Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χθες ο χάζμπαντ πήγε στο Άγιο Όρος. Σηκωθήκαμε 5μιση και έξι έφυγε. Εγώ βέβαια ξανακοιμήθηκα. Σηκώθηκα στις εννιά και έκανα δουλειές μαζί με τη Γεωργίτσα, αφού ήθελε να βοηθήσει η νοικοκυρούλα μου. Κατα τις δώδεκα ντυθήκαμε και πήγαμε παιδότοπο. Έπαιξε, χόρεψε, ζωγράφισε , δεν ήθελε να φύγει. Η κοπελα που πρόσεχε τα παιδάκια ασχολήθηκε πολύ μαζί τους και κάνανε διάφορες δραστηριότητες. Κάποια στιγμή παίξανε τον κρυμμένο θησαυρό. Τα παιδάκια κλείνανε τα ματιά τους και αυτή έκρυβε μια μπάλα. Η κοπελιά απόρησε με την ενεργή συμετοχή της Γεωργίτσας στο παιχνίδι, καθώς ήταν και η πιο μικρή. Αρχικά μου λέει χαμογελώντας : κλείνουν όλα τα παιδιά τα μάτια τους , τα κλείνει και αυτή. Και μετά έκπλεικτη μου αφηγείται πως έκρυψε την μπάλα σε ένα αρκετα δύσκολο σημείο και πήγε και την ξετρύπωσε. Έχει φαντασία το κούτσικό μου. Και στο σπίτι όταν παίζουμε αυτό το παιχνίδι σκέφτεται απίστευτα σημεία για να πάει να ψάξει. Μέχρι και μέσα στις παντόφλες ψάχνει.Πιστεύω πως το οτι παίζει καθημερινά με τον Μπάιο την βοηθάει να συμετέχει σε ομαδικά παιχνίδια γιατί όταν παίζουν την καθοδηγεί αυτός. Της λέει πώς θα παίξουν και αυτή ακολουθεί. Πχ παίζουν πυροσβεστική. Έχουν ένα τηλεφωνικό κέντρο όπου δέχονται τηλεφωνήματα, όταν ''χτυπάει'' το τηλέφωνο το σηκώνουν , ακούν το πρόβλημα, τρέχουν φωνάζοντας ιου ιου ιου και πάνε να σβήσουν τη φωτιά , ή να κατεβάσουν το γατάκι απο το δέντρο ή να βγάλουν κάποιον που κλείστηκε στο ασανσερ κλπ κλπ. Παιχνίδια που θέλουν φαντασία και με συνομίλικο παιδάκι αποκλείεται να έπαιζε.

Σήμερα ήπια έναν καφε στις 10 με τη μαμά μου που μας επισκέφτηκε και μαγείρεψα γίγαντες για αύριο. Όταν άνοιξα τον φούρνο για να δοκιμάσω αν γίνανε μου ζήτησε η Γεωργίτσα και έφαγε ένα πιάτο (απορώ γιατί στης πεθερας τρώει μόνο πατατες και μακαρόνια:rolleyes:) και έπειτα πήγαμε στη μαμά μου που μας περίμενε για φαγητό. Στις τρισίμησι με πήρε ο χαζμπαντ και μου είπε πώς σε μια ώρα καταφθάνουν και πώς θα ερχόταν σπίτι μαζί με τον Γιώργο να τους φιλέψω. Γύρισα σπίτι, έκοψα μια σαλάτα χωριάτικη και μια πολίτικη, έβγαλα τουρσακι , τσιπουράκι λίγα καλαμαρακια που έφερα απο την μαμά και μουέφαγαν και όλο το ταψί με τους γίγαντες , απο δυο πιάτα ο καθένας. Με αποτελεσμα να μείνω χωρίς φαγητό για αύριο.:-( Αυτή την ώρα μπαμπάς και κόρη κοιμούνται, εγώ βλέπω just the 2of us και περιμένω το τελευταίο στεγνωτήριο να τελειώσει . Μάλλον δεν θα μαγειρέψω άλλο φαγητό....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικάκι καλή ξεκούραση! ;)

Ανανεώθηκε ο χάζμπαντ τουλάχιστον; Καλώς τον δέχτηκες.

