Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και καλά θα κάνεις.

συμφωνώ με την τζες!!as usual!!:tongue::tongue:

απλά να συμπληρώσω, ότι δεν μπορούμε να φέρνουμε στον κόσμο πολλά παιδιά χωρίς να έχουμε να προσφέρουμε τα απαραίτητα...κι εγώ όταν έκανα την έλλη δεν ήταν τόσο χάλια τα πράγματα,και ούτε περίμενα να χειροτερέψουν τόσο...

δεν κάνω όμως 2ο ακόμα γιατί τα πράγματα μπορεί να πάνε ακόμα χειρότερα...

μεγάλωσα σε οικογένεια που ενώ μέναμε στο νοίκι,μεροκάματο,χωρίς περιουσία, δεν στερηθήκαμε τίποτα...και σαν φοιτήτρια πάντα ήμουν καλά και με τα ψώνια μου... και όλα...

σε αντίθεση με τον άντρα μου οικογένεια με 4 παιδιά που όλο στερήσεις υπήρχαν...και για να σπουδάσει ο άντρας μου πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια...

θέλω να προσφέρω στο παιδί μου σπουδές,ότι περισσότερο μπορώ...

τώρα αν θα βρει δουλειά είναι άλλο...δεν θέλω όμως να μου ζητήσει να πάει 2η ή 3η γλώσσα και να του πω δεν έχω...

μουσικοκινητικής!!:D

ποσο πάει το μαλλι;; τί κάνουν εκει;

συμφωνώ με την τζες!!as usual!!:tongue::tongue:

τώρα αν θα βρει δουλειά είναι άλλο...δεν θέλω όμως να μου ζητήσει να πάει 2η ή 3η γλώσσα και να του πω δεν έχω...

Συμφωνώ

ναι βρε κουιτσια..

αυτο λεω..

δεν ειμαστε και στη φαση της πεινας (για φετος) ουτε στη φαση να μη μπορουμε να περασουμε.. οπως εχουμε ξαναπει και σπιτι εχουμε και λιγες υποχρεωσεις.. το θεμα ειναι αλλου και με αλλον.. σε θεμα χρεους εμεις ειμαστε σε αμελητεα ποσοτητα συγκριτικα με εσας κατα τα λεγομενα σας.. συνεπως δεν κρινω οτι το να κανω δευτερο παιδι ειναι απαγορευτικο..

αλλα ξερω κιολας οτι δεν μπορω να υποσχεθω σπουδες στο εξωτερικο η κολλεγια..αν μπορω θα το κανω.. αν δεν μπορω θα προσπαθησω οτι μπορω να κανω για να πετυχει οτι παλεψει.

αυτο αναποφευκτα θα συμβει σε κατι απο αυτα που θα ζητησει..

τα παιδια ΠΑΝΤΑ ζητανε.. μεχρι να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να τα χουν ολα.. η οτι για να τα χουν θελει υπομονη και ισως κοπος..

δεν συμφωνω εδω..

συμφωνω με το να θελω να προσφερω την ξενη γλωσσα η το αθλημα η το φροντιστηριο η και τα τρια μαζι αλλα για κατι απο αυτα εις διπλουν η τριπλουν εκει ειναι θεμα διαθεσιμοτητας και ανοχης και απο τις δυο πλευρες υπο διαπραγματευση..

Διαφημίσεις

παντως το σκεπτικο της εν λογω φιλης ειναι οτι επειδη μαμηθηκαν οι γονεις μας να μας μεγαλωσουν δε σημαινει οτι πρεπει να ζησουμε και εμεις ετσι..

και βεβαια το να κανεις 1 η 2 παιδια το βρισκω πιο χειροπιαστο και ευελικτο απο το να χεις 3 η 4 η 5.. εκει νομιζω οτι παραπας γυρευοντας..

εγω παλι λεω οτι για τον καθενα οπως ερθουν τα πραγματα..

και αυτη που σημερα εχει λεφτα σε δεκα χρονια μπορει να μην εχει τιποτε..

προς το παρον εμεις που μαστε σε μια μεση ταξη (οχι αστοι) τα φερνουμε στραβα κουτσα εις περας η αναβλητικα με χρεη η χωρις.. αλλα μεγαλωνουμε και εμεις και τα παιδια μας με αξιοπρεπεια..νομιζω?

ποσο πάει το μαλλι;; τί κάνουν εκει;

Συμφωνώ

μαρή τρελή δεν μας παρακολουθείς...δεν τα είχα πει την άλλη φορά??

θα τα ξαναπώ εν συντομία!!

55Ε τον μήνα,κάθε σάββατο πάμε για μια ώρα...

καθόμαστε σε κύκλο,λέμε τραγουδάκια,παλαμάκια,μας δίνει διάφορα όργανα για μουσική, (από του νάκα είναι,έμαθα ;) )

τα ανεβάζουμε σε μια μπάλα μεγάλη φουσκωτή,πολλές δραστηριότητες όρθιοι δεν κάνουμε,αλλά η έλλη τρελαίνεται,συμμετέχει,δεν κουνιέται από τη θέση της.και όταν τελειώνει γκρινιάζει...

