω να κανω μια αλλη δουλεια πρεπει να διακοψω για να θηλασω και βαριεμαι αλλα δεν ειναι ο λογος που με κανει να θελω να αποθηλασω γιατι απλα μου αρεσει γενικοτερα..

παντως σημερα το πρωι σταθηκα καμποση ωρα στο ψυγειο του σουπερ μαρκετ και κοιταζα τα γαλατα..εβαπορε και φρεσκα

λοιπον..

τα φρεσκα γαλατα εμποριου (τα απλα) εχουν ασβεστιο 250 γρ και λιπαρα σε νορμαλ επιπεδα μεχρι 3,5 %

τα φρεσκα γαλατα για παιδια εχουν τη μανα και τον πατερα τους μεχρι και λινελαιο μεσα..το δε ασβεστιο ειναι στο 100 Mg κατα μεσο ορο αρα πολυ λιγοτερο και πιο ανεκτικο για τα μωρα και εννοειται φαρμακευτικους ορους για εμπλουτισμο

τα εβαπορε τα κανονικα εχουν ασβεστιο γυρω στα 120mg και λιπος 4% το Βλαχα και 4,2 το Νουνου (τα πληρες μιλαμε) και δεν αναφερεται κατι αλλο ως προσμικτο

τα Neslac +1 και noulac+1 μαζι με τη μανα και το πατερα τους εχουν παλι λινολεικο οξυ (και λινελαιο), σακχαρα (σε διαφορες μορφες)

ασβεστιο στο 50mg (αρα αρκετα ανεκτο) και βεβαια ολα τα του εμπλουτισμου..

τελικα αποφασισα να δοκιμασω το Βλαχα το οποιο εβαπορε μεν αλλα παραγεται εν Ελλαδι εχει ανεκτο ασβεστιο στα 100γρ και οσο για το λιπος εκει κανω πως δεν βλεπω..

βλεποντας και κανοντας λοιπον αφου δεν εχω και εναλλακτικες εκτος απο το να παρακουσω αυτο που ειπε η παιδιατρος σχετικα με το γιατι δεν συμφωνει με το φρεσκο γαλα πριν τα 3 ετη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...