Εγώ σήμερα πάλι μάθημα, μέχρι τις 2. Ωραία είναι να ξαναμαθαίνω, τα πάω και καλά (προσπαθώ όμως και συμμετέχω) και το απολαμβάνω! Μου 'χε λείψει να κάνω κάτι δημιουργικό!!!

Να δούμε πως θα τα πάω σε τάξη!

Κουράστηκα όμως. Κι ο Τζόνυ έχει, τι έκπληξη, ΠΑΛΙ πυρετό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βικάκι καλή ξεκούραση! ;)

Ανανεώθηκε ο χάζμπαντ τουλάχιστον; Καλώς τον δέχτηκες.

Εγώ σήμερα πάλι μάθημα, μέχρι τις 2. Ωραία είναι να ξαναμαθαίνω, τα πάω και καλά (προσπαθώ όμως και συμμετέχω) και το απολαμβάνω! Μου 'χε λείψει να κάνω κάτι δημιουργικό!!!

Να δούμε πως θα τα πάω σε τάξη!

Κουράστηκα όμως. Κι ο Τζόνυ έχει, τι έκπληξη, ΠΑΛΙ πυρετό!

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα ενας φίλος μας έλεγε πώς ενα γνωστό του ζευγάρι χάσανε το παιδάκι τους γιατί λέει αρρώσταινε συνέχεια στον παιδικό και τα'φτυσε το ανοσιοποιητικό του. Μπορεί να κατάλαβε και λάθος , τί να πώ. Και πάλι περαστικά στον τζονάκο αλλά κάνε μια ερώτηση τον γιατρό αν συνεχίσει να αρρωσταίνει με αυτόν τον ρυθμό αν υπάρχει περίπτωση να έχει τίποτε επιπτώσεις. Ταλαιπώρηθηκε αρκετά μέχρι στιγμής το παιδί σε περίοδο που δεν υπάρχει καν έξαρση των ιώσεων και επιδημίες...

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα ενας φίλος μας έλεγε πώς ενα γνωστό του ζευγάρι χάσανε το παιδάκι τους γιατί λέει αρρώσταινε συνέχεια στον παιδικό και τα'φτυσε το ανοσιοποιητικό του. Μπορεί να κατάλαβε και λάθος , τί να πώ. Και πάλι περαστικά στον τζονάκο αλλά κάνε μια ερώτηση τον γιατρό αν συνεχίσει να αρρωσταίνει με αυτόν τον ρυθμό αν υπάρχει περίπτωση να έχει τίποτε επιπτώσεις. Ταλαιπώρηθηκε αρκετά μέχρι στιγμής το παιδί σε περίοδο που δεν υπάρχει καν έξαρση των ιώσεων και επιδημίες...

Δεν υπάρχει; Έτσι σου είπανε;

Ο παιδίατρος είπε ότι πιθανόν να πάει έτσι μέχρι το Πάσχα. :tongue: (τι καλά που θα περάσουμε)

Εχαριστώ για τα περαστικά κορίτσι! Πάω να την πέσω. Τα 'παιξα με το διάβασμα η γυναίκα.

Φιλιά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλή ξεκούραση. Πέρισυ ο Μάριος συνέχεια άρρωστος ήταν και μαζί του και η δικιά μου και εκείνο το διάστημα άκουγα ότι ''όλα'' τα παιδάκια έτσι είναι. Φέτος ακόμα ούτε συνάχι δεν είχαν. Φαίνεται επειδή ακόμα δεν αρχίσαμε τα πάρε δώσε με τον γιατρό νομίζω ότι δεν άρχισε η ''κυκλοφορία'' των ιώσεων. Βρε μπάς και κάναν δουλειά τα πορτοκάλια?:tongue::tongue: Πλάκα πλάκα πίνει ημερισίως τουλάχιστον 6 πορτοκάλια , τρώει 2-3 μπιντιντινια (μανταρίνια) και ο πεθερός μου τρώει καθημερινά μήλα και αχλάδια και ζητάει και αυτή απαραιτήτως μερίδιο.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες,

Μαρία περαστικά στο Γιάννη, Βίκυ τα φρουτα κάνουν πολύ καλό στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικου, πολύ κρίμα για το άλλο παιδάκι αλλά είναι άκυρο να χάθηκε το παιδάκι από τα κρυώματα στον παιδικό, κάτι άλλο υπάρχει, αν ήταν έτσι όλα τα παιδιά θα ήταν καταδικασμένα.

