Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Ναι σωστά θυμάσαι!Είχα στις 31 και τώρα έχω υπέρηχο στο κέντρο  πριν ξεκινήσουμε στις 26 /2 κ μετράω μια μια τισ μέρες😄

Περνάνε λίγο πιο αργά και βασανιστικά οι μέρες στα τελειώματα, αλλά θα περάσουν, πού θα πάει! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είχαμε πάει στη βάφτιση του συνεταίρου και της ξαδέρφης και η φωτογράφος μας έβγαλε την έλλη μερικές,μας τις έδωσε και τις έβαλε στο σίτε...το σάββατο στο γάμο ελπίζω να βγάλει κι άλλες,θα φοράει ένα τέλειο φόρεμα από την αδερφή μου το δανείστηκα!!

Σας τις έδωσε δωρεάν δηλαδή; Καλή φάση! Να τις βάλεις σε ωραίες κορνίζες!

Κι εγώ θέλω να τον πάω σ' επαγγελματία για φωτογράφηση, να βάλω ωραίες κορνίζες στο σαλόνι, πήρα ιδέα απ' τον κατάλογο του ΙΚΕΑ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! κουκλάκι το Ελλάκι! υπογράφει και αυτόγραφα?:tongue::tongue: (για την υπογραφή κάτω δεξιά λέω:mrgreen:)

Ο καιρός τρελάθηκε! χθες ανοίξανε οι ουρανοί, μιλάμε πέφτανε τόνοι βροχής!!!!!! Σήμερα έχει λιακάδα και αυτή την ώρα χτυπάει μες στην μούρη μου και δεν κατεβαίνει άλλο η κεντρική τέντα γιατί είναι η πόρτα απο κάτω.

χθές έκανα φακή για σήμερα και 9 η ώρα που πήγα να σβήσω το μάτι η Γεωργίτσα μου ζήτησε να φάει και έφαγε ένα πιάτο. Πώς γίνεται στης πεθεράς να μην τη θέλει να τη φάει :rolleyes::rolleyes:

Σήμερα της είπα να την ταϊσει τη φακή, να μάθει να τρώει σωστά επιτέλους....

Πάω για βουτιά στο ISO......

Διαφημίσεις

καλημερα

βρε σεις τι σκ#$#καιρος ειναι αυτος???

εχθες λιγο και θα εβρεχε..που τελικα δεν εβρεξε και σημερα παλι λιακαδα και ζεστη..

τουλαχιστον ας ημουν σπιτι μου να βγαλω βολτα τη μικρη..

εχθες επειδη ειχε βαρυα συννεφια μειναμε μεσα κλεισμενοι (δεν ειχα και λεφτα να παω πουθενα)

Miamama κουκλα η Ελλιτσα..πανεμορφη..να τη χαιρεστε!

Εσας σας προσφερουν κεικ και μπισκοτα στον παιδοτοπο και σας ερχεται φθηνα.. εμας ολα τα χρεωνουν.. στο τελος οταν πληρωσαμε να φυγουμε μας εδωσαν ενα μινι κρουασαν με σοκολατα (που δεν δινω στη μικρη)

δεν ειμαι υπερ των χυμων εμποριου αλλα μια στο τοσο μπορει να την αφησω να πιει..γενικα ομως δεν συμφωνω με αυτο..

ισως την αλλη φορα να παμε να δουμε και κανα δυο αλλους παιδοτοπους και στο τελος να κρινω ποιον θα προτιμαμε αφου τελικα κανεις δεν ειναι τοοοοοσο κοντα μας..σε ολους θελει αυτοκινητο..

vikaki κουραγιο με το ISO..

ασε jesgk εχθες εφτιαξε ενα σαντουιτς μιση φρατζολα ψωμι ο ανδρας μου με λουκανικα, κετσαπ, πατατες τηγανιτες, αυγα και ρωσικη..εσχεδον το εφαγα ολο αλλα σημερα το πρωι του ζητησα να τα κανουμε αυτα μια φορα την εβδομαδα γιατι δεν λεει..ετσι παχαινουμε.. αφου το πρωι δεν εχω ορεξη να φαω το πρωινο μου..

αρα μη με εχετε ακομη στην λιστα των αδυνατων.. τουλαχιστον οχι οσο με θυμαστε οι Αθηναιες.. και κ##$ εχω κανει και μια μικρουλα κοιλιτσα (αν και μετα την παλλινδρομηση εφυγαν τα υγρα.)

αυτιααα... αιντε να προσφερουμε εργο ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!:mrgreen:

καλημέρα κοριτσάκια!!

είδατε το καμάρι μου!!ευχαριστώ!!

το σάββατο θα την έχω έτοιμη για την επόμενη φωτογράφιση!!

χεχε

μήπως ήρθε η βροχή η δική μας εκεί πάνω?που πλημμύρισαν τα πάντα?

