Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που βαδίζουμε πλέον δεν ξέρω...

ο άντρας μου λέει να φύγουμε για σουηδία ή γερμανία...

δεν ξέρω αν θέλω να μετακομίζω πάλι...τα τελευταία χρόνια αγγλία-αθήνα-κέρκυρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκεφτομαι να σταυρωσω τα χερια μου και να παρω και ποπ κορν να μασουλαω μεχρι να δω τι θα κανει..εγω τι αλλο θα μπορουσα πια να κανω αλλωστε!

Γράφεις για λογαριασμό μου;;; Σε αυτή τη φάση είμαι κι εγώ

τραγικα..

ηρθε η ωρα να κοψει τις 5 γραμμες η κουνιαδα..:mrgreen:

ειλικρινα σημερα νοιωθω απεριγραπτη πικρα...

και θα υπαρχει και στο σπιτι το αναλογο κλιμα

τεσπα την υγεια μας να χουμε..

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! εσείς γιατί δεν μιλάτε καλε? Προσπ......θα σε μαλώσω......χάλασες και εσύ?:tongue::tongue:

Γεια σου Βίκυ, πως εισαι;; Μολις τελείωσα και εγώ, το αυτάκι μου πήρε φωτιά, εμέις περνάμε Iso στις 25/11 αλλά το έχουν αναλάβει οι συνάδελφοι των αντίστοιχων τμημάτων, αυτό μου έλειπε, ειχα ασχοληθεί το 2007 στα υδραυλικά

Διαφημίσεις

Γεια σου Βίκυ, πως εισαι;; Μολις τελείωσα και εγώ, το αυτάκι μου πήρε φωτιά, εμέις περνάμε Iso στις 25/11 αλλά το έχουν αναλάβει οι συνάδελφοι των αντίστοιχων τμημάτων, αυτό μου έλειπε, ειχα ασχοληθεί το 2007 στα υδραυλικά

άρα την ξέρεις την πίκρα. Και όσο άψογος και να είσαι κάποια παρατήρηση θα την κάνουν. Anyway δεν αγχόνομαι, έχω και άλλη μια βδομάδα ολόκληρη μπροστά μου, προλαβαίνω.

Η πατριώτισσα τί έπαθε σήμερα? Πήρε κανένα φράγκο και είπε να δουλέψει?

άρα την ξέρεις την πίκρα. Και όσο άψογος και να είσαι κάποια παρατήρηση θα την κάνουν. Anyway δεν αγχόνομαι, έχω και άλλη μια βδομάδα ολόκληρη μπροστά μου, προλαβαίνω.

μπορείι... θέλω να πάω σπιτι βαρέθηκα, το αυτί μου με πόνεσε σήμερα, 5 ώρες να κανονίζω πρόγραμμα

Βικάκι η δική σου άρχισε τις εντολές;;; Εμένα ειναι 2-3 μέρες όλο "φύγε, έλα, σήκω, πάμε" βρήκα Χίτλερ

Εμένα έχει κολλήσει στο έλα. Θέλει να πάιζει στο δωμάτιό της αλλά όχι μόνη της και όλο έρχεται και μου γνέφει έλα μαμά ή έλα μπαμπά. Ακόμα και στο άσχετο κάθεται και μονολογεί : έλα μαμά, έλα μπαμπά, έλα γιαγιά , έλα μπάιε, έλα σία. Δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό βρε παιδί μου....

Γενικώς μονίμως κάτι θέλει, ή να πάω να πάιξουμε, ή να γδυθεί για να κάνει μπάνιο, ή να την πάω στο Μπάιο να παίξει, ή να πάιξουμε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι .....

Διαφημίσεις

3 βράδια τώρα την βάζω στο κρεβάτι της και μου λέει "εκεί" και δείχνει το κρεβάτι μας, έτσι κοιμόμαστε μαζί (αφού είμασταν κομμάτια για να την πάμε στο δικό της), εχθές ετοιμαζόταν να παει για ύπνο ο αδερφός της και σηκώνεται και ανεβαίνει στη κουκέτα η μικρή. Κατάλαβα τί με περίμενε, έτσι είπα στο Θοδωρή να κατέβει στο κάτω κρεβάτι (καταχάρηκε και αυτός) και κοιμήθηκαν αγκαλια μέχρι το πρωί

Ας την κάνω σιγα σιγά.....

θέλω να πάω και απο το σούπερ να πάρω παπάλια (πορτοκάλια) γιατί τα πίνει πολύ η Γεωργίτσα.

φιλιά σε όλες.....

Καλό μεσημέρι, και εμένα τα πίνει πολύ, σαγκούινια ακόμα δεν βγαινουν; Ειμαι άσχετη

εμένα το έχει κάνει σύστημα. Κοιμάται ανάμεσα μας, στην φωλίτσα της, και μετά την μεταφέρω στην κούνια της. Αν καμιά φορά νυστάζει μου λέει μαμά έλα νάνι και χώνεται εκεί. ευτυχώς όμως κοιμάται το βραδύ μετά , πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Όχι καλέ, λεφτά εγώ;;;!!! :shock:

Σεμινάριο στο ACT, μαθαίνω πως να διδάσκω αγγλικά, μπας κι αλλάξω επάγγελμα, να ησυχάσω (λέμε τώρα).

Θα 'χω κι αύριο, το σαβ/ριακο, δυο μέρες την άλλη εβδομάδα και το άλλο σαβ/ριακο, μετά προετοιμασία μαθήματος και μικρό μάθημα σε τάξη ΚΑΙ εργασία στο τέλος.

Έχω ΚΑΙ homework να κάνω τώρα και ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Κι εγώ φακές έφτιαξα σήμερα, θα πάρει ο Τζόνυ μαζί του αύριο. Τρελαίνεται, ευτυχώς! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hello girls!!

τελικά τα κατάφερα,μέσα σε μια ώρα το μεσημέρι πριν το φαγητό κάθησε ο μπαμπάς μας με την μικρή κάτω κι εγώ σκούπισα,σφουγγάρια,έστρωσα χαλιά,σιδέρωσα κουρτίνες και τις κρέμασα...έχω και την γιορτή της έλλης την επόμενη πέμπτη...

αύριο σειρά ο κάτω όροφος...

και το απόγευμα κούρα,φρύδια,νύχια,μουστάκι,ίσιωμα μαλλί,μάσκα...

έχουμε και τον γάμο,μην πάω χάλια...

2 φορές σήμερα κατουρημένη η μικρή,μια το πρωί που ξύπνησε και μια το μεσημέρι αφού φάγαμε,μάλλον θα πάμε στο νούμερο 7 λίμπερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...