Ενα νορμάλ σκ πέρασα, καθάρισα το Σάββατο και εχθές κοιμήθηκα από τις 10:00μμ

Ηρθα και εγω ..παλι..!

Κυριακη β γυρος εργασιων στο σπιτι.. γενικη κουζινα, υπνοδωματια, μαγειρεμα (λαχανοντολμαδες που δεν ειχα ξανακανει -μονο ντολμαδακια με αμπελοφυλλο εχω κανει πολλες φορες- και μου φαγαν ωρα), βολτα με τη μικρη εξω στην πλατεια και στη παιδικη και το απογευμα ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι με δυο παιδακια 3-5 ετων και ξεσαλωσαν μαζι με τη μικρη..

οπως το πες viki με τα συνομηλικα δεν παιζει να παιξουν δημιουργικα..τα μεγαλυτερα τα παρασυρουν και τους μαθαινουν.. εμενα εχθες η μικρη επαιξε κρυφτο (εχουμε παιξει και μαζι αλλα δεν το θυμαται) και εκανε εστω και κατα το ημιση οτι και τα αλλα παιδια με μεγαλη χαρα..

και ουτε καν γκρινιαξε που μοιραστηκε τα παιχνιδια της..ενας χαμος ειχε γινει!!

αυτα..καλημερα

εντωμεταξυ ΤΙ χάλι.. η κορη μου 4-5 μερες τωρα ξυπναει στις 6-6.30..

και κοιμαται γυρω στις 22.00μμ χαθηκε να ξυπναει 7 η 8? (πιο πολυ δεν θα θελα ουτε εγω)

οσο για τους σταθμους σκεφτομαι μηπως φετος (το 2011) κανω αιτηση για τον δημοτικο βρεφονηπιακο που χουμε στη γειτονια (δεν περιμενω να την παρουν με τη μια αλλα δεν καιγομαι κιολας..κανεις δεν ξερει) την ανοιξη αν και με προβληματιζει η πιθανη ελευση ενος ακομη μωρου και την συνυπαρξη ιωσεων αλλα δεν γινεται τελικα να τα προγραμματιζουμε ολα και να προβλεπουμε παντα..σκεφτομαι οτι μπορει να αργησει και αλλο (οπως αναβληθηκε και τωρα) και δεν υπαρχει λογος η κορη μου να μενει πισω στις δραστηριοτητες της..

καλή ξεκούραση. Πέρισυ ο Μάριος συνέχεια άρρωστος ήταν και μαζί του και η δικιά μου και εκείνο το διάστημα άκουγα ότι ''όλα'' τα παιδάκια έτσι είναι. Φέτος ακόμα ούτε συνάχι δεν είχαν. Φαίνεται επειδή ακόμα δεν αρχίσαμε τα πάρε δώσε με τον γιατρό νομίζω ότι δεν άρχισε η ''κυκλοφορία'' των ιώσεων. Βρε μπάς και κάναν δουλειά τα πορτοκάλια?:tongue::tongue: Πλάκα πλάκα πίνει ημερισίως τουλάχιστον 6 πορτοκάλια , τρώει 2-3 μπιντιντινια (μανταρίνια) και ο πεθερός μου τρώει καθημερινά μήλα και αχλάδια και ζητάει και αυτή απαραιτήτως μερίδιο.

Kάνουν ΠΟΛΥ καλό τα φρούτα! Κι ο δικός μου τρώει, αλλά δεν τη γλίτωσε. Απ' την άλλη η δικιά σου μπορεί να 'κανε πέρσι αντισώματα, κολλώντας απ' τον Μπάιο!

