Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλό έφαγες;

Τρως κολατσό και φαγητό τρως στο σπίτι; Στις 4 τελειώνεις κορίτσι;

Οχι εφαγα μια αραβική με ζαμπόν και τυρί το πρωί, έφαγα τωρα φασολάδα και μια κρεμούλα σοκολάτα και γουργουρίζωωωω , θα φάω και στο σπίτι αν παίζει κάτι

Οχι εφαγα μια αραβική με ζαμπόν και τυρί το πρωί, έφαγα τωρα φασολάδα και μια κρεμούλα σοκολάτα και γουργουρίζωωωω , θα φάω και στο σπίτι αν παίζει κάτι

Έλεος καλό μου! Πως είσαι τόσο αδύνατη; :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Φευγω σφαίρααα πριν με προλάβει η αφεντικίνα μου εδώ.

Σήμερα θα πάω στο σπίτι μιας φίλης με τα παιδιά, αχ επιτέλους λίγο χαλαρά να μην απασχολώ το μυαλό μου με προβλήματα.

Θα τα πούμε αύριο ... θα λείψω όλοο το απόγευμα ... σας φίλω μικρές μουσίτσες

Θα σου 'λεγα να το στείλεις και σ' εμένα, αλλά δε θέλω να εκνευριστώ, γιατί έχω - παραδόξως - καλή διάθεση σήμερα.

Είδες, αν κοιμάσαι καλά, πως φτιάχνει η διάθεση;

Η άλλη που είναι; Την καταβρόχθισε το ISO; Aμ, η Κερκυραία; ΠΑΛΙ απουσίες θα βάζω σήμερα!

Εδώ είμαι πατριδούλα! Ντε φτας?

όπως το είπες, με καταβρόχθισε το ISO. Έχει αρκετές απαιτήσεις ο έλεγχος, πέρα απο τα συμαζέματα σε αρχεία , φακέλους , κλασερ κλπ πρέπει να κάνω εσωτερική επιθεώρηση, στόχους ,αστοχίες και ένα σωρό μπούρδες. Σε μεγάλες εταιρίες υπάρχει ένας υπάλληλος που ασχολείται αποκλειστικά με το ISO. Εγώ που είμαι ''πολυυπάλληλος'' δεν έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι συστηματικά και έτσι πήζω πριν τον έλεγχο. Έχω πολλή δουλειά ακόμα αλλά αύριο θα είμαι μόνη κι έτσι θα δουλέψω καλύτερα αλλιώς συνέχεια με διακόπτουν.

κορίτσια μόλις ήρθε το ρεύμα,από τα ξημερώματα τις 4...χωρίς είμασταν,χαμός,τώρα μαθαίνω τι έγινε...πλημμύρισαν τα πάντα,εμείς ευτυχώς μια χαρά.

σήμερα βρήκε που δεν είχα φαγητό...στο γκαζάκι κάτι πρόχειρο φάγαμε...

πάω να σας διαβάσω...

Διαφημίσεις

σας διάβασα επιτέλους...κουτσομπόλες!!!

καλό ταξίδι πρινσέσα!!!

να περάσετε τέλεια...

χωρίς τηλεόραση και ίντερνετ φρίκαρα σήμερα...

είχα σκοπό να σιδερώσω και να βάλω σκούπα,και να μαγειρέψω...

όλα ήθελαν ρεύμα!!!

εμείς προσπ δεν έχουμε πολλές επιλογές από παιδότοπους,2-3 υπάρχουν και αυτός που είναι κοντά μας είναι καλός και καθαρός.1 κοπέλα έχει συνήθως,κάποιες ασχολούνται με τα μικρά,κάποιες απλά ελέγχουν...

4Ε το παιδί με χυμό(τον πίνω εγώ,δεν τον δίνω στην έλλη)

ο άντρας μου παίρνει καφέ και μας προσφέρουν κέικ και μπισκότα

οπότε πάει 6.80Ε σύνολο,καλά είναι για 2 ωρίτσες που καθόμαστε..

εννοείται όμως ότι θα πάμε για καφεδάκι και το σκ...προτιμώ να κόβω από αλλού,είναι η μόνη μας έξοδο πλέον!!

πως θα περνάμε ολόκληρη εβδομάδα...

Εδώ είμαι πατριδούλα! Ντε φτας?

όπως το είπες, με καταβρόχθισε το ISO. Έχει αρκετές απαιτήσεις ο έλεγχος, πέρα απο τα συμαζέματα σε αρχεία , φακέλους , κλασερ κλπ πρέπει να κάνω εσωτερική επιθεώρηση, στόχους ,αστοχίες και ένα σωρό μπούρδες.

To ξέρω, άσε! Όταν κάναμε εμείς, μεταξύ μας το κάναμε, καθε μιά από λίγο!

Καλό κουράγιο!

κορίτσια μόλις ήρθε το ρεύμα,από τα ξημερώματα τις 4...χωρίς είμασταν,χαμός,τώρα μαθαίνω τι έγινε...πλημμύρισαν τα πάντα,εμείς ευτυχώς μια χαρά.

Γι' αυτό εξαφανίστηκες!

Εντάξει, δε σου βάζω απουσία! :tongue:

Εγώ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, πήγαμε για καφεδάκι τελικά στο εμπορικό κοντά στη δουλειά μου, μετά για σαλατούλα (προσέχω ντε) και γύρισα στις 9!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

είχαμε πάει στη βάφτιση του συνεταίρου και της ξαδέρφης και η φωτογράφος μας έβγαλε την έλλη μερικές,μας τις έδωσε και τις έβαλε στο σίτε...το σάββατο στο γάμο ελπίζω να βγάλει κι άλλες,θα φοράει ένα τέλειο φόρεμα από την αδερφή μου το δανείστηκα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...