Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πριν τον χάζμπαντ μόνο μία μεγάλη σχέση, ήμανε κι από απόσταση, ήμανε ΠΟΛΥ καψούρα, τι να παρατηρήσω; Δεν έβλεπα την τύφλα μου. :tongue:

Με τον χάζμπαντ ήμασταν επισης αρκετά χρόνια από απόσταση. Τι στ' αναλύω τώρα; Αυτό που σου λέω, το πρώτο "πειραματόζωο" παρατήρησης είναι ο Τζόνυ!

Πωπωωωωωωω αβγαλτο..:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφου υπάρχουν κ' ψώνια τί να κάνουμε;;

Και ναι ήμουν τοοοσοοο κωλόφαρδη!! Αλλά ο Θεούλης μου το ανταπέδωσε και τώρα όποτε στέλνω μνμ για κάτι που χαρίζουν 3 στις 4 φορες κερδίσω

αχ δεν μου το πες νωριτερα για να σε βαλουμε να κερδισεις (για λογαριασμο μας :tongue:) ενα αυτοκινητο στην ΕΛΕΠΑΠ..

Θέλω link για να διαβάσω.. λατρευω τους γατοκαβγάδες

Για την ανταλλαγη δωρων λες?

θα στο στειλω πμ γιατι θα μας βαλει χερι το αφεντικο εδω.. ποσες φορες πια θα τη γλιτωσω??!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

το στειλα.. δεν μου ανοιγε το φορουμ για ωρα..

Θα σου 'λεγα να το στείλεις και σ' εμένα, αλλά δε θέλω να εκνευριστώ, γιατί έχω - παραδόξως - καλή διάθεση σήμερα.

Είδες, αν κοιμάσαι καλά, πως φτιάχνει η διάθεση;

Η άλλη που είναι; Την καταβρόχθισε το ISO; Aμ, η Κερκυραία; ΠΑΛΙ απουσίες θα βάζω σήμερα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμεις ημιαργουμε (μετα απο παροτρυνση μου οπως καθε χρονο)

την κοπανιζεσιον για το σπιτι...

Καλή ξεκούραση!!!

Πάλι μόνη σαν το λεμόνι θα μείνω! Ευτυχώς έρχεται το φαγάκι μου σε λίγο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...