Μαρία περαστικά στο Γιάννη

Ευχαριστώ!

Εγω χθες υποδέχθηκα τη μανούλα, σήμερα κάνει baby siting! Θέλω να τελειώσω κάτι στη δουλειά, μετά ν' ασχοληθώ εντατικά με τις εργασίες του σεμιναρίου, να τις τελειώσω έως την Πέμπτη!

Αχ, μ' αρέσει που είμαι πάλι μαθήτριααααααααα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμεις ψαχνουμε και επισημα πλεον δουλεια για τον συζυγο..

κυριως ως οδηγος αλλα οτι αλλο και να βρεθει καλοδεχουμενο (μακαρι να μην ειναι σε καταστημααααα -αφηστε με να λεω τα δικα μου, θα συνηθισω)

μιλησα και με τους εργοδοτες μου για την δικη μας πορεια..με νυχια και με δοντια θα προσπαθησουν να μας συντηρησουν αλλα ειναι αβεβαιο το αυριο..ξερω ομως οτι θα κανουν το καλυτερο δυνατο.

Μάματα προσπ. Εμείς χθες αποφασίσαμε από κοινού με χάζμπαντ να ΜΗΝ πάρουμε ακόμα το τουτού.

Τζάμπα ο ενθουσιασμός!

δυσκολοι καιροι..δυσκολες προσαρμογες..

εμεις περιμενουμε μπας και πουλησουμε ενα οικοπεδο για να αγορασουμε νεο αυτοκινητο (οχι εξ ολοκληρου βεβαια αγορα...και τα δυο παλια που εχουμε ειναι σε χαλια κατασταση και παλι καλα που εχουν ελαχιστα μηχανικα προβληματα αλλα ειναι 20 ετων εκαστο) και να κανουμε απαραιτητες επισκευες στο εξοχικο και καποιες συμπληρωσεις στο σπιτι μας και να ξεχρεωσουμε..

Αυτό που έχουμε είναι 10ετίας και, τώρα που ο Γιάννης δε θέλει τόσα πολλά πράγματα, προς το παρόν αρκεί. Αν ερχόταν κι άλλο μωρό θα χρειαζόμασταν πιο άμεσα, τώρα μπορούμε να το καθυστερήσουμε.

Αλλά σκέψου, οι μισθοί στις ΔΕΚΟ πάλι θα μειωθούν, εγώ θα 'μαι σύντομα χωρίς δουλειά. Ε, προτιμώ να μπορώ να ζω άνετα, να πηγαίνουμε και καμιά βόλτα, τώρα που δεν έχουμε πάγια, παρά να πάρω καινούριο αυτοκίνητο. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ΚΑΙ αυτό, αλλά - την τύχη μου μέσα - ΔΕΝ. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτό που έχουμε είναι 10ετίας και, τώρα που ο Γιάννης δε θέλει τόσα πολλά πράγματα, προς το παρόν αρκεί. Αν ερχόταν κι άλλο μωρό θα χρειαζόμασταν πιο άμεσα, τώρα μπορούμε να το καθυστερήσουμε.

Αλλά σκέψου, οι μισθοί στις ΔΕΚΟ πάλι θα μειωθούν, εγώ θα 'μαι σύντομα χωρίς δουλειά. Ε, προτιμώ να μπορώ να ζω άνετα, να πηγαίνουμε και καμιά βόλτα, τώρα που δεν έχουμε πάγια, παρά να πάρω καινούριο αυτοκίνητο. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ΚΑΙ αυτό, αλλά - την τύχη μου μέσα - ΔΕΝ. :(

και τα παγια των ΔΕΚΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ..

χεσε μεσα.. εμεις ειδικα που χουμε θερμοσυσσωρευτες θα χουμε θεμα με το ρευμα.. παλι καλα εχω ξυλοσομπα στο υπογειο και αεριου και λαδιου!! χαχα!! πληρως εξοπλισμενοι.. θα καιμε τα πραγματα που φυλαει η κουνιαδα τοσα χρονια..:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...