Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Κορίτσια επειδή θα κάνω και εγω καρυοτυπο αν κατι δεν βγει καλα σε αυτην την εξέταση τι γίνεται??έχω αγχωθει λίγο

1 στις 1000 να βγει πρόβλημα σε καρυοτυπο μην ανησυχείς 

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ πήρα και σικλακουρ τρομάρα μου να ρυθμίσουμε τον κύκλο 😂 προς το παρόν έχω κάτι καφέ μόνο στο σκούπισμα και τίποτε άλλο. Άφαντη η περίοδος! Τώρα που την θέλω δεν έρχεται η ρουφιανα! 

Καλέ οχι δεν το είπα να σε φοβίσω! Είναι τραβηγμένο σενάριο δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό. Δεν ήθελα να σε φοβίσω, συγγνώμη! 

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι μόνο που τον σκέφτομαι! Αν θέλει βοήθεια να το κόψει το χεράκι ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ! 😏

Μην ανησυχείς από ένα παραπάτημα, δεν είναι τίποτα, ειδικά από την στιγμή που δεν χτύπησες! Πιο πολύ αγχώθηκες παρά έγινε κάτι στο ή στα εμβρυακια σου. Ξεκουράσου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι 💕

@dimi.tra έκανες εξετάσεις πρώτα??? Σικλακιουρ γιατί σ έδωσε??? Εμένα αυτά τα χαζά μου τ άρχισε μετά την πτώση της χωριακης . Δεν μ στείλανε και τ αποτελέσματα θα τις αρχίσω αύριο στο μικροβιολογικο 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μερικές φορές της αλλάζω,αλλά και πάλι δεν το κάνει πάντα...μπορεί να μην της έχω αλλάξει και να μην κατουρηθεί...

ίσως φταίει ο σωματότυπος,έχει κοιλιά κι έχουμε διαρροές...

και ανάλογα πόσο νερό πιεί,σήμερα ήπιε χυμό πριν φάει και μετά κατουρημένη...

θα φτιάξω μοσχάρι για το παιδί βραστό,γιατί έχει μέρες να φάει...

κι έχουν μείνει πατάτες φούρνου για να φάει μαζί...

εμείς θέλει ο άντρας μου καλαμάρια τηγανιτά,έχουμε καιρό να φάμε...πάει το σπιτάκι μου,χάλια θα γίνει...

Διαφημίσεις

δεν ξέρω...

πήγαμε το απόγευμα παιδότοπο κι ενώ είχε πολλά παιδάκια,η κοπέλα ασχολιόταν με την έλλη...έτσι κάνει κάθε φορά!!

θα το συμπαθεί το μαναράκι μου!!

Μην το πάρει και πάνω της, αλλά είναι πολύ χαριτωμένη! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι κάνει όλο χαριτωμενιές!!!

ναζιάρικο κορίτσι!!να δεις όταν την αλλάζω στην αλλαξιέρα και την σηκώνω όρθια,με αγκαλιάζει σφιχτά και μου χαιδεύει τα μαλλιά!!

καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

τι ερημιές??που είστε όλες? πίνω το γαλατάκι μου και πάω να καθαρίσω μπάνιο...

μετά μαγείρεμα...

έχει φάει κόλλημα το ίντερνετ,η τηλεόραση,τα κινητά με τα προβλήματα που υπάρχουν στη περιοχή,λόγω ρεύματος...

αύριο είμαι busy!!!xexe

μάθημα το πρωί με την μικρή,και το απόγευμα γάμο,17.30 είναι,να δω πότε θα προλάβουμε να ετοιμαστούμε,θα πρέπει να ξυπνήσω και την έλλη νωρίτερα!δεν θα θέλει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...