είδα στην τηλεόραση,μεγάλες καταστροφές,εμείς ευτυχώς τίποτα,ούτε η αποθήκη του άντρα μου,ούτε η αποθήκη με τα πράγματα του μαγαζιού...

σήμερα τρέχω με δουλειές στον επάνω όροφο...αυτές που έπρεπε να γίνουν χθες,να ετοιμάσω για να στρώσω χαλιά...

η έλλη σήμερα ξύπνησε 10...

κατουρημένη πάλι...

και χθες για μεσημέρι κοιμήθηκε 3 ώρες!!

με αυτόν τον καιρό κοιμάται πολύ μου φαίνεται...πάλι βρέχει σήμερα...

προσπ κι εμείς όπου κι αν πάμε θέλουμε αυτοκίνητο εδώ,τι νόμιζες ότι είναι όλα κοντά?

τουλαχιστον να βρεις αυτό που σου αρέσει και σε βολεύει,για 1 φορά την εβδομάδα καλά είναι!!εμείς θα πάμε σήμερα!!

βίκυ μήπως την ρωτάει τι θέλει να φάει?μπορεί να της λέει "θέλεις μακαρόνια ή φακές?"

ε τι θα σου απαντήσει!!εγώ ποτέ δεν ρωτάω,ένα φαγητό υπάρχει,αν θέλει ας φάει..

χθες ας πούμε έφτιαξα κοτομπουκιές τις έτοιμες,λίγο στο τηγανάκι δλδ λόγω ρεύματος, και πουρέ φακελάκι maggi...

έφαγε 2-3 πηρουνιές και μάλλον δεν της άρεσε,ενώ το κοτόπουλο γενικά τον τρώει και πουρέ σπιτικό...

της έδωσα ένα αυγό σκέτο και τίποτα άλλο,φαγητό είχαμε...

δεν είπε τίποτα,το απόγευμα μετά κουάκερ και ήπιε χυμό που της έστυψε ο μπαμπάς!!

ααα καλα.. οι ανδρες μας πρεπει να γνωριστουν Miamama και να ανταλλασουν συμβουλες και συνταγες για την φροντιδα των παιδιων μας..

η διαφορα ειναι οτι μεταξυ τους δεν υπαρχει εμφυτος ανταγωνισμος και ετσι μπορει να θεωρησουν χρησιμες τις πληροφοριες.. εν αντιθεση με τις γυναικες που ολο και καπου χαλιουνται σε αυτες τις κουβεντες..

jesgk για πες.. διαβασες εχθες το Link? πλακα δεν εχουν?

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες

Prosp το διάβασα το post, μετά βαρέθηκα, ότι τους κατέβει γράφουν.

Miamama ωραία η φωτο!

Εγώ δουλειά, βαριέμαι τρελά.

και εγω τοσο που εχω πιασει και το Yahoo και δεν σταματαω... :mrgreen:

και να πω οτι δεν εχω δουλειες?????!!!:rolleyes:

τι εγινε? διαλυση ε?

εγω κρατιεμαι με νυχια και με δοντια γιατι εμαθα μαζεμενα δυο νεα (κακα σαφως) σχετικα με τα οικονομικα μας και ειλικρινα περιμενω να δω απο τον ανδρα μου ποια λυση θα δωσει ... (δεν μπορει!! του π#$$%$% κατι πρεπει πλεον να κανει)

σκεφτομαι να σταυρωσω τα χερια μου και να παρω και ποπ κορν να μασουλαω μεχρι να δω τι θα κανει..εγω τι αλλο θα μπορουσα πια να κανω αλλωστε!

α καλά σίγουρα προσπ!!θα ανταλλάσσουν πληροφορίες!!μια χαρά θα τα λένε...

έκανα μόνο πατζούρια και τζάμια...

τώρα κατέβηκα να μαγειρέψω,να δώσω φρουτόκρεμα στη μικρή...

μου μένει για αργότερα σκούπισμα, σφουγγάρισμα πάνω,στρώσιμο χαλιά,σιδέρωμα κουρτίνες και τοποθέτηση...να δω πότε θα τελειώσω...

χθες η μικρή έπεσε από την καρέκλα,έκοψε το χείλη και πρήστηκε,τα συνηθισμένα μας!!

αντζελίνα τζολί το κορίτσι μου έγινε!!

υπομονή προσπ...άκου κι εμένα...

τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον...

χθες μιλούσαμε με τον κουμπάρο αθήνα,η κουμπάρα δεν βρίσκει δουλειά πόσο καιρό τώρα και είναι γραφίστρια,κι ο κουμπάρος έχει μια πολύ καλή θέση στα κεντρικά μας τράπεζας και παίρνει σχεδόν 2500Ε,αλλά τρίζει η καρέκλα του πλέον,και μάλλον θα γίνει μείωση μισθού...

όλες οι δουλειές πάνε χάλια...

κι ο άντρας μου τις τελευταίες μέρες δεν μπορεί να μαζέψει φράγκο από τους πελάτες του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...