Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

O καημένος ο χάζμπαντ είναι και τόσο δουλευταράς και θα του μειώσουν το μισθό ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέσα σ' ένα χρόνο! Και τα ΕΛΤΑ δεν έχουν υψηλούς μισθούς, ΚΑΜΙΑ σχέση με ΟΣΕ, λίγο πιο ψηλά από τον ιδιωτικό τομέα είναι.

Θκατάααααααααααααααααα! Πάει το τουτούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν αποκλειω στο μακρινο (δεν ξερω ποσο μακρινο) μελλον την μετακομιση στο εξοχικο..αναλογα δηλαδη με το τι δουλεια θα κανει ο καθενας μας..ασε που εκει θα μπορουμε να καλλιεργουμε και τα μποστανια μας..

υποχωρησεις και πολυ υπομονη..μη μιλησω για το κουραγιο.. εχει και αυτο το ρολο του..

Μακριά δεν είναι η Σαλαμίνα ρε συ; Θα πρέπει να δουλεύετε από εκείνη την πλευρά της Αττικής και οι δύο για να βολεύει! Αλλιώς είναι μεγάλη ταλαιπωρία.

η Σαλαμινα κοντα ειναι.. το εξοχικο ειναι μακρυα.. και το λεω για την περιπτωση που οι δουλειες μας εχουν αλλαξει και ειναι πιο κοντα.. αλλιως ειναι απλα σκοτωμα..και εξοδα σαφως..

αν ομως καποτε χρειαστει δεν θα το αρνηθουμε κιολας.. πιο ευκολα ενοικιαζουμε το ακινητο στην Αθηνα παρα το εξοχικο.

Ο καθενας με τα οπλα του..

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ σας διάβασα...

λοιπόν περαστικά στον γιάνναρο!!

για το ανοσοποιητικό που λέει η βίκυ θυμάμαι ο γιατρός είχε στους κουμπάρους στην αθήνα επειδή μια εποχή αρρώσταινε ο μικρός από τον παιδικό "σταματήστε το παιδί ένα διάστημα από τον παιδικό,δεν πάει άλλο..." κι έτσι έκαναν να συνέλθει το παιδί...βέβαια πάει τόσα χρόνια παιδικό κι ακόμα αρρωσταίνει...αλλά τι να κάνουν??μπορούν κι αλλιώς?

λοιπόν ξεκινάω τα δικά μου,η έλλη βγάζει 4 δόντια μαζί...

την ημέρα είναι μια χαρά...το πρόγραμμα της το ξέρετε,ξεκίνησε παρασκευή βράδυ με το που την βάζουμε στη κούνια και πάμε να φύγουμε ουρλιαχτά και να μην θέλει να ξαπλώσει...

την αφήνουμε,πάμε μετά από λίγο,μας έδειχνε και τα δόντια της,της δίνουμε ντεπόν πάλι τα ίδια...

επί 1 ώρα έκλαιγε και σταματούσε μόνο αν καθόμασταν μέσα να μας βλέπει...

τελικά έτσι κοιμήθηκε...

το σάββατο πήγαμε στο μάθημα,μια χαρά...συμμετείχε κανονικά...και κάθε φορά που περνάει η κοπέλα και μαζεύει τα παιχνίδια ή τα όργανα με καλάθι σηκωνόταν η έλλη και μάζευε αυτή τα παιχνίδια...πλέον το κάνει και στο σπίτι,μαζεύει τα παιχνίδια της πριν πάει για ύπνο..

μετά πήγαμε στο γάμο..μια χαρά,μέχρι τις 12.30 άντεξε,μέχρι και ζεμπεκιά χόρεψε και σήκωνε το πόδι κι έλεγε όπα!!!

επιστρέφουμε σπίτι τα ίδια στο θέμα ύπνου,της δίνω πονστάν,λέω θα είναι τα δόντια,υπερένταση...

χθες όλη μέρα μια χαρά πάλι...

το βράδυ πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό,γιόρταζε(και όχι δεν είναι παρθένα,ανάποδος άνθρωπος είναι)

ήταν μια χαρά...

