Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!!

τι ερημιές??που είστε όλες? πίνω το γαλατάκι μου και πάω να καθαρίσω μπάνιο...

μετά μαγείρεμα...

έχει φάει κόλλημα το ίντερνετ,η τηλεόραση,τα κινητά με τα προβλήματα που υπάρχουν στη περιοχή,λόγω ρεύματος...

εσενα σκεφτομαι και περνω κουραγια..

αυτο σου λεω μονο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κλασικα αυριο θα κανω δουλειες ενεκα της εορτης της κουνιαδας μου..

κουζινα, μπανιο, τζαμια, ξεσκονισμα, σκουπισμα.. μαλλον θα στειλω τη μικρη στη μανα μου..

απο την αλλη θελω και να παρεβρεθω σε μια εκδηλωση για τα δικαιωματα των παιδιων αυριο στις 12 σε ενα βιβλιοπωλειο για να συλλεξω υλικο για την λεσχη και θα θελα να παρω τη μικρη μαζι αν και δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει..

θα δω..

Διαφημίσεις

κι εγώ για την γιορτή ετοιμάζομαι,τώρα αν θα έχουμε 30Ε να πάμε σούπερ μάρκετ για να κεράσουμε είναι άλλο θέμα!!είμαστε αισιόδοξοι!!

ακριβως ετσι.. και εγω καπως ετσι τα σκεφτομαι..

μπα εχθες ειχαμε συζητηση και μου πε τις προθεσεις του.. μεχρι να υλοποιηθουν εχουμε μελλον αλλα κατι ειναι και αυτο..μια ελπιδα..

προς το παρον αφραγκιες και η κυρα κουνιαδα πρεπει να κανεις επεμβαση στο ποδι της (οχι αμεσα) αλλα πρεπει..

τεσπα..ολα στο προγραμμα..

το πιο εκνευριστικο το ακουσα απο μια φιλη που μου πε..

"δεν νομιζω να σκεφτεσαι ακομη να κανεις δευτερο παιδι?"

"γιατι? -της λεω-.. με τον ανδρα μου δεν εχουμε καμια διαφορα..περναμε δυσκολα οικονομικα αλλα στο χερι του ειναι να φυγει απο αυτο"

απαντηση

"τα παιδια μας για να σταθουν πρεπει να χει απο δυο μεταπτυχιακα τουλαχιστον.. αν δεν μπορεις να προσφερεις αυτο τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις"

η οποια ειναι απο μεση οικογενεια, φροντισε να βρει ανδρα φραγκατο ο οποιος χωρισε με δυο παιδια για να την παντρευτει, εκανε αλλα δυο παιδια μαζι της, πληρωνει ιδιωτικα σχολεια, της παρεχει ταξιδακια οποτε θελει και σπιτι 500.000 ευρω..

εγω πειραζει που δεν σκεφτομαι ετσι?

πειραζει που σκεφτομια οτι ολα βρισκονται και οτι τα παιδια μας εμεις τα προσαρμοζουμε στις δυνατοτητες μας και αν μπορουμε για περισσοτερα εχει καλως αν δεν μπορουμε κανουμε απλα ΟΤΙ περνα απο το χερι μας?"

εγω δευτερο παιδι θα κανω..και δεν θα το κανω απο πεισμα, αλλα επειδη θελω να χει η κορη μου αδελφακι και θα κανω οτι χρειαστει και για τα δυο αρκει να μεγαλωσουν καλα και ευτυχισμενα.

Διαφημίσεις

"δεν νομιζω να σκεφτεσαι ακομη να κανεις δευτερο παιδι?"

Γνώμη μου: Δεν είναι σωστό να φέρνουμε παιδιά στον κόσμο αν δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε τα βασικά αλλά ούτε να περιμένουμε πότε θα στρώσουν τα οικονομικά μας για να κάνουμε παιδι... αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να ειχα κάνει ούτε το ένα ούτε το άλλο με τόσσα χρέη που έχουμε

απαντηση

"τα παιδια μας για να σταθουν πρεπει να χει απο δυο μεταπτυχιακα τουλαχιστον.. αν δεν μπορεις να προσφερεις αυτο τοτε δεν υπαρχει λογος να κανεις"

Σε συζήτησή μου με μια φίλη που τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο και έχει την δυνατότητα από θέμα μόρφωσης να τα στείλει όπουυυυυ θέλει: "Τζέσσικα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στην Ελλάδα προτιμώ να τα στείλω σε δημόσιο σχολείο και να τα βοηθήσω όσο μπορώ για να πραγματοποιήσουν τα ονειρά τους παρά να πληρώνω 10.000 για να τα στέλνω σε λουσάτα σχολεία και να μου φερνουν χαρτιά, καλύτερα να τους έχω από ένα σπιτι να βάλουν το κεφάλι τους όταν ενηλικιωθούν και όλα τα άλλα γίνονται.

εγω δευτερο παιδι θα κανω..και δεν θα το κανω απο πεισμα, αλλα επειδη θελω να χει η κορη μου αδελφακι και θα κανω οτι χρειαστει και για τα δυο αρκει να μεγαλωσουν καλα και ευτυχισμενα.

Και καλά θα κάνεις.

Και καλά θα κάνεις.

ευχαριστω και για τα σχολια των παραθεσεων διοτι πραγματικα αισθανθηκα ασχημα..

θα μου πεις γιατι ακους οτι σου λενε..

και θα πω διοτι φοβαμαι ωρες ωρες μηπως εκτιμω λαθος την πραγματικοτητα που ζω..

οκ δεν πειναμε, ουτε στο δρομο ειμαστε.. απλα δεν μπορουμε να βοηθαμε αλλοτον ανδρα μου στο επαγγελματικο του κομματι και να κραταμε και τις υποχρεωσεις του σπιτιου, οπως πχ τωρα θα ταν πραγματικα αδυνατο να πληρωνω ιδιωτικα ενα μαιευτηριο..

απο την αλλη ειμαι σιγουρη πως ολα κανουν κυκλο και πως αν συνδραμουν ολοι εντος του σπιτιου θα ειμαστε καλυτερα..

απο τη στιγμη που ο ανδρας μου εστω προσπαθησε να μου δωσει την εικονα οτι κατι θα προσπαθησει να κανει θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλυτερα..

και ουτε για μια στιγμη δεν πιστεψα οτι επρεπε να μην κανω δευτερο παιδι.. να το αναβαλλω ισως για λιγο μπορει αν και δεν μου ειναι εγγυηση οτι του χρονου θα μαστε και καλυτερα..

αυτα.. ειμαι στενοχωρεμενη γενικα..αλλα θα μου περασει και θα το εμπεδωσω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...