α θα κάνουμε και γιορτή τα χριστούγεννα,πρέπει να μάθω τα τραγούδια,ούτε τα μισά δεν έχω μαθει...

εντάξει δεν ζητάνε πάντα...τα παιδιά,αλλά τα πιο σημαντικά εννοείται...

και προτιμώ να μάθει να διαβάζει μόνο του στο λύκειο χωρίς φροντιστήρια,κι αν περάσει σε πανεπιστήμιο καλώς,διαφορετικά με τα λεφτά τόσων χρόνων φροντιστηρίων θα κάνω κομπόδεμα για εξωτερικό...προτιμώ 3 χρόνια εξωτερικό παρά 5-6 ελλάδα...

αλλά αυτά είναι μακρινά για την ώρα...

ευτηχώς μέχρι τώρα δεν έχει στερηθεί τίποτα η μικρή μου...και το δωμάτιο της της φτιάξαμε χωρίς λεφτά,και ότι χρειαζόταν...και ρούχα ένα σωρό...

αργότερα δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

μου έχει βγει ο πάτος...και συνεχίζω...ντούρασελ!!

τι έγινε σήμερα?

πολλή δουλεία πλάκωσε και καμμιά δεν μπαίνει??

μαεστρία, βίκυ??ουυυυυυ!!!

Τελείωσα με το πρόγραμμα της δευτέρας, ενημερωσα τους πάντες... αλλλλάαα δεν τελειωσα ακομη, πηγα να φάω γιατί ειχε φτάσει το στομάχι στην πλάτη

Επιτέλουυυυςςςς Παρασκεύηη

μου έχει βγει ο πάτος...και συνεχίζω...ντούρασελ!!

τι έγινε σήμερα?

πολλή δουλεία πλάκωσε και καμμιά δεν μπαίνει??

μαεστρία, βίκυ??ουυυυυυ!!!

H maestria σας το 'πε αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν την προσέχει! Έχει σεμινάριο γι' αυτή και την επόμενη εβδομάδα (Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή Χ 2) κι έχει ΔΙΑΒΑΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Οπότε τα κεφάλια μέσα!

Ααααααααχ, έλειψα εγώ και δεν είναι καμιά εδώ να παρλάρει ε; Τι να κάνει και η Προσπερίνα μόνη της;;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α) Εγω νομιζα οτι μονο σκ ειχες maestro σεμιναριο.. δεν ειχα καταλαβει για Πεμπτες και Παρασκευες..

β) Ποσα ποια να γραψω!! Μεχρι και εγω δεν με αντεχω..:mrgreen:

εγω σημερα (Σαββατο) εκανα τα εξης.. καθημερινα πραγματα..

ξυπνησα στις 6 για να σιδερωσω καθως ειχα σκοπο να κανω διαφορα μεσα στην ημερα..αλλα! η μικρη ξυπνησε στις 6.30 και σαν τη κατσαριδα χωθηκε στα ποδια μου..εκανα τ κλασικα μαζεμετα (πιατα, υπνοδωματια) και ασχοληθηκα με τον σκυλο και παραλληλα καθαρισα και την αυλη αφου ο ανδρας μου πηγε στη δουλεια του και σημερα..

Κατα τις 10 και κατι εφυγα με τη μικρη και πηγαμε στη μητερα μου (3 συγκοινωνιες και περπατημα) για να την αφησω (Πειραια) οπου απο εκει εφυγα ξανα καβατζα με τον αδελφο μου και ανεβηκαμε κεντρο Αθηνα. Εκει πηγα στην παρουσιαση ενος βιβλιου για παιδια με θεμα τα δικαιωματα του παιδιου και ηταν πολυ ομορφα αφου υπηρχαν πολλα παιδακια και παιζανε, ζωγραφιζανε και μετα συμμετειχαν στην παρουσιαση και μαλιστα τα επομενα σκ εχουν ελευθερη συμμετοχη σε κατασκευες χριστουγεννιατικων στολιδιων, παιχνιδια, παρουσιαση χριστουγεννιατικων βιβλιων και σκοπευω να παω αλλα με τη μικρη μαζι.

Μετα απο μια συντομη βολτα στο κεντρο μαζι με τον brother, πηγα σπιτι και επιασα εκανα γενικη σε σαλονι, τραπεζαρια, μπανιο, σιδερωσα, ηρθε η μικρη, την εβαλα για υπνο, ξανασιδερωσα, ειδα λιγο τβ και να τωρα γραφω..

τσιτες.. προφανως..

αυριο λεω να κανω λαχανοντολμαδες και να κανω μια ψιλογενικη τη κουζινα και μετα τα τζαμια των υπνοδωματιων και ενα ελαφρυ ξεσκονισμα οπως καθε εβδομαδα.. και οοοταν τελειωσουν αυτα θα βγω βολτα με τη μικρη..

εχω τελικα πολλες πρακτικες ταλαιπωριας για να περναω τα σκ.. ενεκα η εορτη της κουνιαδας και που εχω και επισκεψεις αυριο κατι φιλους..

αυτααααα... τα συγκλονιστικα.. κανεις κατι καλυτερο??! (μαλλον μονο η myprincess εκ Στουτγαρδης..)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...