το βράδυ τα ίδια πάλι,κλάματα...της αφήνω την πόρτα ανοιχτή και της λέω εδώ είμαι...

ηρέμησε και πάω να την δω...την πήρε ο ύπνος ...καθιστή....πάω να την ξαπλώσω κλάματα...

την αφήνω και πάω μέσα,ακούμε έναν θόρυβο...

έπεσε από την κούνια,δεν ξέρω πως τα κατάφερε!!!

ευτηχώς δεν χτύπησε...

ξανά μετά την πήρε ο ύπνος καθιστή...

την ξαπλώνω,δεν κοιμόταν για πόση ώρα,καθόταν όρθια να κοιτάζει την πόρτα πολύ στεναχωρημένη...

στεναχωρηθήκαμε με τον μπαμπά της γιατί δεν ξέρουμε τι έχει...

τα δόντια?(έκανε και λίγο διάρροια)

φοβάται κάτι?

δεν μπορώ να καταλάβω...

Κοριτσάκι μου μάλλον απ' τα δόντια είναι!

Άσε που είναι και φάση τώρα, κι ο Γιάννης το κάνει, που κάνουνε πιο ανήσυχο ύπνο. Κι ο δικός μου για κάποια φάση ήθελα να ξαπλώνω δίπλα του (ενώ ΠΟΤΕ δεν το έκανα), το έκανα για λίγο μέχρι να κοιμηθεί, μετά ηρέμησε και το κόψαμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αγαπη μου γλυκια μην αγχωνεσαι..

ειναι καλως η κακως μια φαση που μαλλον λιγο πολυ την περνανε πολλα παιδακια σε αυτες της ηλικιες..

λιγο τα δοντια ( τη μια μερα), λιγο κατι που μπορει να την φοβησε και να την εκανε ανασφαλη μπορει να συνθετουν ολη αυτη τη συμπεριφορα..

το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι μονιμη κατασταση αλλα παροδικη.. πιστευω οτι με συνεπεια, τρυφεροτητα και κουβεντουλα θα συνελθει.. παρ αυτα μην βγαινετε εσεις οσο το δυνατον απο το καθιερωμενο προγραμμα..

ελεγξε τη νυχτα τον χωρο της αν κατι την ενοχλει ξαφνικα (οχι οτι θα βγαλεις ακρη αλλα καμια φορα πιανει)..

υπαρχουν και οι νυκτερινοι τρομοι που αρχιζουν σε αυτη την ηλικια..να το χεις υποψη.. ενα-δυο βραδυα καλα, δεκα κακα..και παει λεγοντας για αλλους για καιρο, για αλλους πιο συντομα..

την ξαπλώνω,δεν κοιμόταν για πόση ώρα,καθόταν όρθια να κοιτάζει την πόρτα πολύ στεναχωρημένη...

στεναχωρηθήκαμε με τον μπαμπά της γιατί δεν ξέρουμε τι έχει...

τα δόντια?(έκανε και λίγο διάρροια)

φοβάται κάτι?

δεν μπορώ να καταλάβω...

Θα την πονούσαν τα δοντάκια της και ήθελε την συντροφιά σου, εγώ απλά θα την είχα πάρει στο κρεβάτι μας να αποκοιμηθεί και θα την έβαζε μετά ο μπαμπάς της στο δικό της.

καθήσαμε στο κρεβάτι το μονό που έχουμε δίπλα να μας βλέπει,την πήραμε και λίγο αγκαλιά...

μετά άφησα την πόρτα ανοιχτή και 2-3 φορές της μίλησα από το δωμάτιο μας,που με φώναξε...

στο πρόγραμμα θα μείνω,τις τελευταίες βραδυές κοιμηθήκαμε αργά λόγω εξόδων...

άντε να δούμε...δεν έχω συνηθίσει τέτοια συμπεριφορά,ούτε μωρό δεν τα έκανε...

στο κρεβάτι μου δεν την έχω πάρει ποτέ...δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε με τίποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...